Ocak 30, 2012

Sample Sale

Last week, after I got a cut without drying my hair, I was rushing to the subway not to get cold, until I saw this sample sale I could not resist. Glad I did, I got this cashmere herringbone coat (see pic), 2 silk blouses, 1 dress and a free great looking green skirt, that made the cold weather more manageable, the rush to subway with heels more pleasant. Have a great week everyone!

Gecen hafta saclarimi kestirmis, aceleden tam kurutturamadigim saclarim yuzunden zaturre olmamak icin metroya kosarken; elime tutusturulan kagitla hemen onunden gectigim apartmanin 12. katinda duzenlenen bir numune satisi oldugu haberini almis bulundum. Takdir edersiniz ki ayagima gelen bu firsati acelem de olsa tepemezdim!!! Uzerimde gormus oldugunuz kazayagi kasmir palto, 2 ipek bluz ve 1 gece elbisesini, 5 dakikalik bir karar verme surecinin hemen ardindan dolabima kattiktan sonra satici kadin gordugum en guzel yesil tonu etegi de torbama esantiyon olarak atinca, ne soguk hava zor geldi bana, ne topuklularla metroya kosmak. Cok fenayiz biz kadinlar cook! Herkese harika bir hafta diliyorum..

10 yorum:

  1. tatlım hamilelik inanılmaz yakışmış...çok sevdim bu halini:)))paltoya da bittim ne güzel bir alışveriş olmuş..kırmızı siyah beyaz kazayağı uyumunu oldukça kullanırım ve severim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cook tesekkur ederim! Evet oldukca hizli ama guzel bir alisveris oldu :)

      Sil
  2. kesinlikle katiliyorum, biz gercekten cok fenayiz :)))
    Palto güzel güle güle kullan, ipek bluz, gece elbisesi ve o yesil etegi merakla bekliyorum.

    Bende gecenlerde WE Store'dan 42'beden olan (ben 34-36 giyiyorum) ipek bluz aldim bugün ilk defa giydim ve dökümlü durmasi cooook hosuma gitti. Ipek bluz tutkunu olabilirim bu sayede :)))
    Güzel bir hafta diliyorum sana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlari artik 3-4 ay sonraya anca giyebilirim :) Bu arada ipek bluzler ve deri parcalar benim de tutkum. Koleksiyonerim diyebilirim hatta

      Sil
  3. sen hamile olduğuna emin misin denizcim??? gaz sanki o, ya da bizi kandırmak için yastık:):)

    arada dükkana da koysan birseyler de uygun olanları biz de alsak mutlu olsak:):)
    sevgiler,zerrin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminim eminim :) Aslinda mevsimi gecmeden acil kurkleri listelemem lazim ama bu aralar yine inanilmaz yogunum. Yakinda hafifleyecek ama yukum o yuzden takipte kal derim ben ;)

      Sil
  4. canım kazayağı deseni altın yılını yaşıyor malum salvatore ferragamo kış defilesi:)sen de enfes bir parça kapmışsın:)tebrikler!!!ayy hamilelik ne yakıştı güzelimize yaaww :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederimmm :) Cok sekersin, simartiyorsun beni!

      Sil
  5. Su fizige 29 hafta, masallah diyorum ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gozee cok simarttiniz artik beni siz :) Tesekkur ederim! Bugun 30. haftaya girdim bu arada..

      Sil