Şubat 26, 2010

Animal Planet











Location:
San Diego Zoo

11 yorum:

  1. o,pandayı alabilir miyim?:))

    YanıtlaSil
  2. çok güzel fotoğraflar...

    YanıtlaSil
  3. Adsiz tesekkur ederim!

    Itircim cikmis o koca govdesiyle agacin tepesine sanki dunyanin en rahat yataginda yatiyormus gibi sekerleme yapiyordu adi da Miso'ydu yanlis hatirlamiyorsam ;) Cok seviyorum ben de pandalari cook!

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    Fotograflar cok guzel... Sadece bu yazidakiler degil, hepsi. Hangi makinayla (ve/veya lenslerle) cekildigini yazarsaniz cok mutlu olurum. Simdiden tesekkurler.
    Meltem

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Meltem,

    Fotograf makinemizi Aralik ayinda degistirdik yani blogda Aralik ayina kadar var olan tum fotograflar Canon Eos Rebel XTi 18-55 mm'lik standard zoom lens ile cekildi, Aralik ayindan itibaren blogda yer alan tum fotograflar ise yeni aldigimiz model Canon Eos 7D fotograf makinasi ve 28-135 mm zoom ve 50 mm f:1.4 lens olmak uzere 2 adet lense ait. Yine sormak istedigin birsey olursa mail adresimden ulasabilirsin bana.
    Birsey degil ;)

    YanıtlaSil
  6. benım de pandayla bı resmım var,sana yollayam onu, cok komık gormen lazım:)
    cok tatlı oluyorlar cokkk,ellrinde ot hababam yesınler:)

    YanıtlaSil
  7. super bir bloga denk geldim :)) fotograflar super..

    YanıtlaSil
  8. Tekrar merhaba Deniz,
    Bu hizli cevap icin tesekkurler. Dedigim gibi fotograflar cok guzel. Belli oluyor slr kullanildigi. Yeni fotograflari merakla bekliyorum.
    Meltem

    YanıtlaSil
  9. harika harika harika deniz :)

    küçüklüğümden beri hayranımdır kaplanlara ve özelliklede masum görünen ama doğasında yırtıcılık olan kaplan yavrularına.babamdan hep bir kaplan yavrusu isterdım deniz belki benimle yaşarsa ben onu buyutursem evcilleşir sanırdım ama babam bunun mümkün olmıycanı sölerdi çok üzüldüm :(
    bide o tombul pandayı(miso) şekerleme yaparken görmek isterdim:)
    TUBA :)

    YanıtlaSil