Ocak 06, 2010

HooVer DaM \ LaS VegaS


Las Vegas'in harika outletlerinde harcanmak uzere emek emek biriktirilmis tum servetimi Rodarte for Target kolleksiyonuna kaptirinca!!! eee bir de kumara bakis acim -Sokakta 5 dolar bulsam yine oynamam! seklinde olunca dedim ya Las Vegas'in hicbir esprisi yok. Bu esprisizligi kavrayan Mr. T'de enerjiye ciddi anlamda takmis!!! bir muhendis olarak -Haydi dedi -Baraja gidiyoruz!!! Ne baraji? falan dememe kalmadan yon bulma aletine Hoover Dam girilmis ve biz yola cikmistik. Evet biz Las Vegas'daki yarim gunumuzu bir barajda gecirdik, evet sadece yuzeydeki kismini gormek yetmedi bir de ozel tura katilip barajin yerin dibindeki kismini, turbin ve jeneratorlerini de gorduk!!!
Iliskilerde dikkat edilmesi gereken cok hassas, hatta en temel nokta bu bence "Rabbena hep bana!" dememeyi, Las Vegas Target soyunma kabinin onunde 2 saat oflayarak bekleyen sevgiliyle baraja gidip hic ilgilenmedigin abuk subuk bilgileri -aaa oyle mi? -cok ilginc! -bak buna inanmam iste! gibi heyecan ve cosku seli iceren ahenkli, mutluluktan adeta bir kus civiltisina donusmus sesle karsilik verebilmeyi basarabilmek! Bencilligi birakip ara ara sencilik, cogunlukla bizcilik oynayarak herseyi dengesinde tutabilmek, tum DUNYA'ya karsi bir takim olabilmek.

Because I spent all my money at Target instead of Las Vegas' perfect outlets, and my gambling motto is 'I wouldn't gamble even if I find 5 dollars on the street' , Las Vegas was no fun for me. Mr. T quickly identified this 'gap' and proposed: "Let's go to the Hoover Dam" Since he is an energy obsessed engineer, I couldn't say No! I think this is key to successful relationships! One needs balance. You should not always focus on "I", try "You" and sometimes 'We". The key is being able to form a team if need be.

Velvet jacket:
Vintage
Sweater:
Gap
Shirt:
Bebe Sunglasses: Christian Dior
Chains:
Vintage Boots: Chinese Laundry Leggings: American Apparel Scarf: H&M

12 yorum:

  1. işte bu yazdıkların bir ilişkide olması gereken önemli bir konuya değiniyor, ne mutlu ki siz başarabilenlerdensiniz :)))

    ve yine kıyafetin de sen de süper gözüküyorsun.. bugün daha iyisindir umarım...

    YanıtlaSil
  2. Benim kocamın da senelerdir en büyük hayalidir bana Hooverdam'i göstermek. Ama böyle bir trade-off karşılığında neden olmasın?

    YanıtlaSil
  3. Deniz'cim diz üstü çizmelerin bir harika :) Ayrıca ilişkiler hakkındaki yorumun da bu gün gülümsememi sağlayan ilk şey oldu onun için de teşekkürler :) ASLI

    YanıtlaSil
  4. İlşkiler konusunda sana katılıyorum ve beni gülümsettin açıkçası.Benimde ilişkimde hep böyle oluyor.Erkek arkadaşım mühendis ve elektrik santrallerinden bahsetmeye başladığın aa öyle mi cidden çok ilginç diye beyaz yalanlar atıyorum:)
    eminim o da benim ayakkabı seçimim konusnda böyle dyordur.
    Dizüstü botlarına ise ayrı bayılmış durumdayım.Süpersin tatlım;)

    YanıtlaSil
  5. ah! işte gene seni severek takip etmem, kendimle ortak bişiler görüp sevinmem için bir neden daha! mutlu kalın:)

    YanıtlaSil
  6. bu denge bencede çoook önemli fakat birçok konuda bayanların daha hassas ve detaycı oldugunu düşünmeme ragmen,erkekler sanki bu konuda daha özverili ve basarılılar..

    YanıtlaSil
  7. Charlie's Angels filmlerinden birinin bir bölümü bu barajda çekildi diye hatırlıyorum :)

    YanıtlaSil
  8. He vala Deniz,aynen öle.:)mesela ben,hayatta bilim kurgu okumam.Kafam da basmaz zaten,siber şeylere..Ama ne yapcan,eşim seviyo diye onun okuduklarını filan dinliyorum işte..Hatta bana playstation da futbol bile oynattı.:)))))

    YanıtlaSil
  9. Merhaba Deniz,

    Son fotoğrafın çok hoş. Hep böyle enerjik ol hem çok yakışıyor hem seni öyle görmek benide keyiflendiriyor :)

    Sevgiler Emel

    YanıtlaSil
  10. Denizcim biraz daha iyiyim diyelim! Cok tesekkur ederim destegine ve ilgine ;)

    Nihan: bence de ;)

    Asli: Birsey degil ;)

    Jojee: Dedigin gibi beyaz yalanlar bunlar ;) Tesekkur ederim!

    Seda: Amin canim!

    Esra: Valla erkegine ve kadinina bagli derim ben ;)

    mughetto: eveeett hatirliyorum bazi sahneler simdi! 2. bolumdu ama yanlis hatirlamiyorsam!

    Itir: Ahhh canim benim neler cektirmis sana ;)

    Ozan: sen hep yaz bana olur mu?

    Emel: Ben de seviyorum boyle kosmayi,cosmayi ama oyle berbat bir yerde yasiyorumki sogugu,kari,buzu yuzunden tum enerjimi cekiyor icimden :( Iste boyle sicak yerlere gidince modum,havam, enerjim herseyim degisiyor, bambaska bir insan oluyorum ;)

    YanıtlaSil
  11. senin gibi güzel bir insandan beklenen davranış yapılan fedakarlıkların karşılık bulması... birçok mühendisin gidip görmek istediği bir yer olduğunu düşünürsek ekstra şanslısın şu durumda:) çizmelerini sevdim en çok ama kombinasyon çok başarılı.

    YanıtlaSil