Kasım 17, 2009

Game


Herkese merhaba ;) Sevgilim eski basketbolcu ben de fena bir basketbol izleyicisi olmadigim icin soyle bir maca gidelim dedik gecen hafta. Tamam cocuklar guzel oynuyorlar, yetenekliler falan ama ;) anladim ki bir mactan zevk almak icin macin ya kendi ulkenin milli maci ya da gonulden bagli oldugun takimin maci olmasi gerekiyor yoksa pek zevk vermiyor :( Su Opucuk kamerasi olayina da bayilirdim, yillar once Simpsons'ta gormustum ve fikir acayip hosuma gitmisti. Tabii ki daha maca gitmeden hain planlarimi kurdum opucuk kamerasi baslayinca da kalktim ayaga cektim kameramanin ilgisini bize ;) bu konularda sevgilim daha utangac oldugu icin ben onu opmek zorunda kalsam da opucuk kamerasina ciktik. Harika bir ani oldu bize ;) Bizimkini mesgul oldugum icin cekemesem de ;) alakasiz 2 insani opusturmeye calistiklari bir ornegi paylasayim istedim sizlerle..
Hi everyone ;) We went to an NBA game between 76'ers and Suns last week and it was kind of boring. I guess I know why. No matter how talented they are I am not a fan of either team. In order to enjoy the game, I think you should be emotionally attached to the team. Anyway, I used to be a big old fan of Kiss Cam back in Turkey. I first saw it in Simpsons and really liked the idea. I planned before the game how I can get attention of the Kiss Cam and it worked. Well, Mr. T is shyer than me, so I kissed him and we were on the cam! I didn't have a chance to record us since I was
busy ;) but I took one shot to share with you. Ironically, they turned out to be strangers and didn't kiss :(



Blazer: Vintage
Necklace: Vintage
Jeans: Diesel
Boots: Aldo
Clutch: Vintage
Headband: H&M
Glasses: Ray Ban

14 yorum:

  1. Fotoğraflar ve kıyafetin çok güzel...sende harika gülümsemişsin..sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. :) pek cici anı olmuş öpücük kamerası

    YanıtlaSil
  3. Çok severim basket maçlarını..Ne de olsa ben de bi basketbolcu kızıyım:)
    ist da karşıyaka nın maçlarına fırsat buldukça gideriz biz de eşimle.tabii ki karşıyaka trübününe...
    :)

    YanıtlaSil
  4. kıyafetini ben de çok beğendim, çok güzel taşımışsın her zamanki gibi. vintage parçaları çok kullanıyorsun, bunları nerelerden elde ediyorsun acaba? aralarında ikinci el ürünler de var mı? vintage'ın "tek ve benzersiz" olması beni çok cezbediyor ancak buradakiler genelde ikinci el olduğu için hijyen dolayısıyla pek içime sinmiyor, çantalarla yetiniyorum:) bu konudaki fikirlerini öğrenmeyi çok isterim..

    YanıtlaSil
  5. öpücük kamerası çok eglenceli görünüyor:))ayrıcada bu gözlüklerine bayılıyorum..

    YanıtlaSil
  6. HEYYY I love you photos and your style. I invite you to my blog, maybe you wopuld like to be my follower...
    www.bartabacmode.com

    YanıtlaSil
  7. colors of angel: tesekkur ederim ;)

    tuku: di mi? ;)

    Itir: oyle mi? Sevdicekle ortak zevkleri paylasmanin tadi bir baska oluyor ;)

    Ayfer: Tesekkur ederim ;) Vintage parcalar ozellikle aksesuvar(kemer,mucevher,sapka,canta,fular)kisminda agirlikta dolabimin. 2. eller de var tabi ama kiyafetde genelde ben de 2. elden ziyade vintage parcalara para harciyorum! Eger belirtilmemisse etiketine bakiyorum mesela Michael Kors'un bir parcasiysa vintage demiyorum ona! Aldigim yerlerin bazilarinda ve Ebay'de bu isi bilerek yapan saticilar da zaten sene olarak 1960lar vs. gibi belirtiliyor.Gecen gun mesela dantel bir elbise aldim 1930lar yaziyordu uzerinde.Bu bana inanilmaz buyuleyici geliyor o yillarda Fransa'da benim su andaki zevkime hitap eden boyle bir elbise uretilmis ve ben Amerika'da bu elbiseyi 70 kusur yil sonra dolabima ekliyorum, danteli dikkatimi cekti ilk (inanilmaz guzel ve parlak) artik o kalitede danteli ancak cok buyuk markalarin kiyafetlerinde bulabiliyorsun! Sanirim eskiden cok daha az ve oz uretildigi icin cok daha kaliteli oluyormus kiyafetler,aksesuvarlar,mobilyalar..Simdi hepimizin bir dolap kiyafeti var ama her sabah giyecek kiyafetimiz yok falan diye soyleniyoruz cunku hepimiz tuketmeye alismisiz ve kiyafetler cok cabuk eskiyor hem gozde hem materyal olarak. Bazen fiyat olarak cok uygun olmasa da kacirirsam bir daha elime o kiyafetin gecmeyecegini bildigim icin alabiliyorum.Hijyen meselesine gelince yikanabilir birseyse eve getirip yikiyorum sonra bir buhar makinam var onunla kirisikliklarini aciyorum, eger uzun yillar dolap veya sandik icinde durmaktan kaynaklanan bir koku durumu varsa Lavanta yagi damlattigim bir mendille kurutmaya atiyorum ve bu kokusunu genelde aliyor. Eger cok begendigim bir parca ve cidden kotu bir durumda ise saticiyla benim bunu kuru temizlemeye,terziye goturmem gerekiyor bu bana su kadara mal olur deyip indirim istiyorum verirse ne ala vermezse o parcayi almiyorum! Vintage ya da 2. el ayakkabiyi ise eger durumu giyilmemise yakin degilse tercih etmiyorum. Sevgiler ;)

    forget-confusion: ne guzel bir fikir degil mi?

    Bartabac: thanks ;)

    YanıtlaSil
  8. Yine çok güzel bir kombin olmuş özellikle hırkanın tonuna bayıldım :) Buarada 1 yıldır takip ediyorum ama ilk defa yorum yazıyorum :) Sevgiler

    Emel

    YanıtlaSil
  9. Emel merhaba! Arkasi gelir insaallah diyelim o zaman yorumlarinin ;) Aslinda uzerimdeki hirka degil kumas bir ceket ama fotograflardan pek belli olmamis! Tesekkur ederim begendigine sevindim ;)

    YanıtlaSil
  10. Blazer'in rengine bayildim cok hos:)
    Zaten cok tatli cikmissin,sacindaki bant ve gözlükler!

    YanıtlaSil
  11. Kombine yorum yapmak haddime bile düşmez.Çok çok güzel.Tarzını beğenerek takip ediyorum.İlham alıyorum her oluşturduğun kombinde.Takibe devam:)

    YanıtlaSil
  12. siu ve adsiz ;) cok tesekkur ederim yorumlariniza! Begendiginize sevindim ;) Aisha estagfurullah begenmediginde de yaz olur mu? Bayilirim ben elestiriye insani guzele daha iyiye goturur! Guzel sozlerine cok tesekkurler ;)

    YanıtlaSil
  13. ceketin, gözlükler harika:)) Çanta da hiç gözümden kaçmadı...

    YanıtlaSil