Şubat 03, 2012

Touch of Red

We are blessed with warm, fall-like weather in New York lately. I was so desperate last year because of the unbearably cold winter and I thank God for this fabulous weather everyday. Hope you have a great week.

Havalar inanilmaz guzel gidiyor buralarda.. Gecen sene soguk havadan, kar yagisindan o kadar etkilendim, uzuldum, sikayet ettim ki; T, zaten hep korktugunu soyledigi gizli guclerimle simdi de buranin iklimine el attigimi iddia ediyor. Bense beni cok sevdigini bildigim yukardakine sukrediyorum bize boyle bir kis yasattigi icin :) Herkese harika bir hafta diliyorum.



Trenchcoat \ Trenckot: Burberry
Pant \ Pantalon: Urban Outfitters
Boot \ Bot: Dolce Vita

8 yorum:

  1. burda da havalar güzelleşti, ama çarşamba kar geliyormus yine :( burasının havasınada bi el at :p yine çok güzel olmuşsun Deniz, güzel bi hafta diliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Gene her zamanki gibi çok tatlı ve şık gözüküyorsun hamilelik bu kadar mı yakışır:)Yoğunluktan bir iki yorum yazamadım ama hep takipteyim unutma:)

    YanıtlaSil
  3. Havalarin guzel gitmesi harika Deniz... Istedigin sekilde tadini cikarirsin bu havanin umarim... Buraya da kar yagmadi bu sene ve gecen sene ki sefillikten sonra bayram ediyor durumdayim ;))) Kirmizi pantolon ve trenchcoat birlikteligini seviyorum, sende de ayri bir guzel ve cool duruyor ;)))... Botlari da cok begendim... Opuyorum xxx

    YanıtlaSil
  4. yazdıkların çok hoş.ikinizde çok mutlu olun.ailecek tabi ki :))
    renkler çok mutlu :)
    sende öyle ol :)
    mutlu kal
    http://habinos.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. trençkotun potluğu mu yoksa hamilelik mi acaba derken bir önceki postlara bakayım dedim nasıl sevindimmmmm, çok tebrik ederim. kocaman da bir maşallah demek istiyorum!!! henüz karnında da olsa bebişe sevgilerimi yolluyorum, çook güzel ve stylish bir annesi var :) sağlıklı mutlu bir hamilelik dönemi diliyorum!
    sevgiler :)

    bu arada trençkotu görünce bir iç çekmedim değil, burada hava o kadar soğuk ki deri ceketimi ve trençkotlarımı özledim! senin o gizli güçlerinden İstanbul'a da bir mesaj alsak fena olmaz ??

    YanıtlaSil
  6. Ne kaddaar şahanesin. Gördüğüm en güzel hamilelerden birisin, bayılıyorum böle sdce karnı çıkanlara. Çok tarzım deildir ama böyle durumlarda maşallah demek gerekiyo sanırım :)maşallah sana . mutlu rahat bi hamilelik geçirmen dileğiyle. sevgilerr İstanbul'dan.
    http://voodoogirlsthriftstore.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. güzel bir kombinasyon olmuş :)

    http://fashionisable.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. leyla özdemir13 Şubat 2012 20:50

    bende göbekteki hafif potluğu görünce yeni yemek yeyip foto çektirdin sandım denizcim ama baby postundan anladım hamileliğini:)bu harika bir haber,nefis bir anne adayısın,tıpkı victoria melekleri gibisin:)hamileler özellikle arkalarından belli olur yani doğal bir kalınlaşma ve genişleme olur sende maşallah hala bu kadar fit ve harika bir görünüm ,üfff süper,pes doğrusu:)bunun sırrı nedir

    baby postundaki tüm yorumları okudum da aklıma birşey takıldı:
    herkes senin aslında evli olduğunu bilmediklerini yazmış,oysa sen onlara"türkiyede nikahsız bebek sahibi olmak hala bir tabu"diyerek mesajı vermişsin ama anlamamışlar.sonra bir cevap daha yazmışsın ama evli olmadığını tam açıklamaktan kaçınmış gibisin:)
    benim anladığım ise: sen T.ile hâla evli değilsin ve buna gerekde duymuyorsun,sevgi ile yıllarca beraber olduğun insandan bir bebek sahibi olman kadar doğal birşey yok.kaldı ki nikahlı ama mutsuz sevgisiz birçok çiftin bebek sahibi olup topluma potasiyel arıza insanlar vermesinden senin yaptığın en doğru seçim.

    "evli değilim ve sevgilim T'den bir bebek bekliyorum"bunu da gögsünü gere gere yazmanda hiç sakınca yok bence denizcim.tabular yıkılsın artık.

    Allah sonuna kadar daim etsin,allah kurtarsın,nazarlardan,kem gözlerden ırak olmanı her duamda dileyeceğim güzel anne adayı:)
    leyla özdemir

    YanıtlaSil