Ocak 05, 2010

ArTiFiCiaL




Yapay olan hicbir seyi sevemiyorum ben! Las Vegas da bu yapayliktan oldukca nasibini almis bir sehir iste. Hicbir esprisi yok! Amerika'nin hemen hemen tamamina sirayet etmis olan o plastik, o tatsiz ruh iste tam bu noktada hortlamis da hortlamis! Yani oraya bir piramid bina koyunca, Eyfel'in yari uzunlugunda birsey dikince olucak mi sanmislar? Ben her seyi beklerim bu zihniyetten!! Colun ortasinda isil isil oteller, kumarhaneler, striptiz klupleri vs. iste bahsetmeye degmez!!

I don't like cities with an artificial feel. Vegas was one of those. Not worth any kind of detailed sentences.


Dress: Rodarte for Target
Boots:
Marc Fisher
Coat:
Guess
Necklace:
Vintage

11 yorum:

  1. Las Wegas için bir şey diyemeyeceim ama sen çok güzel görünüyorsun canım.. umarım kafana taktığın şey-ler biran önce düzelir ... sen hep gül.

    YanıtlaSil
  2. cok katiliyorum...bir bogaz ya da bir ege havasi almanin zamani gelmistir belki ;)

    YanıtlaSil
  3. denizcim hoşgeldin!! neler yaptın, nereleri gezdin, neler yedin ve neler giydin???? en kısa zamnda bekliyoruz haberlerini.. bu arada botların çok güzel. Markası nedir?? bende Türkiye de aradım ama böyle model yok. ya dümdür yada sivri topuk. seninkiler çok rahat görünüyor..

    didem

    YanıtlaSil
  4. Denizcim cok tesekkur ederim! Amin! Ben de istiyorum ama keyifsizim iste su aralar :(

    yase gelmistir de belki geciyordur ;)

    Didemcim unutmusum yazmayi! Evet hakisin hayatimdaki tek topuklu ve rahat bot bu ;) Demek oralardan anlasiliyor rahatligi! Yalniz Turkiye'de bu markanin oldugunu sanmiyorum Marc Fisher diye bir marka! Bu, Via Spiga ve Franco Sarto inanilmaz rahat ve kaliteli ayakkabilar yapiyorlar, kesinlikle tavsiye ederim!

    YanıtlaSil
  5. Denizcim formunu nasil koruyorsun? Duzenli yaptigin bir spor var mi?

    YanıtlaSil
  6. sen moralini elbisenin güzelliğiyle düzelt derim ;)

    dubai de öyle ama ben sevdim şahsen :) mesela hyatt otel'in lobisinde de canlı ağaçlar , suni akarsu , balıklar vardı :p

    YanıtlaSil
  7. Aysegulcum bu aralar formumu pek koruyamiyorum maalesef :( Ama gectigimiz yil haftada 2 gun pilates 1 gun de agirlikla yoga yapiyordum! Basliycam en yakin zamanda ikisine de hazirlik olarak Pazartesiden beri sitenin gyminde tempolu yurumeye basladim bile! 2010 kararlarimdan biri sporu bir daha asla birakmamak ama bakalim sonu ne olur?

    Melikecim hah iste ayni Vegas otel ici orman, flamingolar hatta tavani gokyuzune boyayip Paris sokaklari bile yapmislar kapali mekanda boyle bol oksijen aval aval yurusunler, paralari daha icleri rahat kumarda yesinler diye! Yalniz Dubai hem Turkiye'ye daha yakin hem de sicak oldugu icin o kadar nefret etmeyebilirim ;)

    YanıtlaSil
  8. :) hani 2006da çok sert bi kış olmuştu ya işte o zaman gittim orası 30 dereceydi :)

    YanıtlaSil
  9. So cute. Love the dress!
    www.jillymoos.com

    YanıtlaSil
  10. nasıl güzel bir elbisedir bu...

    YanıtlaSil
  11. Las Vegas yapayligi ile ilgili fikirlerine katiliyorum kesinlikle, ama Las Vegas stripden olusmuyor sadece. Eger hiking seviyorsan Las Vegas bu konuda cok secenek sunuyor. Olaya hiking acisindan bakarsan, stripteki oteller ucuz oda anlamina geliyor sadece :)

    burcu

    YanıtlaSil