Mayıs 11, 2012

Rifat Ozbek Feather Jacket

Hani bir seye takilir kalir ya kafaniz; o olmasa hayatiniz eksik olacakmis gibi bir his kaplar icinizi. Iste Las Vegas'ta gorup vuruldugum halde $500'lik etiketi yuzunden ardimda biraktigim ceket de benim icin oyle bir takinti haline donustu. En sonunda Las Vegas Fruition'i arayip ceketi almak istedigimi soyledigimde, satildigi haberiyle beynimden vurulmusa dondum. Bir daha nereden karsima cikicakti ki Rifat Ozbek'in 90'larda hazirladigi Tribal kolleksiyonunun en gozde parcasi? Ama yok vintage perileri benim yanimdaydi bu defa. Ingiltere'de arsiv parcalari satan bir firmada buldum ceketi hem de yaninda asagidaki Harper's Bazaar 1992 editorialinde Kate Moss'un taktigi ve Alan McDonald tarafindan Rifat Ozbek icin tasarlanmis kolyesiyle birlikte. Elime gecer gecmez sizinle paylasacagim, soz :)

Bu arada sapka da harika degil mi? O da dunyanin en iyi sapka tasarimcilarindan, Kraliyet ailesinin ciddi dugununu sapkalariyla renklendiren Phillip Treacy tarafindan Rifat Ozbek icin tasarlanmis.




9 yorum:

  1. ahh! ne güzel böyle vintage parçalar benimde dolabıma girse :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vintage perileri sana da ugrasin o zaman en yakinda :)

      Sil
  2. Harikasin Deniz. Ceketi yazdigindan beri ben de vintage magazalarda ariyorum benzerlerini ;) Yalniz sanirim bu kolye daha da cok caldi kalbimi. Ikisini de gule gule kullan. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. anneler günün kutlu olsun Deniz! :)

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan :)


    http://fashionisable.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten çok hoş bir ceket paylaşım için teşekkürler Deniz Hanım :)

    YanıtlaSil