Mayıs 31, 2013

DiREN GEZi PARKI

Ben, yesilin 1001 tonu icinde oglumu gezdirip, blog fotograflari cekerek dogaya sukrederken eve gelip sosyal medya sayesinde tum ciplakligiyla Taksim Gezi Parki'na yapilmaya calisan haksizligi izlemek tahmin edersiniz ki cok zor. Elimden; bu haksizliga, yanlisa biran once DUR! denmesini dilemekten, tepkilerini gosteren o harika kalabaliga tum pozitif enerjim, kalbimle uzaklardan destek olmak ve "Diren Gezi Parki" demekten baska hicbir sey gelmiyor maalesef. Cadirlari yakildigi, isiklari karartildigi, uzerlerine biber gazi puskurtuldugu halde polisin tacizi ve siddetine boyun egmeyen ve orada olmaya devam eden herkese cok tesekkur ederim! Iyi ki -Yaptim oldu! diyen bu zihniyete direnen ve -HAYIR! diyen sizler varsiniz iyi ki!

 
 
    
Ust: Derishow
Etek&Kolye&Bilezik: Vintage
Canta: Gucci
Ayakkabi: Cole Haan
Gozluk: Celine

2 yorum:

  1. Gezi parkinda binlerin icindeydim ve ordayken o butunlugu hissetmek bambaska. Bu konuya blogunda yer vermen de duyarliligin acisindan harika. Ne yazikki sesimiz duyulmak istenmiyor. Sayfaya kombini gorup geldim tabi etegin ve kolyenin guzelligini nasil yakistigini soylemeden gecmek olmaz:) mutlu bol yesillikli gunler..

    YanıtlaSil
  2. Bravo Deniz Hanım! Ben sıkı bir blog takipçisiyim (bilhassa moda blogları) Bugün tüm blog'ları itinayla izledim acaba bir ses çıkacak mı diye, fakat büyük hayal kırıklığına uğradım. Gezi Parkı'nda verilen 2 ağacın kavgası değil sadece, yaşam tarzını ve sosyal hayatını tehdit altında hisseden herkes orada. En çok da moda bloglarında izlediğimiz tür hayatlar bugün Türkiye'de tehdit altında. Fakat ne yazık ki buna tepki gösteren tek blogger sesi sizden ve taa Amerika'dan yükseliyor. O yüzden bir teşekkür ed size (:

    YanıtlaSil