Temmuz 24, 2011

Always Sunny





I got these pants in 2007. This is my second time wearing it and I realized today it is Ralph Lauren Golf Womenswear. Who wears something like that to golf? I mean it's comfortable but come on!! Maybe it is just the name. Anyway today was hot and after spending 1 hour outside, we returned home and spent the rest of the day watching old episodes of Project Runway (again). I can't wait for the new season which will be on air on July 28th. Happy Sunday to all..

Bu pantolonu 2007 yilinda almistim. Bugun 2. kez giydigimde etiketinde Ralph Lauren golf yazdigini farkettim. Kim golf oynamaya boyle bir pantolonla gider ki? Ya da belki sadece ismi oyledir bilemiyorum!?!? Her neyse, bugun disari ciktiktan 1 saat sonra eve geri donmek zorunda kaldik cunku inanilmaz sicakti. Eve donup karpuz, buzlu dereotlu ayran, haslanmis misir (hepsi ayni anda degil tabii) esliginde Project Runway'in eski bolumlerini tekrar izledik. Yeni sezonun baslamasi icin sabirsizlaniyorum, allahtan 28'ine cok az kaldi. Herkese keyifli bir pazar gunu diliyorum..


Pants\Pantolon: Ralph Lauren
Tank top\ Tshirt: Mango
Sunglasses\Gunes gozlugu: Urban Outfitters
Native American necklace\Kizilderili kolyesi: Vintage
Platform\Platform ayakkabi: Jessica Simpson via Macy's

16 yorum:

  1. Bende bugun project runaway'in eski bolumlerini izledim =) Santino'nun oldugu sezon =)

    YanıtlaSil
  2. ne guzel civil civil gorunuyorsun. ben de gunesli turkiyeden buz gibi hollandaya birkac gun once dondum, donuyorum!

    YanıtlaSil
  3. ayakkabilarina bayildim ;-)

    YanıtlaSil
  4. Renklerin uyumu süper!

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Dergi cekimi gibi olmus tebrikler

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. canım her zamanki gibi çok tatlısın pantolonun rengine bayıldım

    YanıtlaSil
  7. Mukemmel renkler her zamanki gibi..kombine bayildim!
    Bu ayakkablarin nude rengini bende denedim ama topugundan dolayi cesaret bulamayip almamistim, simdi sende gorunce pisman oldum!!

    YanıtlaSil
  8. zuzu: Guzel sezondu, Santino da unutulmaz bir karakter ;)

    tuguna: Offf o donusler buyuk sok yaratiyor bunyede! Hele ben son donusumde oyle bir yagmurla karsilasmistim ki havaalaninda basladim aglamaya eve kadar!! 2 saat 45 dakika araliksiz aglamistim :( Celik gibi olmak lazim etkilenmemek icin :(

    Aylin, Bir Alisveriskoligin Itiraflari, Esin,Trendydolap, Nurjan'la moda: Tesekkur ederim :)

    nesli: Simdi ben de kendi hikayemi anlatayim bu ayakkabilarla ilgili :) Ben 3 rengini de aldim bu ayakkabilarin gecen kis cunku inanilmaaaaz bir indirim vardi (acik kahve, siyah ve gri yilan derisi) sonra T benim bu cok begendigim seylerden cifter alma huyumu cok sacma buldugu icin en begendigimi tutup digerlerini geri vermeye beni ikna etti ve ben de ayakkabilarin ikisini geri verdim. Yaklasik 1 hafta sonra ayakkabilar her yerde tukendi ve hemen ardindaki hafta da eBay'de inanilmaz fiyatlara satilmaya baslandi acik arttirmalarda ve biliyorsun ben eBay'de satis yapiyorum :( Hadi ticari tarafini gectim ayakkabilar topuk boyuna gore o kadar rahat ki ben hepsini o fiyata tutmadigima pismanim :( Kendini kotu hissetme, ongorusuzluk oluyor bazen ;)

    YanıtlaSil
  9. Slm Deniz uzun zamandir bazi nedenlerden dolayi seni izleyememistim :(Ozlemisim cok.Bir izleyicinin dedigi gibi dergi cekimi gibi olmus.Geriye donup baktigimda bendeki izlemin zaten dergi cekimi,katalog cekimi havasinda.Cok saygi duydugum bir blogersin. Giydiklerin seninle can buluyor sanki :)Uzun lafin kisasi harikasin :)

    YanıtlaSil
  10. Damn luck! Iade etmesen Ebay'da satardin kesin..Bazen bf'lerin sozunu dinlememek en iyisi..Bende sirf kendisi "aa nasil giyiceksin bunu, hemde benden uzun oluyorsun, alma!" dedigi icin vazgecmistim:(
    Bu daha boyle bir sansa rastlarsak, ucundan tutalim ve birakmayalim!love:)

    YanıtlaSil
  11. Gizem: Hosgeldin :) Iltifatlarin icin tesekkur ederim, cok naziksin!

    Neslie: Aynen :)

    YanıtlaSil
  12. Renkler harika bayıldııım tek kelimeyle.

    http://wayoutmonster.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. muhteşem görünüyosun! :)

    YanıtlaSil
  14. Pantalonun kesimine ve rengine bayıldım canım, ama sen ne giysen yakışıyor zaten, öperim kocaman!

    YanıtlaSil
  15. Ne kadar güzel seçimlerin var.Bense sizin blogu yani sizi daha yeni keşfediyorum:-( Her bir kombine baktıkça içim açıldı.Çok zevklisin sevgili Deniz.Bayıldım sana, bayıldım.Sevgiler....

    http://papis-style.blogspot.com

    YanıtlaSil