Şubat 10, 2011

Milan Fashion Week Gucci Spring Summer 2011

Blogumda defile fotograflarini paylasip, yorumlamiyorum biliyorsunuz. Ama bu defa baska.. Gucci'nin Milan Moda Haftasi'nda sundugu 2011 Ilkbahar Yaz kolleksiyonu, gunlerdir donup dolasip tekrar tekrar baktigim kombinasyonlar ve parcalarla dolu. Kiyafetler, aksesuar, ayakkabi ve cantalarin hepsi keske benim olsa duygusunu yaratinca icimde, sizlerle de paylasmak istedim. Aslinda defilede kullanilan 9-10 parcanin biraz daha mutevazi!!! versiyonlari, farkli renk, kumas cesitleri ile dolabimda mevcut. Dolayisiyla onumuzdeki Ilkbahar\Yaz doneminde ucundan kiyisindan Gucci kadinini kendime uyarlamaya calisacagim; bakalim siz de begenecek misiniz benim tercumemi?

Bir de bazen size de olur mu bilmem hani "Ben yapsam bu kadar olurdu" diye sahiplenir, begenirsiniz bazi isleri. Iste ben bu fotograflari gorup, defileyi izler izlemez bunu hissettim. Boyle de mutevazi bir insanim. Daha bile iyisini yapabilirim yeter ki firsat verilsin :)



















BRAVO Frida Giannini'ye!

12 yorum:

  1. Deniz, podyumda seni görmüş gibi oldum:)

    http://it-stylist.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Sen yaparsın Deniz'cim, buradan gördüğüm kadarıyla çok zevkli bir bakış açın var... Sen de böyle renkli ama bir o kadar şık giyiniyorsun ya bazen o yüzden defile fotoğraflarını görünce, giydiğin fuşyalar morlar yeşiller geldi gözümün önüne :)

    YanıtlaSil
  3. Eheh deniz cidden senin giyimini yansitmis sen yapaan bu olur diye dusundurdu beni de :) bakarsin belki bi gun sende yaparsn :) bizde senn tasarimlarni gyerz eheh :)

    YanıtlaSil
  4. Zerrin ;)

    Sihem birkac kombinime benziyor gercekten di mi renk kombinleri? Tesekkur ederim!

    Goze yasasin! Styling yapmak istiyorum ben daha cok aslinda ama tasarim da arada hayallerime girmiyor degil ;) Ah keske!

    YanıtlaSil
  5. Canlı ,nude renkler ve siyah.. Cok hos görünüyorlar
    -evet evet sen çiz tasarla biz de senin tasarımlarını gyelim artıık :)

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Deniz: Senin tarzinimi calmis bunlar ya:(Senin tarzini bi sekilde satisa sunmuslar:)Evet canim sen yapmissin gibi bi hos oldu icim:)

    YanıtlaSil
  7. Bence hem daha iyisini yapardın hem de modelliğini kendin yapardın süper olurduuu

    YanıtlaSil
  8. Cansin keske keske :)

    Arzu sen boyle soyleyince benim de bir hos oldu icim :)

    Adasim tesekkur ederim! Yapardim valla ;)

    YanıtlaSil
  9. deniz sanki senin fotolarına bakıyor gibi hissettim! bu kadar olur!! :D

    BeTül

    YanıtlaSil
  10. yaparsın Denizcim sen emin ol:)biz de yazarız bloglarımızda senin yazdığın gibi...
    BRAVO DENİZ BARAN'a:))sen sakın hayal etmekten vazgeçme:)sevgileeerrr...

    YanıtlaSil
  11. Supermis gercekten koleksiyon. Bana da seni cagristirdi, ozellikle ilk resimdeki turuncu, mor, yeşil ve altın karisimlari tam senlik. Daha bu yasta ne istedigini bilmen ve bu ugurda birseyler yapman ne guzel. (ben 35 yasimdan sonra kesfettim de, biraz gec oldu :) )Umarim hayal ettigin hersey birgun gerceklesir.

    YanıtlaSil