Ocak 13, 2010

So What?


Herkese merhaba! Bugun yanlislikla bir alttaki posta yorum birakan herkesin yorumunu sildim eger cevap bekleyen bir yorum biraktiysaniz ya da yorumunuzu yeniden yazmak isterseniz ben burdayim beklerim! Okul acilmadan dolabimi duzenlemeye giristim gecen hafta ve hala duzenliyorum desem bana inanir misiniz?!! Satilacaklari sattim, atilacaklari attim, yikadim, utuledim, ucuz askilar aldim, vintage sungerli saten askilar aldim, bir tanesi icine girip dans edebildigim kadar genis 2 kiyafet dolabim var ama yok ben bu isin altindan kalkamadim. Bunda hersey gozumun onunde olsun diye asarak saklama takintimin etkisi cok buyuk diye dusunuyorum cunku ben hicbir yere sigmiyorum - sigamiyorum :(

Hi everyone! I accidentally erased all comments in the post below. If you are waiting for a reply please write again! Before my school starts, I wanted to organize my closet and started last week but I am still not finished. I sold, threw, washed and ironed but nuh uh :( I like to see my clothes when I walk in my closet, so I hang everything and I have 2 huge closets I can not fit in :(


Shirt: Urban Outfitters
Leather skirt: Second hand
Over knee boots: Vintage
Tights: Betsey Johnson

7 yorum:

  1. dolabından fotograflar koysan çok hoş olur:)
    belki örnek alırız..

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. bugun bende dolabımı düzenledim çok sıkıcı ve yorucu:(( ama senin dolabını görmek zevkli olurdu diye düşünüyorum:))

    YanıtlaSil
  3. Kim ne derse desin Türkiye'de bu işi layığıyla yapan iki blogger var(bana göre bu tabi)biri sen diğeri Nil ikinizde çok iyi işler çıkartıyorsunuz!Türk kızları bu kafayla daha çok Bihter gözlüğü,çantası aramaya devam eder çook :)))Birde yabanci sitelerden resim alıp şunu beğendim,bunu beğendim diye paylaşanlar var sorarım acaba ne gibi bir hizmet veriyorlar bizlere neyse çok uzattım hobin olduğu halde bu işi bu kadar ciddiye aldığın için sana çok teşekkür ediyorum kendi adıma! Nil'e gore sen biraz daha kaytarma eğilimindesin farkındayım ama yapma çünkü çok iyi gidiyorsun.OOFF dolmuştum rahatladım biraz:))Ayrca bu yorumu lütfen yayınla eğer yayınlanmasını istemeseydim sana mail atardım.

    YanıtlaSil
  4. adrefarda aslinda dusundugum bir post bu ama bakalim! Eger duzenleme basarili olursa neden olmasin ;)

    esra sen 1 gunde bitirmissin bak ben daha yolun basindayim ;) dedigim gibi bi bitsin su duzenleme isi basarili olursam ne ala paylasirim soz!

    Adsiz: uzun uzun yazmissin dusuncelerini paylasmissin. Oncelikle Nil benim de cok severek takip ettigim blogger arkadaslarimdan biri hem onun adina hem kendi adima soyledigin guzel sozlere cok tesekkur ederim. Soylediklerine gelince dunyanin her yerinde begenilen oyuncularin, sarkicilarin vs. kiyafetleri aranir, merak edilir ben bunda bir anormallik goremiyorum, eger kendi dolabindan parcalarla birlestirip tamamen o kisiyi taklit etmek yerine ozgun hale getirip kullanabiliyorsa o parcayi olabilir, hepimiz bir yerlerden esinleniyoruz sonucta bunu obsesyon haline getirip tarzlari, kisileri taklit etmedigimiz surece sorun yok derim ben ;) Yabanci sitelerden resim alinip bloglarda kullanilmasi ise blogger kendi stiliyle benzer bisiler yakaladiginda belki okuyuculariyla paylasmak istiyor olabilir ben cok tercih etmiyorum ya da gerek duymuyorum diyelim.
    Kendi adima bu is hobim de olsa kolayina kacmamaya calisiyorum dolayisiyla bisey degil ;) ben hala istedigim duzende degilim o ayri ama elimden geleni yapiyorum inan. Bunu kaytarmak olarak algilamamak gerekiyor zira sebepleri var: 1.si dedigin gibi blogum benim hobim baska seylerin onune gecmemeli diye dusunuyorum 2.si dis mekan cekimlerini seviyorum ben, havalar Kis mevsiminde erken karardigi icin cok fazla cekim yapamadim sene basindan beri ama tatil fotograflarimi paylasiyorum sikca degil mi? ;) Yorumunu yayinladim ve elimden geldigince sana katildigim ve katilmadigim noktalari belirtmeye calistim. Guzel sozlerin icin tekrar tesekkur ederim ;)
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. Maya hanimin tuylerimi kisaldi? banami oyle geldi?cok guzelsiniz ikinizde:))kiyafetin harika olmus:) cizmelerinin hastasi oldum:))

    YanıtlaSil
  6. Biz şu anda oturduğumuz evi yaptırırken,eşime demiştim büyük bir giyinme dolabı lazım diye...sonuçta dolap olmadı oda oldu:)onun harıcınde bı de ayı bi dolap odası yaptırdıydım..dolap odası yetmezse diye:)senin o askı takıntın bende de mevcut.hatta ben de bunun ayakkabı şeklinde olanı da mevcut,çünkü kutularda saklamak yerine ayakkabıları ortada severim,unutmayayım, göreyim diye..yazını okurken yabancı gelmedi kelimeler bu yüzden :)

    YanıtlaSil
  7. denizcim 2 diil 4 dolap olsa yine yetmez:))

    YanıtlaSil