Ocak 27, 2012

Baby Boy

Hi everyone! How is everything? I must admit I am very excited about writing this post. The first reason of my excitement is reuniting with my followers after a looong break, and the second reason is to share my little secret after I kept hiding from everyone for 29 weeks and 3 days. I am pregnant with a baby boy and if everything goes all right, I am going to hold my baby in my arms only 76 days later. It's an exciting journey but I must say I was not comfortable with my body at the beginning. I recently started to enjoy my pregnancy and decided to share my photos with you. That's all for now! Have a great weekend..

Herkese merhaba! Nasilsiniz? Itiraf etmeliyim ki bu posta baslarken blog yazmaya yeni baslamisim gibi heyecanlandim. Heyecanimin bir sebebi sizlerden bu kadar uzak kaldiktan sonra size kavusmakken, bir diger sebebi bunca zamandir blogu boslamama sebep olan kucuk, minicik sirrimi aciklamak. Once fotograflara bakanlarin coktan anladigi uzere karnimda minik bir can buyutuyorum, tam 29 hafta 3 gundur. Doktorumun soyledigine gore; eger her sey yolunda giderse tekmelerinden anladigim kadariyla tekvando\futbol meraklisi erkek bebegim 76 gun sonra kucagima transfer olacak. Tahmin edersiniz ki cok ama cok heyecanliyim. Bir sure daha cift olarak birbirimize, 2 kisilik hayatimiza, ozgurluklerimize doyma karari verip, askiya aldigimiz bir karardi bizim icin bebek sahibi olma fikri ama yukaridakinin daha farkli planlari varmis bizim icin, saygimiz sonsuz.

Paylasmakta neden bu kadar geciktigime gelince; ilk once bastaki riskli 3 ayi atlatmak istemistim sadece ancak daha sonralari buyuyen karnimla ve yeni vucudumla kendimi rahat\iyi hissetmemeye basladim. Kucuk yaslardan beri kilosuna dikkat etmeye calisan biri icin bir anda boyle gobekli bir kadina donusmek tahmin edersiniz ki alismasi cok kolay bir durum degil. Ancak yeni yeni bu halimi sevmeye, bunun gecici bir durum oldugunu kabullenerek tadini cikartmaya basladim desem yeridir. Bendeki bu degisim icin sevgili CAN arkadaslarim; Gizem, Aygul, Asu, Selma ve Sibel'e tesekkuru borc bilirim. Onlarin destek veren, rahatlatan mailleri, telefonlari olmasa ben zor alisirdim bu fikre.

Durumum budur sevgili okuyucularim, artik siz de bu koca gobekli bloggeri bir 76 gun daha cekiceksiniz, eliniz mahkum ;) Simdilik benden bu kadar! Ama bir daha boyle uzuuun aralar vermeme sozuyle.. Herkese harika bir haftasonu diliyor, sevgilerimi yolluyorum. Siz de pozitif enerjinizi uzerimizden eksik etmeyin olur mu?







Leather jacket \ Deri ceket:
Kenna T
Silk shirt \ Ipek gomlek: Vintage
Bag \ Canta: Vintage YSL
Necklace \ Kolye: Vintage Lanvin
Watch \ Saat: Michael Kors
Jean \ Jean:
Levi's 501
Boot \ Bot: Dolce Vita

124 yorum:

  1. Aa çok cici olmuşsun :) Tebrikler inş. sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini :)

    YanıtlaSil
  2. Tebrikler, bence görüntü çok cici, hiç problem yok.

    www.trendsbysevi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir haber! Çok sevindim. Bence hamilelik yakışmış. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  4. Denizzz!!! Güzel insan, güzel kadın, güzel anne! Ayh çok heyecanlandım:)
    Ben de böyle işler çok yoğun ya da taşındık o yüzden yazamadım gibi bir geri dönüş bekliyordum.
    Ama bu muhteşemden de öte, şahaneden de güzel bir dönüş oldu.
    Her zamanki gibi harika görünüyorsun, sizi çok ama çok tebrik ediyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh simartiyorsun beni :) Ben de cok heyecanli, cok saskinim hala. Cok tesekkur ederiz!

