Şubat 18, 2011

Unconditional Love

Yesterday the weather was perfect and we had a very long walk with Maya. She is the sweetest dog ever. When I'm sick or sad I swear she feels it. Her treatment is very simple: she jumps on my lap and just looks at my eyes for a very long time. Sometimes when she does that, my eyes fill with tears and I feel extremely happy and calm. This unconditional and innocent love is addictive. I love her so much.

Dun hava mukemmeldi burada, biz de Maya'nin en sevdigi ama maalesef "Kara Kis" yuzunden uzun zamandan beri yapamadigimiz seyi yaptik ve uzun bir yuruyuse ciktik onunla. Burada yurume pek normal karsilanmadigindan yolda mi kaldiniz? bakislariyla bolca karsilassak da istifimizi bozmadan uzun uzun yuruduk. Dunyanin en tatli, en iyi kalpli kopegine sahip oldugum icin cok ama cok sansli hissediyorum kendimi. Bazen, ben uzgun ya da hasta oldugumda *bu aralar midemle basim dertte :( kendince icat ettigi bir tedavi bicimini uyguluyor bana. Once kucagima zipliyor sonra uzun uzun gozlerimin icine bakiyor,hic kafasini cevirmeden, kipirdamadan, hareketsiz; sanki bibloymus gibi oylece gozlerime bakiyor. Ve bana her defasinda oyle anlamli bakiyor ki benim de her defasinda gozlerim doluyor. Sonra ben aniden iyilesiyorum, sakinlesiyorum, seviniyorum. O kadar sasiriyorum ki Maya'nin gelip, o an benim neye ihtiyacim varsa onu verip sonra hicbir sey olmamis gibi kosesine cekilmesine. Bazen yollarimizi gizli guclerin kesistirdigini bile dusunuyorum, bilmiyorum abartiyor muyum ama iste oyle garip seyler geliyor aklima. Neyse uzattim yine! Guinness rekorlar kitabina girecek kadar cok yasasin, hep benimle olsun Maya'cigim baska bir sey istemem. Hepinize harika bir hafta sonu diliyorum.





Coat: Gap
Pants: J Crew
Bag: Vintage Yves Saint Laurent
Scarf: Dolce&Gabbana
Boots: Jeffrey Campbell
Watch: Michael Kors
Sunglasses&Gloves: Vintage

Kaban:Gap
Pantalon:
J Crew
Canta:
Vintage Yves Saint Laurent
Fular: Dolce&Gabbana
Cizme: Jeffrey Campbell
Saat: Michael Kors
Gunes gozlugu&Eldiven: Vintage

18 yorum:

  1. Oyy çok tatlı ama Mayacık, Denizcim benim için yumuşacık patilerini sever misin lütfen :) aranızdaki bağ hayranlık verici, çok şanslısın.
    size birlikte uzun ömürler diliyorum...

    YanıtlaSil
  2. canım çok güzelsin botlar süper..saatte öyle...güle güle giy...

    YanıtlaSil
  3. Jeffrey Campbell ler harika=) ben giyemem bu tarz diyorum hep ama sen yakıştırmışsın. o karlar kalkmıcak sanırım ordan=)

    YanıtlaSil
  4. eldivenlerine ve kabanına bayıldıım.
    bu kombinin favorilerimden biri.

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. bayıldım bu kombine, eldivenler, bütün detaylar çok güzel!!!
    aycatugce-tuna.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Maya'yerimm ama yerim maşallah:)köpekleri hep bir ayrı severdim ama bu aralar daha düşkün oldum ben de böyle bir dosta sahip olmak istiyorum kararım da netleşti bu postu gördükten sonra.mayanın cinsi tam olarak ne oluyor acaba pek bilgili değilim de bu konularda??

    YanıtlaSil
  7. Senden daha zevkli bir Türk blogger yok bence kimse alınmasın ama ben böyle düşünüyorum.Birde çizmelerinn gerçekten harika eğer sakıncası yoksa nereden aldığını öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
  8. Pinar tesekkur ederim! Amin, benim de tek temennim bu :)

    Nurjan'la moda tesekkur ederim, Amin!

