Şubat 08, 2011

Lilac




Soz verdigim gibi bu hafta icinde giydiklerimi sizlerle paylasmaya devam ediyorum. Pazartesi gunu giydigim bu deri ceketi gecen yaz Turkiye'ye geldigimde annemle ciktigimiz alisveris turunda, Izmir Mango'dan aldim. Aslinda cok kararsiz kaldim almadan once, yaklasik 1 saat boyunca annemle birbirimizin suratina anlamli!!! bir sekilde bakip ceketin olumlu ozelliklerini!!! konustuktan sonra almaya karar verdim. Her giydigimde iyi ki almisim diyorum simdi. Zaten genelde aldiklarimdan degil kararsiz kalip almadiklarimdan pisman olurum ben. Magazada begendigim halde almadigim urun icin magazalara cokca geri donmuslugum, bulamayinca sinirden kopurmuslugum olmustur (Allah baska keder vermesin!) Bu arada 2o'den fazla deri ceket ve trenckot var dolabimda. Bir sekilde takinti haline gelmis bir sey deri ceket ben de. Tabii bu oyle 1-2 senede olusmus bir birikim degil. 1999 senesinde yani Istanbul'a geldigim ilk sene, Silivri Maxi Mango magazasindan aldigim ilk deri ceketimle basladim biriktirmeye hala da devam ediyorum. Istisnasiz her sezon 1 ya da 2 tane gozume kestirip kolleksiyonuma dahil ediyorum. Bu baharda bir kismini satmaya karar verdim, bakalim nasil ayrilabilecegim onlardan???

Deri ceket: Mango
Ipek bluz: Vintage
Jean:
Levi's limited edition
Kolye: Vintage
Gunes gozlugu: Christian Dior
El cantasi: Nine west

11 yorum:

  1. deri ceket güzelmi gerçekten :) beğendimm

    YanıtlaSil
  2. şu an gözüm kolyeden başka birşey görmüyor, bir de apaydınlık gülümsemeni tabii:)

    YanıtlaSil
  3. kolyeniz çok güzelmiş:)

    YanıtlaSil
  4. Ben de genelde almadıklarımdan pişman olurumm!=) Ve mağazada bulamayınca kısmet değilmiş ne yapalım benim olmamalıymış diyerek kendimi avutuyorum dediğin gibi Allah başka dert vermesinn=)

    YanıtlaSil
  5. Ben de genelde almadıklarımdan pişman olurumm!=) Ve mağazada bulamayınca kısmet değilmiş ne yapalım benim olmamalıymış diyerek kendimi avutuyorum dediğin gibi Allah başka dert vermesinn=) bu arada bu pantolonlar çok güzel sana da çok yakışmış yine çok beğendim!

    YanıtlaSil
  6. Bende severımm deri ceketleri cok ayrı bi hava katıyor :) cok yakısmıs sana da :) denız bu arada ebay butigine giremiyorum, acaba sadece ben mi giremiyorum ?? :/
    ..goze..

    YanıtlaSil
  7. Ooo kolye gerçekten kayda değer bir parça çok zarif...

    YanıtlaSil
  8. 2. fotoğraf çok tatlı (:
    kolyeni görünce kıyafet birden gözümde kayboldu!
    o nasıl mükemmel bir kolyedir öyle, ciddi anlamda çok beğendimmmmm!

    YanıtlaSil
  9. Guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim! Kolye bu kadar begenilince daha da bir kiymetlendi gozumde ;)

    YanıtlaSil
  10. izmir mango mu?nasıl kaçırmışım bak ben de pişman oldum görmediğime:))canım kolye muhteşemmmm:))

    YanıtlaSil
  11. Goze eBay butigimdeki urunler bitti ben de Nisan basina kadar kapatayim dedim kirasini odememek icin. 1-2 aya kadar yeniden acicam yani temelli kapatmadim. Acinca blogdan haber veririm zaten ;)

    fashionOzge :) Tesekkur ederim!

    YanıtlaSil