Kasım 12, 2012

Ben geldim

Herkese yeniden merhaba! Bir alttaki postta, hayata ve bloga donus naralari atmisim ama once yardimcimizin 21 gunun sonunda bizi yari yolda birakmasi, sonra T'nin tatilinin bitip Amerika'ya donmesiyle ben, maalesef hem sizi, hem blogumu hem de sevdigim her seyden biraz mahrum kalarak kendimi ihmal ettim :( Elde olmayan sebeplerle verdigim bu arada; hayatimi, varligimi ogluma adadim desem yeridir. Zaman zaman buhranlar yasamadim, her seyin altindan kolaylikla kalktim da diyemem ama elimden gelenin en iyisini yaparak stresimi, yorgunlugumu, saskinligimi ogluma hissettirmemeye calistim. Pozitif ve guler yuzlu bir bebek olmasi sebebiyle bunu basarmis olduguma inancim da tam. Bundan sonra elimden geldigince blogumu guncellemeyi ve sizlerden bu kadar uzak kalmamayi istiyorum. Bakalim hayat buna izin verecek mi? ;)




Deri ceket: Dakota
Jean:Bershka
Turkuaz kolye: Vintage
Gunes gozlugu: Celine

22 yorum:

  1. Sonundaaaa :)
    Deniz'cim hoşgeldin...

    Artık Türkiye'de misin?

    www.roomsgardens.blogspot.com
    Burcu

    YanıtlaSil
  2. Looking swell!

    http://in-so-mnia.blogspot.be/

    YanıtlaSil
  3. Özlemiştim, hoşgeldin ve pek şahane görünüyorsunn <3

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldin Deniz :) Özledim. Nette ilk bulduğum bloggerlardan olduğun için yerin benim için ayrı ;)

    YanıtlaSil
  5. hoşgeldin harika aksesuarların ve vintage parçalarını özlemiştim


    rookieicon.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hosbulduk! Yakinda onlar beni evden atip ozgurluklerini ilan edicekler, sigamiyorum eve ;)

      Sil
  6. verir inşallah verir :) sen önce hamileydin, sonra ben de. şimdi benim oğlum 2 aylık. pozitif olacak mı öyle şu an anlayamıyorum. seninki kocaman oldu demek ki gülücükler mi saçıyor :) maşallah. bu arada çok fit ve süpersin, hoşgeldin:) oğlunun adı ne merak ettm ama tabi yazarsan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Aaaa oyle mi? Omurlu olsun! Oglum ilk defa 15 gunlukken guldu hatta sans eseri onlarca fotografini yakaladik ama doktorlarimiz dahil herkes soka girdi. Cok erken guldu, cok cabuk disi cikti simdi de az az konusmaya basladi bir acelesi var ama anlayamadik ;)

      Sil
  7. hoşgeldiniz, çok güzel görünüyorsunuz, annelik yaramış :) oğlunuzu sağlıkla , huzurla büyütmenizi dilerim, arada bir de blogu güncellemenizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iltifat ediyorsun, tesekkur ederim, Amin! Bakalim ben de cok istiyorum :)

      Sil
  8. Merhabalar:):):)
    Bloğumda içimden geldiği gibi,beğeneceğinizi düşündüğüm bir hediye ve bir çekiliş var ..
    Ziyaret etmeniz ricası ile,sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Ohh sonunda burdasın, sen ve tatlı oğluşun iyisiniz ya gerisi önemli değil. Özletme bu kadar kendini...:)

    YanıtlaSil
  10. aa, hangi oğlun:)) doğum mu yaptın şimdi sen, sahiden leylekler getiriyor bazı bebekleri demek:D o da çok şanslı bebek ki sizin yuvanızda.. hem budha ya benzeyip hem mutlu olmamak mümkün mü? sevgiler izmirden...zerrin

    YanıtlaSil
  11. hoşgeldin! =) neyseki çok güzel bir sebebin var blogdan uzak kalman için. birsonraki postundaki gianni versace ceketine bayıldım, rengi de çantana süper bir fon olmuş.

    YanıtlaSil
  12. Deniiiiiiz, ben ortalarda yokken, sen geri donmussun, cook sevindim, gidip gelip bakiyordum bloguna dogumdan once. Benim icin de o zor ve saskin donem basladi iste. ınan hic bu kadar zor olacagini dusunmemistim :) yardimci krizleri de cabasi.. bunalimimi hissettirmeme konusunda ben senin kadar iyi degilim maalesef, o yuzden firsat buldukca kendime kacamaklar yaratmaya calisiyorum, yoksa stresimi hemen hissediyor ufaklik. Ben 6 hafta, hadi bilemedin 3 ay sonra rahatlariz diyordum, senin 7 ay yorumunu okuyunca biraz moralim bozuldu acikcasi :) Neyse, sonunda hepsine degiyor diye kendimi rahatlatiyorum.
    Sen cok ozelini paylasmak ıstemezsin biliyorum ama cok merak ediyorum gulen Buda yi, sakincasi yoksa bana bir resmini mail atar misin?

    Opuyorum seni de, kizini da, oglunu da :)

    YanıtlaSil