    VeraBox tesekkur ederim! Eriyor aslinda ;) umarim uzerine bir daha yagmaz!

    Cansin,Fashion Passion tesekkur ederim :)

    cancan ne guzel! Once iyice dusunmeni tavsiye ederim sana cunku inan bana cok buyuk sorumluluk. Maya'nin cinsi burada Toy Poodle diye geciyor ama Turkiye'de Kanis diyorlar ve numaralandiriyorlar cunku 4 boy bu cins. Maya en kucugun bir buyugu buranin 1 numarasi ama Turkiye'de en kucuk boyu yok sanirim dolaysiyla o numara diye geciyor olabilir.

    Aysegul tesekkur ederim iltifat ediyorsun! Ne sakincasi olabilir? Ben cizmeleri Urban Outfitters'in internet sitesinden almistim hatta cok begenip iki rengini de aldim. Simdi baktim kalmamis gozukuyor ama eBay gibi yerlerden deneyebilirsin sansini. Linki de bu:

    http://www.urbanoutfitters.com/urban/catalog/productdetail.jsp?isProduct=true&color=068&navAction=jump&parentid=W_SHOES_BOOTS&id=18628289

    YanıtlaSil
  9. Harikasin yine Deniz :))) Maya super tatli :)) Hergun heyecanla takip ediyorum seni :)) xxx

    YanıtlaSil
  10. Emilie tesekkur ederiz ;)

    YanıtlaSil
  11. kombinlerine bayılıyorum gerçekten çok güzel!
    fotoğraf makinn markası ne acaba??

    YanıtlaSil
  12. Renk paleti favorilerimden, harika olmuş...

    YanıtlaSil
  13. yine yeniden harika bir Deniz:)))amaaa bu sefer Maya da eşlik ettiği için daha da güzel olmus:))

    YanıtlaSil
  14. Adsiz: Tesekkur ederim :) Makinam Canon EOS 7D. Lensler ise 16-35 mm f:2.8 ve 50 mm f:1.4

    Sihem, fashionOzge tesekkur ederim ;)

    YanıtlaSil
  15. denizcim ben yorum yaptım sanıyodm :) bıde ustune yorum yazdım buraya ustune net kesıldı kaderım mıdır nedr yahu :) valla uzun uzun yazdım sılındı uzuldum sımdı, neyse mayacık cok ama cok tatlı umarım hep beraber olursunuz :) bende wıen e gıdersem alıcam boyle tatlı bı maya ! bıde bu cantana bayılıyorum ya gercekten cok cok hos zaten kıyafette gayet guzel ıste benım renklerım dedım goruncee :) bıde sey geldı aklıma sorması ayıp kac kılosn :) boyunu 1.73 falan dusundum tam kılondasın valla yakısıo sana bu kılo kacsa :)

    YanıtlaSil
  16. geçmiş olsun denizcim onca stressin üzerine midende sorun olmasına hiç şaşırmadım ben de aynı dertten müzdaribim:(
    ama iyi ki T. ve Maya yanındalar sana iyi bakıyorlar ve böyle harika görünebiliyorsun:)

    YanıtlaSil
  17. Heyy benim köpücümün adı da Maya! Ne kadar tatlıymış bu ufaklık :) Ve kıyafet seçimin çok asil ve güzel duruyor.

    Bu arada bloguma beklerim, sen de benim Maya'mı görmüş olursun :)

    http://lacivertojelikiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  18. Kombinin için diyecek söz bulamıyorum :) bayıldım.. her giydiğine bayılıyorum zaten.. :)
    umarım köpeğinle uzun bir ömür geçirirsin.. Benimde Raki adında rottweiler cinsi bir köpeğim var.. Kurduğun bağı ve ona hissettiklerini fazlasıyla anlıyorum :)

    YanıtlaSil