Şubat 22, 2012

I'm Back

Is icin gittigim LA'da gecirdigim birkac gunun sonunda T'nin de bana katilmasiyla harika bir Babymoon yaptik. Burada oyle bir kavram var bilmem bileniniz var mi? Nasil ki evlendikten sonra Honeymoon' a cikiyorsunuz Babymoon da bebekten onceki son tatiliniz oluyor. Sakin ve guzel bir tatildi.. Bir kez daha anladim ki tum psikolojim havaya bagli benim yani usumemem gerekiyor, usuyunce baska bir insana donusuyorum, keyfim kaciyor :( LA'da gecirdigimiz birkac gunun sonrasinda ise Las Vegas'a gectik. Iki yer de daha once yaptigimiz Road Trip sayesinde gordugumuz yerler oldugu icin turistik aktivitelerden uzak farkli bir seyahatti. Inanilmaz vintage butiklerde harika seyler buldum. Bazilarinda gozum kaldi (Rifat Ozbek blazer) etiketindeki ucuk rakam yuzunden alamadim, bazilarini ise etiketine ragmen (Lila rengi Marchesa sifon elbise) hic dusunmeden dolabima kattim. Bazi seyleri dene(YE)medigim icin T'yi surekli olarak -Ben bu kadar zayif miydim?, -Bunun icine sence kac ay sonra girebilirim? gibi birbirinin turevleri olan sorularla taciz ettim. Neyse aldigim seyler o kadar guzel ki bana da bir nevi motivasyon olacak iclerine girmeye calismak.. Bir suru fotograf cektim sizler icin.. Genelde yemek yedigim ve gittigim vintage butikler uzerine. Hepsini paylasacagim biraz kendime geldikten sonra. Simdilik benden bu kadar!


14 yorum:

  1. babymoon.. bak bunu bilmiyordum ama iş güç olmadan geçireceğimiz 3 aylık süre de bizim babymoon'umuz sayılır herhalde:)
    postları sabırsızlıkla bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  2. tatilinin güzel geçmesine çooook sevindim canım ayrıca vintage butikleri o kadar çok merak ediyorum ki anlatamam babymoon kavramınıda senden öğrendim ve aklıma çok yattı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsini yazicam Pazartesi'den itibaren, inanilmaz seyler aldim. Hele bir Marchesa elbise kattim ki dolabima bakalim kimin mutlu gunune taniklik edicek?

      Sil
  3. DENİZCİM BU FOTOGRAFTA HAMİLE OLDUGUN ANLAŞILMIYOR BİLE NE KADAR GÜZEL BİŞEY BU HER KADIN TARAFINDAN HAYAL EDİLEN BİR HAMİLELİK HALİ BU MAŞALLAH...KONU HAVALARA GELİNCE 2 GÜN ÖNCE İSTANBUL DA GÜNEŞLİ BİR GÜN GEÇİRDİK AYNEN TARİF ETTİĞİN DUYGULARLA ŞEN ŞAKRAK İŞE GELDİM VE ARKADAŞLARA BENZER CÜMLELER KURDUM RUH HALİM GÜNEŞTEN ÇOK ETKİLENİYOR...bu arada fotoları sabırsızlıkla bekliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Egeli oldugum icin gunessiz gunumuz pek azdir bizim, ona alismisim iste.. Butun ruh halim, enerji seviyem degisiyor bambaska bir insana donusuyorum gunesi gorunce.

      Sil
  4. daha fazla daha fazla fotoğrafff :)

    http://kilimcininkorkizi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. daha fazla fotoğraf istiyoruz iyi tatiller :)

    http://fashionisable.blogspot.com/

    http://fashionisable.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. canim uzun zaman bloguna bakmamistim :( simdi blogunu hemen blogroll´a ekliyorum o zaman hep göz önünde olur ;-)

    Hamile olmana cok ama cok sevindim! Hayirli ugurlu olsun! Allah tamamini erdirsin, saglikli dogmasini nasip etsin! Insallah hersey gönlünce olur!

    Sevgiler,
    Aylin

    aylinarkac.wordpress.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hosgeldin tekrar o zaman :) Tesekkur ederim, Amin! Sevgiler benden..

      Sil
  7. Denizcim, daha yeni öğrendim... çok şaşırdım çünkü hiç belli olmuyor.. son fotolar hariç tabi :))) hala çok güzel ve fit görünüyorsun. umarım ikinizde sağlıklı bir şekilde birbirinize kavuşursunuz. babymoon kavramını da burdaki beylere öğretmek gerek :)) daha çok fotoğraf bekliyoruz. kolay gelsin sana...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim! Bence de.. Bizimki harika gecti herkese tavsiye ediyorum :)

      Sil