Kasım 16, 2012

Turuncu+Yesil

Bu Gianni Versace Couture ceketi yaklasik 1,5 sene once aldim hatta bloga da yazmistim aldigim gunu :) Giymek icin uygun zamani kollarken havalarin bozacagi icime dogmus olacak ki gecen cuma yani corap giymeden gecirebildigim son gunde bir gorusme icin dolabimdan cikarttim. Aslinda bu tarz uzun ceketler benim dolabimda oldukca buyuk bir yer kapliyor; kaban mevsimi baslamadan ve bittikten hemen sonra yerinde bir gecis parcasi bana gore. Gorusmenin ardindan, yaklasik 5 aydir goremedigim bir arkadasimla bulusacagim icin ceketin altina siradan bir elbise ve en rahat botlarimi gecirdim, voila! Harika bir hafta sonu diliyorum herkese.

 Ceket: Gianni Versace Couture
Elbise: Calvin Klein
Bot: Carin Wester
Gozluk: Celine
Kolye, Canta: Vintage

10 yorum:

  1. sebahatkar@hotmail.com16 Kasım 2012 11:13

    Hoşgeldin Deniz :)

    YanıtlaSil
  2. Soooo 70s :) Tam anlamıyla harika görünüyorsun bütün fazlalıklar gitmiş süper :) Ceketine aşık olmamak elde değil ayrıca bu celine gözlükler adeta senin yüz hatların için yaratılmış gibi. Çok öpüyorum <333

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Celine gozlukler yuzume yapisti desem yeridir. Tam bir yatirim parcasiymis. Tesekkur ederim <3

      Sil
  3. Cok güzel görünüyorsun fotograflarda Denizcim, bu renkler sana yakisiyor. Bu arada saclarini mi kestin? kendimde degisiklikler yapmak istedigim icin bu kadar dikkatli bakiyorum... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nesli'cim tesekkur ederim, saclarimi kestirdim evet. Ben kestirmesem "Minik Buda" tek tek hepsini kopartacakti zaten ;)

      Sil
  4. Deniz'cim hosgeldin ;))) Seni tekrar gormek, yazilarini okuyabilmek ve birbirinden guzel kombinlerine uzun uzun bakabilmek cok guzel ;))) Cekete ve vintage cantaya ba-yil-dim!!! Opuyorum xxx

    YanıtlaSil
  5. ceketin rengi ne kadar yakismis sana !!
    cooooook begendim !

    YanıtlaSil