Kasım 26, 2012

Kara Pazartesi

Kara Cuma ve Sukran Gunu'nun birlesmesiyle toplamda yaptigimiz 5 gunluk tatilin ardindan sorarim size ben nasil pazartesi sendromuna girmeyeyim :( Turkiye'yi bilmiyorum ama burada havalar iyice sogudu. Beni biliyorsunuz soguklar basladi mi kurk, eldiven, sapkalarim devreye girer. Siz de oyle mi secersiniz giyeceklerinizi bilmiyorum ama ben once anahtar parcalari yani giymek istediklerimi belirler kiyafetin geri kalanini onlarin uzerine kurarim. Bu kombin de Mogol koyunu kurk yelegim ve sapkami giymeye karar vermemle olusturuldu. Harika bir hafta diliyorum herkese.


Kurk yelek: 7 for all mankind
Elbise: BCBG
Cizme: Miss Sixty
Sapka: Urban Outfitters
Kemer&Canta: Vintage

10 yorum:

  1. Ingiltere'deyim ve burda bitmek bilmeyen bir kis hakim malesef :((( Offf simdiden sicaklari ozledim :)))

    Waaww bayildim kombine Deniz'cim; kurk yelek, desenli elbise ve over the knee botlar 'fab' :))) Sapka sana zaten her zaman cok yakisiyor... Hos sana yakismiycak birsey dusunemiyorum ;))) Opuyorum kocaman xxx

    YanıtlaSil
  2. Tarzınız biraz değişti sanki. Çoraplar mesela. Elbise için fazla hareketli buldum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarzim cok da degismedi aslinda. Su andaki kiloma ve cocuklu hayatima adapte etmeye calistigim bir durumum var evet ama tarz degisikligi biraz fazla kuvvetli bu donemimi tanimlamak icin. Elestirinde haklisin. Aslinda ben bu elbiseyi daha once boyle giymistim http://www.denizbaran.net/2009/12/ego.html ancak bu hafta sonu hava cok soguktu corapsiz bu elbiseyi giyebilmek icin, opak kahverengi corabim da yoktu. Botlar diz ustu oldugu icin cok fazla gozukmeyecegini dusunmustum ama baya gozukmus. Zaman ayirip yazdigin icin tesekkur ederim :)

      Sil
  3. şapka ve kürk uyumuna ba-yıl-dım:)

    YanıtlaSil
  4. Deniz merhaba! Oncelikle blogunu ve tarzini cok begendigimi soylemek istiyorum :) ancak buaralar ben de mi sorun var sadece yoksa gemel olarak herkeste mi ole bilmiyorum ama blogdaki fotograflar genelde ters bicimde aciliyor bu sekilde yuklemedigini saniyorum bu sorunu nasil cozecegim :s bana yardimci olursan sevinirim cunku fotograflarina egilip buzulmeden bakmayi cok istiyoruuuum! :( :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elif haber verdigin icin tesekkur ederim. Ben de sadece bana oluyor zannediyordum :( En kisa surede halletmeye calisacagim. Devam ederse yaz bana olur mu? Guzel sozlerin icin tesekkur ederim :)

      Sil