Ekim 08, 2010

I'm Still Here






Herkese merhaba ;) Efendim biz KADINLAR!! malumunuz duygusal olarak *rollercoaster misali bir asagi inip bir yukari cikmaya bayiliriz. Bu durumu Tip bilimi hormonal degisiklikler olarak aciklarken annem bu depresif donemi -yok kizim yook!! sana rahat, huzur batiyor! diyerek kendi ozgun uslubuyla aciklar. Huzur mu? batti hormonlarim mi? zipladi bilmiyorum ama ben, gecen hafta pek bir depresyondaydim :( Bir de ustune suresi gittikce yaklasan ve benim henuz baslayamadigim bir dersin odevi ufak capli birkac panik atak nobetine sebep olunca!!! berbat bir hafta gecirdim.
Neyse ki gecen hafta yasadigim bu mini kriz , tabiri caizse!!! haftasonu esssekler gibi calisilarak kismen de olsa kontrol altina alindi ve benDeniz normale dondum ;) Bu surede sizleri ihmal ettim farkindayim, cok pismanim affedin ama biz kadinlarda bu hormonlar dalgalanip dalgalanip duruldugu surece maalesef soz bir daha yapmayacagim diyemiyorum :(
Kizdiniz mi bana??
*yükseklere çıkıp birden inen heyecanlı tren ;)

Sorry about the lack of posts lately, I was feeling so depressed last week but it's over (thank GOD!) and I'm back ;)

Raglan pullover:
Urban Outfitters
Leather skirt: Urban Outfitters
Belt: (worn as a necklace) Second hand
Shoes: Aldo
Sunglasses: Wet Seal

25 yorum:

  1. Canım bu ne dişilik böyle harika görünüyorsun! :))Ayrıca geçmiş olsun,bak geçti gitti bitti gördün mü değdi mi krizler geçirip canını sıkmana??

    YanıtlaSil
  2. Wow! Valla bu iniş çıkışlar sana bu nefes kesici görünümü sağlıyorsa bence hiç problem yok :) harika görünüyorsun her parçaya ayrı bayıldım!

    YanıtlaSil
  3. bu duyguları bir balık burcu olarak fazlasıyla yaşıyorum.
    duygularını kontrol altına alıp aramıza döndüğün için sana kızmıyoruz.ve daha fazla post bekliyoruz:)
    bizi kendinden mahrum etme:)

    YanıtlaSil
  4. İlk fotoğraf süper!
    (=

    YanıtlaSil
  5. deniz bence de sık sık yaşaa bu iniş çıkışları yaramış,özellikle ilk resim harika

    YanıtlaSil
  6. canıım her ne kadar yok birseyim dediysen de "huzursuzlugunu icimde hissettim" :(
    evet inislerimiz, cikislarimiz daima olacak. Marifet cabuk ustesinden gelebilmekte yoksa biz kadinlarin hali harap! Daha once de demistim blogundan senin ruh halini takip ediyorum diye :) Guzelliklere, mutluluga hos geldin biricigimmm! Resimlerin harika bu arada :)tam istedigim gibi, sen gibi.. Yuzun herdaim gulsun annem :) Seni cok seviyorum!

    YanıtlaSil
  7. ISTE BU:))Bizim guzel bloggerimiz meydanlarda..giyim tarzin her sekliyle cok guzel.verdigin emekler icin sana tesekkur ederiz:))ustun koru seylerden hoslanmadigin okadar acikki..ozenli, uyumlu giyim tarzina bayiliyorum sevgili Denizzz:))Yazilarin da cok hosuma gidiyor:))ruhunda aydinlik derslerinde basarilar dilerim:))

    YanıtlaSil
  8. deri eteği öyle herkes taşıyamıyor:)
    sen taşıyabilmişsin!(:

    YanıtlaSil
  9. HAYATIMDA GöRDüGüM EN iNCE BELE Mi SAHiPSiN YOKSA BANA MI öYLE GELDi?????? SASIRDIM KALDIM VALLA!!!