      Sil
  5. inanmıyorum süper!
    hiç de öyle koca göbekli falan değilsin, maşallah çok tatlısın :) böylesine tarz bir anneye sahip olacağı için çok şanslı oğlun...

    çok tebrik ederim canım, sağlıkla kavuşun birbirinize :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de cok sekersin, tesekkur ederim :) Amin!

      Sil
  6. Deniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz :O
    MAŞALLAH diyerek commentime başlıyorum. Harika görünüyorsun. Nasıl güzelleştirmiş minik bebeğin seni böyle. Allah nazarlardan saklasın ve ummayacağın kadar kolay bir biçimde bitsin gitsin tüm süreç.. Verdiğiniz karar bence çok doğru olmuş, ikinize de çok yakışacak bu minik yakışıklının ellerinden tutmakk :)


    xo


    ♥HeelsAreMyDrugs♥
    ♥HeelsAreMyDrugs♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simarttiniz valla beni. Cok tesekkur ederim! Bir moral geldi ki uzerime sorma. Amin, insallah!

      Sil
  7. Hiiii Denizcim inanılmaz güzel bir haber, nasıl mutlu olduğumu anlatamam sabah sabah neşe doldu içim :) Ve erkek çocuk bir ayrı severimm, tebrik ederim ikinizi de! En stylish anne sen olucaksın hiç şüphem yok buna :)) Çoook öpüyorum, dikkat et kendine canım beniiim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zuhal'cim o sevinc, o nese senin kalbinin guzelliginden baskasinin mutluluguyla sevinebilmek buyuk meziyet bu devirde. Cok tesekkur ederim! Stylishlige gelince elimden geleni yapicam artik :) Gecen gun Ralph Lauren Baby'de kendimden gecip deli gibi alisveris yaptim bebege bundan sonra kendimden cok ona alirmisim gibi geliyor ;)

      Sil
  8. yaa maşallahh allah nazardan saklasın o kadar yakışmışki :)) bütün güzelliklerle sağlıkla huzurla mutlulukla kavuşun ve bir ömür birlikte yaşayın inşallah bayıldımmmmmm :)))
    hiihihihih durup durup bakıyorum fotoğraflarınıza süperlerrrr :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederiiiim! Amin, insallah :)

      Sil
  9. Deniz Can biz de çok istedik fotoğraları, hep kızları yamışsın isteyenlere :)
    Güzel havadisleri bekliyoruz, istediğin bir şey varsa annen gelirken göndereyim buradan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkan'cim gonderdigin leblebileri toz haline getirip icine seker koyup mideme indiriyorum zaten canim tatli bir seyler istedikce ;) Sagolun varolun! Insanin sizi gibi DOSTLARI varken Turkiye'de burada mutlu olmasi imkansiz maalesef :(

      Sil
  10. aaaa sen evli ve hamilesin! Ben seni ev üniversitede falan sanıyordum niyeyse.. Tebrik ederim ve hamilelik yakışmış sana ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahhahahaaa oyle bir soyledin ki evli ve hamilesin diye kendimi 17. kattan atasim geldi :) Tesekkur ederim, cok naziksin!

      Sil
  11. Mutluluklar dilerim :) Uzun zamandır takip ediyorum sizi ve çok beğeniyorum. Ya biliyor musunuz içime doğmuştu :) Blogtan bu kadar ayrı kalmamıştınız hiç. Bebişinizle güzel günleri birlikte yaşamanız dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevda cok tesekkur ederim. Evet cok bosladim bir ara blogu maalesef ama inan bana ilk etaplari cok kolay gecmedi benim icin bu surecin. Insallah, Amin!

      Sil
  12. inanmıyorum! ne güzel bi haber bu. tebrikler!!! =) umarım sağlıkla, sevgiyle bebeğinizi kucagınıza alırsınız!

