Eylül 01, 2009

Hussein Chalayan



Gecenin bir yarisi okumalarima (malum okulum basladi) :( ara verip internette gezinirken rastladim Hüseyin Cağlayan'in mini gerilim videosuna. 2009 Ilkbahar\Yaz kolleksiyonundan favori kombinimi secmis yine favori modellerimden Ali Michael'a giydirmis eee daha ne olsun??
Videoyu buradan izleyebilirsiniz!

In the middle of the night, when I took a short break from my readings (my school started) :( I came up with this mini suspense video by Hussein Chalayan!!! He picked this awesome dress, which is my favorite, from 2009 Spring\Summer Collection; carried by Ali Michael, who is also one of my favorite models. I can't ask for more! Watch the video here!


5 yorum:

  1. ben bu vidyoyu hicbiryerde bulamadim adi neydi bu vidyonun ?

    YanıtlaSil
  2. elientecim linkini vermistim ona tiklayarak izleyebilirsin ;)

    YanıtlaSil
  3. Evet bir link var fakat ben o linke tıklıyınca direk o video çıkmıyor ana sayfa gibi bir yer çıkıyor videolara da Tıklayınca birsürü video çıkıyor Aralarından bir TORRENT adlı hüseyin çağlayanın videosunu buldum fakat o yukarıdaki resimlerle alakası yok :S

    YanıtlaSil
  4. Eliente tikladiginda biraz beklersen cikiyor ama nomenus quarterly'nin adresinden Hussein Chalayan'a tiklayarak da ulasabilirsin videoya ;)

    YanıtlaSil
  5. olmuyor canım olmadı. denedım bende..

    YanıtlaSil