Ekim 07, 2010

Fall in Love




When I was living in Turkey, Fall and Spring were the most enjoyable seasons to me but here Fall = monsoon rains, Spring = Winter; and they are not enjoyable like they were in Turkey. It's been raining nonstop for the last 2 weeks and it affects me both emotionally and physically, add to that my fast approaching thesis deadline. I am so stressful. My outside hours have been cut back thanks to the rain, and I'm terrible with indoor shoots especially when people are around because I am so shy!! Long story short: Less frequent blog updates. Sorry! That's all for now..

Rain coat: Rodarte for Target
Jean skirt: Cut from Levi's 501 jeans
Rain boots: D&G
Belt: Gap
Cap: Brixton
Necklaces&Sunglasses: Vintage

Turkiye'de yasarken, sonbahar ve ilkbahar; giyinmekten, seceneklerin bollugundan en hoslandigim mevsimler olmasina ragmen yasadigim yerde sonbahar=muson yagmurlari, ilkbahar=kis oldugu icin bu mevsimlerin bana eskisi kadar zevk verdigini soyleyemem. 2 haftadir araliksiz yagan yagmurun bende yarattigi psikolojik ve fizyolojik etkilerle bogusmaktayim burada. Bir de ustune tezimin teslim tarihinin yaklasmasini eklersek stres seviyem oldukca yuksek bu aralar. Yagmur sebebiyle disarida gecirdigim zamanin kisitlanmasi ve ic mekanlarda etrafimda insanlar varken fotograf cektiremeyecek kadar utangac!! olmam sebebiyle postlarda bir yavaslama soz konusu olabilir :( Simdilik benden bu kadar..

Yagmurluk: Rodarte (Target)
Jean etek: 501 jeanden yaptim.
Yagmur botlari: D&G
Kemer: Gap
Sapka: Brixton
Kolyeler&Gunes gozlugu: Vintage

11 yorum:

  1. yağmurluk çok şık.sen zaten ayrı bir güzel..
    zeyneb

    YanıtlaSil
  2. Renkli şemsiyelerle sokaklara dökülmeye devam bence.. E muson yağmurunun sesi uzaktan hoş gelir dersen, haklısın o ayrı :)

    YanıtlaSil
  3. yagmurluk supermis!

    seni cok iyi anliyoum,ben de yaz kis her dakika yagmurlu ve soguk bir yerde yasadigimdan ayni depresiflik bende de var:(

    YanıtlaSil
  4. Yağmurluğuna bayıldım:) Umarım tezini de başarılı bi şekilde teslim edersin.Yağmur gerçekten de insanın psikolojisini çok etkiliyor ister istemez melankolikleşiyor insan:)

    YanıtlaSil
  5. Etek çok güzel olmuş Deniz'cim, bi kere bende yapmayı denemiştim ama hüsranla sonuçlanmıştı :S

    YanıtlaSil
  6. Eteğin benim giymeye cesaret edemeyeceğim kısalıkta olmasına rağmen kıyafetin bütünlüğü fondaki sonbahar ile müthiş etkileyici geldi; beğendim çok.

    PS. ebay'daki kürklerin sahte olduğunu söyle lütfen :(

    ELİF

    YanıtlaSil
  7. yagmur botlarin süper. almanyadan selamlar =)

    YanıtlaSil
  8. Yağmurluğa bayıldım !


    http://miyukininblogu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. Denizzz bence sen 4 mevsim mini giymelisin bu bacakları sakın pantalonlar arasına hapsetmeee!!! Ayrıca alt posttaki tavşan yüzüğüne ba-yıl-dımmm!!!

    YanıtlaSil
  10. Süper görünüyorsun! Arkadaki ağacın renklerine de bayıldım bu arada..

    YanıtlaSil
  11. Maalesef sadece yaz mevsimini çok seviyorum diğer mevsimlerde üşüyorum :(

    YanıtlaSil