Ekim 17, 2010

Opulence


I love classic, opulent vibe in fashion, decoration, cars, art and maybe in almost everything in general.
This photo is a great example. I love her, her jacket, belt, smile, hair etc.

Moda, dekorasyon, araba, sanat hatta belki su hayatta zevk aldigim her seyde biraz gosteris ve klasiklikten yanayim ben. Bu kombin, gosterisin modaya uyarlanmis en harika orneklerinden biri bana gore. Tepeden tirnaga bayildim. Ancak bu tarz gosterisli parcalar giyilirken unutulmamasi gereken bir nokta var tabii. O da gayet basit, eger ben burdayim diye bas bas bagiran bir parcayi kullaniyorsaniz kombininizde aynen yukarida oldugu gibi cabasiz, oylesine toplanmis bir sac, makyajsiz gibi gorunen bir surat ve kendine guvenen bir tebessum size aksesuvar olarak yetmeli. Takip takistirmaya, surup surusturmeye, dunyanin tum yukunun altinda kalmiscasina somurtmaya hic gerek yok.



7 yorum:

  1. kollar goril kolu gibi gozukuyor,bence zari bir gorunum degil

    YanıtlaSil
  2. Bende somurtma olayına takığım 'cool' olmanın yolu somurtmaktan mı geçiyor?Halbuki ben gözgöze geldiğim herkese gülümsemeyi tercih ederim tabi bir iki kez gülümsemesine karşılık alamayınca vazgeçiyor insan.

    YanıtlaSil
  3. muhteşem bi hatun bu! bayılıyorum. yazındaki somurtmak olayına da ayrıca alkış ve teşekkürlerimi sunuyoruum:))

    YanıtlaSil
  4. ya ama ben hic ama hic begenmedim bu parcayi!
    eminim begenmeyenlerin olacagini dusunmussundur.
    ama yok ya bir daha baktim da kabus gibi:):)

    YanıtlaSil
  5. Esra T de ayni fikirde ;) ama ben bayildim bu cekete!

    fashionable princess offf o dedigin Turkiye'de cok zor! Erkekler is atiyor herhalde falan diye dusunur kadinlar da deli mi acaba niye gulumsuyor diye ;) Sen vazgecme ama vucut icin cok iyi biliyorsun gulumsemek, kendin icin gulumsemeye devam!

    seda gulmek herkese yakisiyor ama kimse farkinda degil ulkemizde! Suratsiz, somurtuk hatta bir de bunu marifet sayan insanlara deli oluyorum ben de :(

    cic! tabii ki dusundum yazidaki "bana gore" zaten onu isaret ediyor. Ben cok seviyorum boyle farkli dokularin bagira bagira kullanildigi parcalari :):)

    YanıtlaSil
  6. bu kadına bayılıyorum ben.her zaman dogal.
    bolesıne kokos bir parca ,baska turlu de tasınamaz zaten.Zaten herkes , her ıddıalı gıysılerı tasıyamaz.Onun için ne yapmalı;yakışan giymeli ve dediğin gibi bir yanı süslü se,bir yanı mutlaka sade olmalı.

    YanıtlaSil
  7. gözüm direk kıyafete bakıyor dedigin gibisacın makyajın doğal olamsı ayrı güzel olmus:) gülümsemede :)

    YanıtlaSil