    YanıtlaSil
  10. Denizcigim cok sevindim iyi olduguna ve hatirlarsan sormustum neyin var diye, cünki cok kötü oldugun belli oluyordu hissettim resmen, ama nedenini yazmadigin icinde kizdim sana : ) Ders krizi gayet normal ve hepimiz yasiyoruz, böyle dönemlerden tek basina gecmene gerek yok bukadari seni seven insan varken. Fotolarda cok güzel görünüyorsun, derslerinde basarilar Güzel! viva

    YanıtlaSil
  11. Dilancim ve Nilom tesekkur ederim efendim havalara girdim sabah sabah sayenizde ;)

    modamakyajveben affedildim yani ;) Tesekkur ederim guzel yorumuna ;)

    Style by T tesekkur ederim ;)

    ozgecim ne fenasin ama ;)

    Anneciim ben de seni cok seviyorum! Ozledim coook!

    Fatmacim simartiyorsun yorumlarinla beni ;) hep yaz sen bana olur mu??

    Ozan tesekkur ederim yorumuna :)

    Alyanurcum daha nice ince belliler vardir da sen gormemissindir belki ha ne dersin ;)??
    Ayy yok falan demeyecegim ama belim hakikaten incedir! Benim fazlaliklar hep asagida binici bolgesi derler ya oralarda konuslaniyorlar maalesef :(

    Vivacim derslerden degildi moral bozuklugum aslinda! Yazida da bahsettigim gibi hormonaldi sanirim :( hayattan cok zevk alamama durumlari falan bas gosterdi bir de annemi cok ozlemistim ona kafayi taktim uzerine hocalarin acimasizca verdigi reading-ler, ilk paper-lar gelince depresif oldum ciktim ;) Ama gecti simdi kuzum ;) Yeni blogunun fikrine bayildim bu arada Vivacim hem seni de motive eder bu zorlu yolculugunda! Nefis bir fikir nefis!

    YanıtlaSil
  12. Her bir parcaya, kombine bayildim resmen ama gozlukler ayri bir sahane ;)

    YanıtlaSil
  13. denizcim,birgün ünlü bir stilst ve tasarımcı oldugumda,tr de begendiginiz isim kimdir denildiginde,deniz baran diyecegimden süphen olmasın:)

    YanıtlaSil
  14. madammoda tesekkur ederim ;)

    idilcim ne kadar zarif bir iltifat bu ;) Umarim birgun senin tasarimlarini giymek de kismet olur! Hayallerine giden yolda basarilar dilerim sana ;)

    YanıtlaSil
  15. Deniz cevap vermisin bana ama benim yorumum gözükmüyor, nedenki? Sagol güzel sözlerin icin!

    YanıtlaSil
  16. Ay simdi gördüm resim olmadigi icin görememisim, hemen oraya bir resim yapayim, sen bu yorumlari aciklama lütfen!: )

    YanıtlaSil
  17. vivacim tam okumadan publishe basmis bulundum :( Kusuruma bakma artik olur mu??

    YanıtlaSil
  18. Denizcim, iniş çıkışlar oluyor dimi bazen:( Önemli olan çabucak toparlanmak ve eskisinden daha dinç olmak. Sen bunu çok güzel başarmışsın, fotoğraflardan belli:) Herzamanki gibi harika gözüküyorsun:)

    YanıtlaSil
  19. çok çok güzelsin, çok beğendim fotoğrafları canım
    iniş çıkışlar geçmiş gitmiş bitmiş ohh:)

    YanıtlaSil
  20. çok güzel görünüyorsun her zamanki gibi Adaşım, hepsi çok güzel... Umarım sıkıntını biraz olsun ataltmışsındır... çok öpüyorum...

    YanıtlaSil
  21. Neyseki kötü birseyler yazmamisim : P

    YanıtlaSil
  22. bayıldım! çok yakışmış!
    annişin yazdıkları da çok hoş..

    YanıtlaSil
  23. canim cok geciktim yorum yazmakta ama bu postu ilk gördügümde de hayranlikla baktim hepsine teker teker, özellikle ilk fotograf cok güzel. Bi de gözlükler chanel mi diye merak etmistim ama degilmis. :) tabiki yinede cok yakismis sana!

    Nesli

    YanıtlaSil
  24. Ben de yorum yazmıştım ama güme gitmiş :( Sade ama çok etkili bir kıyafet, oldukça yakışmış :))

    YanıtlaSil
  25. amann tanrımm deniz bırak akedemisyenliği seni direk holuwoodda görmek istiyorum innaılmazsınnn nasıl koruyorsun formunu şahanesin inan bana saatlerce gezinsem sitende sıkılmam chiara da kimmiş senin yanında hıhh

    YanıtlaSil