Aralık 20, 2009

ROAD TRiP



Herkese merhaba! Nasilsiniz? Ben harikayim ;) zira Persembe itibariyle finallerimin sonuncusunu bitirmis ve uzunca sayilabilecek bir tatil donemine girmis bulunmaktayim ;) Uzun zamandan beri planladigimiz "Yolculuk" Cuma itibariyle basladi ama ufak bir degisiklikle, Maya!!! 14 gun surecek bu yolculuga onsuz cikamadik, kiyamadik! O da bizimle geldi. Ucakta insana birebir benzeyen aglamalariyla ortaligi birbirine katmadi mi katti ama pisman degilim. Neyse efendim, tabi hersey boyle gulluk gulistanlik baslamadi maalesef :( konforumuzu dusunup bizim minik sehrimizin miniminnacicik havaalanindan ucmayi yani aktarma yapmayi tercih ettik ama hay etmez olaydik!! hava kosullarindan dolayi Chicago'ya olan ilk ucusumuz 2,5 saat iptal edilince biz Chicago'ya indigimizde, binmemiz gereken Las Vegas ucagi havalanmak uzere kapilarini coktan kapatmisti :( Rica ettik ama maalesef acmadilar kapilari :( 1 dakika once kapatmissiniz iste acin nolucak? Robotlasmis bunlar, insanlik kalmamis falan diye veryansin ederken, once bir sonraki ucagin ertesi sabah 8'de oldugunu, sonra bizim binemedigimiz ucaga valizlerimizin binmis oldugunu haa bi de Maya'nin mamasinin da valizlerde birlikte Las Vegas semalarinda ucmakta oldugunu idrak ettik! Saka gibi di mi? Evet yasarken pek sakaya benzemiyor ama oyle guzel bir otele gonderdiler ki bizi Chicago'da, boyle tepemizden lapa lapa karlar yagarken sicacik havuzda falan yuzunce sinir falan kalmadi hatta -ohh iyi oldu falan bile dendi bir ara. Neyse, cumartesi sabahi sag salim Las Vegas'a vardik, arabamizi kiraladik, ac Maya'yi doyurduk ve otelimize yerlestik ya baska birsey istemem! Tatil rotamiz oldukca yogun, Las Vegas'in sonrasindaki kismina arabayla devam edecegimizden icim cok daha rahat ama, daha konforlu olacagini dusunuyorum yolculugun bundan sonraki kisminin! Rotamiza gelince; Tarantino haritamda goruldugu uzere yolculugumuz Las Vegas'la basladi -sirasiyla San Diego, Long Beach, Los Angeles, Santa Barbara, Santa Monica, San Francisco, Sausalito, Napa, Bodega Bay devam edecek ve son olarak Las Vegas'la yani baslama noktamizdan yapacagimiz eve geri donus ucusuyla son bulacak.

Benden haberler bunlar! Yeni yila kadar izninizle bloguma kisa bir ara veriyorum ve hepinize simdiden harika bir 2010 diliyorum!

8 yorum:

  1. iyi tatiller canım,bol bol gez,bol bol eglen,geçmiş yılın acısını çıkar:)
    mutlu yıllar;)

    YanıtlaSil
  2. Denizcim,postada mim var 2010 wish listini merakla bekliyorum , yeni yılda tüm dileklerin gerçek olsun,Sevgiler...

    http://thequeeenofdreaaams.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. ;-Yaa keske daha once yazsaydin SF hakkinda bilgi verirdim. Gerci bizim "Bebek" kadar olan "Sausalito" yu bile yazdiysan arastirma iyi yapilmis demektir;-))) Iyi eglenceler.

    Bu arada sana bir tesekkur postu yazmam gerekiyor cunku haberin olmadan "New Orleans" daki "Arnaud's" icin cok yardimci olmus oldun)))

    Sevgiler,
    Shopping Mage
    http://shoppingmage.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Oh iyi gelir, iyi tatiller :)

    YanıtlaSil
  5. İyi gezmeler :) have fun! istanbul'a henüz kar yağmadı maalesef.. yeni yılı karla beraber bekliyoruz ^_^

    YanıtlaSil
  6. Ayh ne güsel bayıldım :) İyi tatiller,iyi dinlenmeler sanırım haketmiştin,çünkü günler yetmiodu artık :) Bana da merakla resimlerini beklemek düşer o zaman...

    YanıtlaSil
  7. Ayyy inanmıyorum Denizzz ablamın oralara San Francisco'ya gidiyorsun demek ne güzelllll !!!!! Harika bir tatil diliyorum size, bıdık şimdiden road trip'in keyfini çıkarmaya başlamış zaten ;)

    Şimdiden mutlu seneler :)

    YanıtlaSil
  8. deniz benide bavula atıver:D

    YanıtlaSil