    YanıtlaSil
  13. hamilelik cok güzel yakismis sana,muhtesem görünüyorsun. 30-40 kilo alan kadinlari taniyorum :)) sen halen süpermankenler gibi görünüyon :) merak edilicek bisey yok bence.

    bu arada belki erken olabilir ama yinede.allah anali babali büyütsün. sizin adiniza sevindim.
    bu arada kiyafetini cok güzel yakismis :)

    YanıtlaSil
  14. neeeeeeeeeeeeee deniz'ciğim sen harikasın inanamadım yaa postu okuyorum ama surpriz derken aklıma gelecek en son şey bebek!Okadar sevindim ki bunu anlatamam harika ötesi bir haber bu sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah!bu fikre nasıl alışamazsın canım ne kadar yakışmış ne kadar güzel olmuşsun farkında değilmisin:)Tekrar dan bütün dualarımı sana gönderiyorum sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Coook tesekkur ederim,insallah! Dualara, pozitif enerjiye ihtiyacimiz cok hele bu kadar sona yaklasmiken :) Sevgiler benden..

      Sil
  15. Çok çok güzel bir post...Yakışıklı bir bebek geliyor demekki..Bu arada harikasın ,kombin süper ..hamilelik çok yakışmış...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok cok tesekkur ederim! Dua ederken Saglikli,Akilli,Yakisikli,Sansli olsun diyorum zaten ;) Sevgiler benden!

      Sil
  16. Kocaman tebriklerrr!! :) Çok fashionable bir anne olacağın kesin ve hamilelik çok yakışmışş:) Okurken ben bile heyecan yaptım. Annesi gibi küçük bir fashionista ve vintagesever olur mu dersin?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gamze'cim coook tesekkur ederim! Elimden geleni yapicam artik umarim sizi hayal kirikligina ugratmam :P Neden olmasin?

      Sil
  17. haha böyle birşey olduğunu tahmin ediyordum. Öncelikle tebrik ediyorum inş. rahat bir doğum yapıp sağlıklı bebeğini kucağına alırsın:) Ayrıca doğumuna 76 gün kalmış bir anne adayı için fazlasıyla fit görünüyorsun özellikle son kareyle bir post yapsan hamile olduğuna inanmazdım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) O kadar cok anlayan mesaj atan oldu ki zaten ben aciklayana kadar. Cok tesekkur ederim, moral verdin bana.

      Sil
  18. Şu an inanılmaz şaşkınım :D ne güzel bi haber bu.. Müthiş bir anne olacağına eminim.. Sevgi dolu sıcacık bi Anne :)) Sağlıkla bebeğine kavuşup mutlu mutlu büyütmeni diliyorum.. :) Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sasirttim di mi? Cok tesekkur ederim, insallah soyledigin gibi sevgi dolu sicacik bir anne olabilirm. Amin, sevgiler benden..

      Sil
  19. Hayırlı olsun minnoşunuzu bende merak ediyorum :) Hamilelik çok yakışmış çok da şıksın

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cansin meraktan uyuyamiyorum desem :) Cok tesekkur ederim!

      Sil
  20. Deniz'cim hosgeldin ve ne kadar da guzel bir haberle geldin ;))) Tebrik ediyorum... Harika gorunuyorsun... Hamilelik cok yakismis ;))) Evet bu kisa zamanin tadini cikar, zaten futbol/tekvando meraklisi oglunun pesinden kosusturmaya baslayinca bu ani daha guzel hatirliycaksin ;))) Opuyorum, butun pozitif enerjimi ve iyi dualarimi gonderiyorum size xxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emilie tesekkur ederim. Herkes ayni seyi soyleyince ben de yavas yavas basladim tadini cikartmaya :) xx

      Sil
  21. tebrik ederim. Sağlıkla,uğurla gelsin tekvandocu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaha sorma, pilates,tekvando,futbol.. Cok sportmen bir kisi :)

      Sil
  22. Çok çok tebrik ederim Deniz!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ozan'cim cok tesekkur ederim! Senden de arada Baby Boy kiyafet postlari bekliyorum bak :P

      Sil
  23. cok guzel deniz cok guzel bu habaeeer:)
    cok mutluyum senin adina, dunyanin enn guzel annelerinden biri olacaksin. tebrikler ve kocamaan mutlulukar 3unuze<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BOOM BOOM coook tesekkur ederiz :) Pozitif enerjini eksik etme olur mu uzerimizden?

