Ekim 04, 2010

Orange and Blue







Hi everybody ;) I finally opened my eBay store. You can check it out by clicking on the "Deniz Boutique" badge on right.

Silk skirt&Snake skin clutch&Silk strapless&Necklace:
Vintage
Pumps: BCBG
Belt: Target
Bunny ring: Urban Outfitters

Sonunda eBay butigimi actim. Sorulariniz olursa bana hem blog hem de eBay uzerinden ulasabilirsiniz. Butige gitmek icin sagdaki Deniz butik eBay logosuna tiklamaniz yeterli. Haa bir de blog okuyucularina ve blog yazarlarina %10 indirim var Deniz butikte ;) ancak bunu eBay uzerinden yapamiyorum dolayisiyla begendiginiz urun icin acik arttirmaya girer, kazanirsaniz ve odemeyi eBay uzerinden degil de paypal uzerinden yaparsaniz gecerli olacak bu indirim. Ayni indirim hemen satin al parcalarda da gecerli. Aslinda listelenecek bir bu kadar daha parca var ama sanirim onlar yavas yavas gelecek zira ben yorgunluktan bittim! Harika bir hafta diliyorum sizlere.

Ipek etek&Yilan derisi canta&Ipek straplez&Kolye: Vintage
Ayakkabi: BCBG
Belt: Target
Tavsan yuzuk: Urban Outfitters

15 yorum:

  1. Renk uyumuna kesinlikle bayıldım!

    YanıtlaSil
  2. çok hoş bi kombin olmuss denizciim:)

    YanıtlaSil
  3. denizcgm sen tamamiyle 'bright colour' hatunusun,u just brighten up my day honey:)kolye tercihin senin o muhtesem vintage zincirlerinden biri olsaydi daha gozum gonlum acilirdi ama boyle de seker gibisin!!
    e ben baslicam alisverise deniz boutique den o zman:)
    p.s:btw twitter in da bir twit atms idim ama NY yolcusu olma ihtimalm yakin zmanda,musait oldgnda bana birkac alisveris noktasi tavsiyesinde bulunursan muhtesem olur,cok firstm olmicak gezmek icin dergiyle geliorz cekimler icin bir iki agir parca ile doniim diyorum;)xx

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş
    hem renklerin baskın belirginliğinin kontrastı
    hemde bunları taşıyabilmiş olman...

    YanıtlaSil
  5. denizcim ebay storeun hayırlı olsunn, o meşhur vintage takılarından da koyucaksındır umarımm:)

    YanıtlaSil
  6. turuncu ve mavinin dayanılmaz birlikteliği. harika bi kombin olmus

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. denizcim sen ne kadar zevkli bir hatunsun böyle renk uyumu konusunda fazlasıyla basarılısın herkes yakıstırıp giyemez bukadar rengi ama sen yapınca oluyor harikasın tatlım;)
    esra

    YanıtlaSil
  8. Bir kadin,♥pemb€sinti♥,fufi's moda,Cansin Eksi ve Esra cok tesekkur ederim ;)

    Cindrellaundertheumbrella tesekkur ederim! Koyucam ama cok yogunum bu ara :( Biraz daha var ;)

    iLkin simdi mail atiyorum sana ;)

    YanıtlaSil
  9. Bayılıyorum böyle renkli seçimlere çok cici olmuşsun Deniz'cim :)

    YanıtlaSil
  10. Merhaba Deniz, tesadufen kesfettigim blogunda oldukca keyifli, uzunca bir zaman gecirdim. Bundan sonra da seni takip etmekten buyuk keyif alacagimdan eminim. sevgiler.




    http://ecekoparalvlastuin.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Hayırlı olsun, süper olmuş. Hemen girip baktım, hatta iki item için fiyat verdim ama ilk defa e-bay den alışveriş yapıyorum, sonra daha yüksek fiyat veren olursa arttırabiliyor muyuz fiyatı, yoksa ilk girerken yüksek mi girmek lazım bilemedim.

    YanıtlaSil
  12. Stil Direktoru tesekkur ederim!

    Ece hosgeldin ;) Sevgiler benden..

    Deniz, adasim tesekkur ederim! Eger urun simdi al (buy it now) ya da teklif ver (best offer) ise en yuksek teklifini vermek daha mantikli ama digerinde yani acik arttirmada eger bitis saatinde bilgisayar basinda olmayacaksan verebilecegin en yuksek meblagi vermen en mantiklisi ama bilgisayar basindaysan artirmanin gidisatina gore hareket edebilirsin. Bir de bilmiyorum farkettin mi ama acik arttirmaya girdigin urunler sadece Amerika icin ucretsiz kargo eger Turkiye'ye postalanacaksa ilgilendigin urunlerin kargo ucretine bakmam gerekiyor dolayisiyla o da urun fiyatina ekleniyor. Bir de eger birden fazla urunle ilgileniyorsan kargoyu birlestirebilirim ve bu genellikle daha karli bir secim oluyor ;)

    Aklina takilan bir sey olursa yine sorabilirsin bana!

    YanıtlaSil
  13. Harika bir kombin olmuş Denizcim,hayırlısı olsun.Allah kabul etsin. :) Pazar günü evleniyorum bu arada,artık önümüzdeki maçlara bakmıyorum,çok özel bir duygu bu yüzden :) Allah tamamını erdirirse çocuk da yapıcam bakalım ne olacak.

    YanıtlaSil
  14. Teşekkürler bilgiler için, takip etmeye çalışacağım, umarım kaçırmam.

    YanıtlaSil
  15. etege bayıldım rengi harika

    YanıtlaSil