Aralık 13, 2009

PoKeR



Katy Perry'nin "Waking up in Vegas" klibini izledigim gunden beri aklim bu elbisede! Kisa bir arastirmanin ardindan bu sahaserin Ingiliz designer Ashish'in Spring/Summer 2009 kolleksiyonuna ait oldugunu, klipte tam belli olmasa da tamamen pullardan olustugunu haaaa birde fiyatinin $1400 dolar oldugunu ogrenmis bulunmaktayim!

Since I saw this marvelous dress on Katy Perry's "Waking up in Vegas" video, I have been thinking about it. I did some research on internet and I learned this dress is actually a creation by the British designer Ashish, and it's from his Spring/Summer 2009 collection. Perhaps you can't tell in the "Waking Up In Vegas" video, but it is made completely of sequins. Want it? It'll set you back about $1,400!

10 yorum:

  1. deniz berdan da giymişti sanırım emin değilim ama..

    YanıtlaSil
  2. muhteşemmm bu tam yılbaşı gecelik bir elbiseee değil mi??*

    YanıtlaSil
  3. Bence iş beyaz bir tuniğe bir de baskı merkezine bakar. İstersen yaptırabilirsin bence. Çünkü fiyat alternatif yollar bulmaya yönelticek cinsten:)) Ama çok hoşmuş gerekten

    YanıtlaSil
  4. ıgne ıplık super bır fıkır atmıs. uzerınede ıstersen payetlerle ıslersın.al sana muhtsem bir kiyafet.ama ama islemek iste ocok zor olur:)

    YanıtlaSil
  5. Siucum Google'da arattim ama cikmadi :(

    the Queen of Dreams: evet isil isil ;)

    Igne ile Iplik: haklisin ama ben biraz da pullu olmasini sevdim! Pullari da tek tek isleyemem ki :(

    nagme: ölürüm ben onlari islerken ömrüm yetmez :(

    YanıtlaSil
  6. Yaz!cagrini aldim biraz once :) ve yaziyorummmm! oncelikle ismimi paylasmaliyimmm.. Eda :) Ben de senin gibi ailemden uzak, dunyanin baska bir ucundayimm.. ama yorum kosesinde kendimden bahsetmem tuhaf olacak hissiyle, bir gun maillesiriz bu hikayeyi,hatta buralarda bir yerlerde tanisabiliriz bile belki? :) neyse yorumuma geciyorumm hemennnn! Bu koleksiyonu daha once gormustum, modayi takip etme konusunda cok iddali biri olmamama ragmen, inanilmaz hosuma gitmis ve keske bir tane ben de olsa dedirtmisti! bu arada bir sey daha cok oyle pullu islemeli seyleride tercih etmem ama pullarlaa tamamlanmis fikrimce bu design! Cok muzip bir goruntusu ve elini goruyorum! diyor gibi. Ayrica kendinden cok emin duran bir hali var, hissi yaratmisti bu koleksiyon bende! Yani Denizcigim ben de cok sevmistimm!! Bir koleksiyon hakkinda bu kadar yorumum olursa normal sartlarda konusmayi ne kadar sevmedigimi(!)siz dusunun! :) Guzel Gunlerde gorusmek uzere Denizz!

    YanıtlaSil
  7. You have amazing style!
    I want one of those dresses! xxx
    Camilla

    Rainbowpavingstones.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. http://images.yonja.com/pics/news/53997.jpg
    işte deniz berdan'ın giydiği hali yanındaki de şaka gibi ama 14 yaşındaki kızı:D

    YanıtlaSil
  9. yazık o kıza yaw tek kelimeyle yazık... Hem annesinden ötürü hem moda sandığı ama kendisini 20 yaş yaşlandırmış hali yüzünden..

    YanıtlaSil