Şubat 28, 2012

Burbank \ Los Angeles

Merhaba! Is+Tatil yorgunlugundan ancak kendime geldim ve postlara baslayabildim. Vintage avi icin kiralanarak!!! Los Angeles'a gitmemle baslayan seyahatimin is kisminin bitmesi ve T'nin de bana katilmasiyla, tatilimiz LA Burbank dolaylarinda basladi. Ben de postlari girerken gidis siramiza uyacagim. Beverly Hills'den uzak oldukca sessiz, sakin, guzel bir sehir Burbank. Benim is yaptigim zamanlarda kendime bir sey almama ya da fotograf cekmeme iznim olmadigi icin is icin gittigimiz vintage butiklerden en begendiklerime bu sefer hem blogum icin fotograf cekmek hem de gozume kestirdigim seyleri almak icin geri dondum.

PLAYCLOTHES da geri dondugum vintage butiklerden ilki. Buradan aldiklarimi cekmemisim maalesef ama zumrut yesili ipek uzun bir fular, bir de uzerinde el boyamasi bir sempanze olan vintage bros bu butikten dolabima kattiklarim.. Fiyatlarin cok uygun oldugunu soyleyemeyecegim ama inanilmaz arsivinde yapacaginiz iyi bir arastirmayla kimsenin uzerinde goremeyeceginiz guzellikte bir kiyafet, taki ya da cantayla bu butikten ayrilabilirsiniz. Magazadaki urunler 1900'lerden 80 ortalarina kadar uzaniyor dolayisiyla belli bir doneme odaklanmis, 2. el degil vintage satan her butik gibi etiketler de buna gore duzenlenmis.








*
Giyip cikartmaktan, takip takistirmaktan yorgun dusmus bunyenizi ise Black Angus Steakhouse'da yiyip icerek dinlendirebilirsiniz. Bizim secimlerimiz ( ki tavsiye ederim)..

Blackberry Ginger Ale\Mango-Raspberry Ice Tea


Fire-Grilled Fresh Artichoke

Fried Shrimp

Mushroom & Bleu Filet Mignon


Porto Bakery'nin Allahim aklima mukayyet ol! tatlilari ki bu tatlilar yuzunden Sevgililer Gunu aksam yemegimiz oldukca sakin gecti :) nasil yediysek artik tatlilari, 7 saat sonra bile hala acikmamistik..


Downtown LA manzaralari..




32 yorum:

  1. Harika fotograflar ! Buarada soylemeliyim ki bende Moorpark'ta kendimi kaybetmistim. Iyi tatiller bol eglenceler, sevgiler ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma! Fiyatlar bana biraz tuzlu geldi ama birkac seyde de aklim kalmadi degil! Tatil bitti donduk coktan :( Sevgiler benden..

      Sil
  2. Çok şeker göbeğe bak :))

    Bu arada aldıklarını da güle güle kullan cnm :)

    YanıtlaSil
  3. resimde coook tatli cikmissin *masallah*

    Aylin

    YanıtlaSil
  4. çok eğlenceli güzel kareler yakalamışsınız. Devamını bekliyorum gezinizin. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devamini haftaici haric gun asiri yapmayi planliyorum. Tesekkur ederim!

      Sil
  5. Deniz'cim harika resimler... O vintage magzanin icinde gunlerce kaybolmak istiyoruuummmm!!! ;))) Sende super guzel, enerjik gozukuyorsun ;))) Hamilelik seni daha bir guzellestirdi!!! ;))) Kocaman opuyorum xxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim Emilie :) Hep moral veriyorsun bana eksik olma!

      Sil
  6. harika fotoğraflar deniz hanım. tabi sizde öylesiniz:)

    YanıtlaSil
  7. canım yazı gelmiş kaçırmışım:)çok güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık:)canım inan ki o butikte kendimi kaybedebilirim :)aldıklarını güle güle kullan göbeğin ne kadarda yakışmış çok cici görünüyorsun:)yazının devamını bekliyorum umarım bu sefer ilk okuyan ben olurum sağlıcakla kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim! Pazartesi geliyor 2.kisim :)

      Sil
  8. bende 30 martta orada olacağım. hava durumu hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serkanbenim dogum gunum 30 Mart :) Hava surup gibi Los Angeles'da hem de 12 ay..

      Sil
  9. resimler harika çıkmış sen de süper görünüyorsun :)

    http://fashionisable.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. Deniz'cim harikasın, maşallah sana :) !

    YanıtlaSil
  11. favori postlarımın arasına girdi bile:) içinde vintage gecen herşeye balyılıyorum.. göbüşe bayıldım;)

    YanıtlaSil
  12. aksesuarlar hoşuma gitti:)

    YanıtlaSil
  13. su an okudum ve kizdim kendime :( ben la de yasiyorum ve flea market- vintage canavariyim.. senin de ilgini cekebilecek california nin en buyuk flea marketi vardi sanirim senin geldigin haftaya denk geliyordu :( her ayin 2. pazari oluyor rosebowl, her ayin ilk pazari da muhtesem bi antique pazar oluyor long beach de arti her haftasonu da melrose da trading post oluyor bir daha gelirsen aklin da olsun muhakkak birine denk gelirsin cok sasirtici seyler bulunabiliyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Offf keske bilseydim ama aslinda iyi olmus bosver zira zaman yine yetmedi LA'ya.. Bir daha gelmek icin firsat olur hem ;)

      Sil
  14. Selam Deniz, blogunun header'indaki ay yildiz kolyenin markasini sorucaktim. Daha once okumustum yazini ama unuttum. Yazarsan sevinirim, sevgiler..

    YanıtlaSil