Ocak 04, 2013

2013

Ben, resmi belgelere 2012 yazmaya yeni alismisken 2013 gelmis hosgelmis. Astrolog Susan Miller'a gore bu sene ve onumuzdeki 7 sene benim de burcum olan Koc burcunun olacak, umarim olur zira hayatta yapmak istedigim seylerin gelisme hiziyla senelerin gecme hizi bugune kadar ayni orantida degildi. Neyse, hem kendime hem de bu blogu okuyan sizlere harika bir 2013 dileyerek bu vesileyle; bugune kadar bana vermis oldugunuz manevi destek, pozitif enerji, sevgi, yorumlarinizla yuzume kondurdugunuz tebessum, ihtiyac ani tavsiyeleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim. Gectigimiz sene hem blogumu hem sizleri cok ihmal ettim ama buna ragmen donusumde yine beni kucakladiniz :) Inanin her biriniz benim icin cok degerlisiniz. Gorunmez bagimiz 2013'te de guclenerek artsin. Hepinize iyi seneler, sevgiler..


Deri ceket: Kenna T 
Jean gomlek & Jean pantalon: Levi's 
Bot: Carin Wester 
Kemer: YSL Canta: Vintage Gucci 
Gozluk & Kolye: Vintage

9 yorum:

  1. Deniz'cim umarim 2013 senin yilin... Bu senin huzurlu, saglikli ve mutlu gecmesine cok ihtiyacim var... Umarim oyle de olur benim icin ;)))

    Ceketinin kol kismindaki leopar desenine bayildim - cok hos goze hitap eden bir detay... Botlara da bayildim ;))) Yine harikasin, hep harikasin ;))) xxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diledigimiz gibi bir sene bizleri bekliyordur umarim Emilie. Tesekkur ederim ^_^

      Sil
  2. Denizciğim şu botları sevabına bana bağışlasan ne güzel oluur... :))

    YanıtlaSil
  3. Ben de istiyorum o ceketten! Ba-yil-diimmmm!

    YanıtlaSil
  4. Ben de istiyorum o ceketten! Ba-yil-diimmmm!

    YanıtlaSil
  5. O ceketten ben de istiyorumm! Ba-yil-diimmm!

    YanıtlaSil
  6. liseden yeni mezun olmuş gibisin sanki, o kadar fresh, o kadar duru, o kadar zarifsin ^.^

    YanıtlaSil