Şubat 03, 2010

San Francisco II





Hayatim boyunca gordugum en huzurlu yerlerden biriydi bu fener. Insan dogayla, dogal olusumlarla kucaklastiginda hayretle karisik tuhaf seyler hissediyor icten ice. Aslinda ne kadar aciz ve kucuk oldugumuzu bize hatirlatan minicik hatirlatmalar o sonsuz gibi gorunen masmavi deniz, bembeyaz kopurmus kocaman dalgalar, denizle ic ice gecmis oyuk kayaliklar, sira sira daglar.

It was one of the most peaceful moments I've ever had... Point Bonita Lighthouse. When I connect with mother nature, I feel amazing. It reminds me how small we are beside vicious waves, endless ocean, huge mountains.

Velvet dress: Go International \ Target
Belt: Wet Seal
Boots: Vintage
Long gloves: Mossimo
Sunglasses:
Christian Dior

7 yorum:

  1. Fotoğraflar yine süper, çizmeler harika!

    fashionnar@blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Nişantaşı Cadıları3 Şubat 2010 20:01

    Gerçekten çok orjinal bir havan var.Film yıldızları gibi bir başka enerji var üstünde kameraya yansıyan,güzel,alımlı,asil boy posda yerinde..Resmen bağımlı olduk sana(ben ve 6 kız arkadaşım)alışverişe bile çıktıgımızda diyoruzki aaa Deniz'in çizmelerine benziyor sanki seni tanıyormuşuz gibi:))gözlüklerinden falan aranıyoruz mağazalarda:))) Neyse demek istediğimiz biçok yabancı moda blogundan yada dergiden daha çok yön veriyorsun seçimlerimize çooooook teşekkür ederiz ve çok öperiz:)))

    YanıtlaSil
  3. Nisantasi Cadilari ;) bu ne guzel bir yorum boyle! Cok tesekkur ederim sizlere,bugune kadar aldigim en guzel iltifatlari ardi ardina siralamissiniz ;)inanin cok mutlu oldum.Begenilmek,takdir edilmek,onaylanmak hatta elestirilmek bile insanin enerjisini yukselten,insani daha iyiye,guzele,dogruya ulasmaya cabalamasinda motive eden onemli unsurlar. Olumlu-olumsuz her zaman yazabilirsiniz bana!
    Sevgiler,opucukler..

    YanıtlaSil
  4. her giydiğini insan bukadarmı kaldırır. Herbir parça üzerinde muhteşem duruyor. taşıyosun ne diyim...çok doğal ve hoşsun..bu arada gittiğin yerlerde harika görünüyor içim gidiyor umarım birgün görme şansına erişirim.sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Tesekkur ederim Moda-Yemektarifleri ;) Insaallah, sevgiler benden!

    YanıtlaSil
  6. SLM:))Blogunuzu uzun zamandir keyifle izliyorum:Altina yazdiginiz yazilar okadar samimiki,evet ya bencede diyor insan.Kiyafet secimleriniz: en rukus olabilecek seyi okadar sade yada kaliteli hale getiriyorsunuz ki:Iste ben buna hayranim.SEVGILER.

    YanıtlaSil
  7. Arzucum cok tesekkur ederim guzel sozlerine,cok naziksin!

    YanıtlaSil