      Sil
  24. Deniz çoook ama çoook sevindim.Nasıl güzel olmuşsun anlatamam çok ama çok yakışmış hamilelik.Güzel bebeğini sağlıklı olarak kavuşman dileğiyle.Melekler yanınızdan hiç ayrılmasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Coook tesekkur ederim Jojee! Insallah, Amiiin :)

      Sil
  25. Tebrik ederm, çok güzel olmuş fotoğraflar da :)

    YanıtlaSil
  26. Çok yakışmış hamilelik:-) hayırlısına kucağınıza da alırsınız inşallah.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  27. Tebrikler... Saglikla kucağınıza da alırsınız inşallah.. Hamilelikte çok yakışmış kiloların hepsi gidiyor bu güzel günlerin keyfini çıkart...

    YanıtlaSil
  28. böyle güzel hamile olduktan sonra kendini çok sevmen gerekir :)inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :)

    YanıtlaSil
  29. çok tatlı bir hamile olmuşsun,tebrik ederim, çok güzelsin maşallah sana,harikasın!

    htpp://yagmuryucel.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yagmur tesekkur ederim, iltifat ediyorsun :)

      Sil
  30. tebrikler çok çok çok tatlı bir hamile olmuşsun! umarım bebişin çok sağlıklı olur, çok mutlu olursunuz :) ve yine umarım ki arayı bu kadar çok açmazsın, özlüyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acmamak istiyorum artik. Inan bana ben de hem blog yazmayi hem bu iletisimi cok ozluyorum blogumdan uzak kaldigimda :( Iyi dileklerine cok tesekkur ederim, Amin!

      Sil
  31. Çok çok sevindim yastık koymuşsun sanki o derece fitsin eminim süper bir duygudur tebrik ederim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cooook tesekkur ederim :) Darisi isteyen herkesin basina!

      Sil
  32. Hem cok sasırdım hem cok sevindim, tebrik ediyorum Deniz :) Harika bi anne olucagına emınım, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Goze tesekkur ederim :) Sevgiler benden..

      Sil
  33. Deniz, ben seni üniversitede sanıyordum T ile sevgilisin falan diye. tas catlasa 24 diyordum. cok merak ettim simdi yasını, tebrik ediyorum bu arada :)

    YanıtlaSil
  34. Sanırım herkesin ortak olduğu bir nokta var ki evli olduğunuzu bile yeni öğrendik hem de uzun zamandır takip etmeme rağmen :) Ayrıca bundan önceki postlara bir daha baktım yine de anlayamadım hamile olduğunuzu :) Yani gayet fitsiniz :) Her şeyden önce sağlıklı bir bebek olsun, annesi babası ile uzun ömürler geçirsin... Tebrik ederim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de gelen mesajlardan anliyorum ki Turkiye'de nikahsiz cocuk yapmak hala tabu :) Tesekkur ederim, Amin! Benim de tek dilegim bu!

      Sil
  35. çok çok tebrik ederim harika hatta mükemmel gözüküyorsun :) yukarıdaki yoruma katılıyorum Deniz taş çatlasın 25 yaşındadır diye düşünüyordum tabi belki öylesindir :) genç anne olmak harika olsa gerek, kucak dolusu sevgiler sana İstanbuldan <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Cok tesekkur ederim! Sevgiler benden..

      Sil
  36. Aynı şekilde ben de senin evli olduğunu bilmiyordum çok tebrik ederim küçük oğlanla hayatının çok daha güzelleşmesini ve sağlıklı olmasını diliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuya sanirim bir aciklama gerekiyor. Oncelikle beraber oldugum kisiden bahsederken ona hitabimdan kaynaklanan bir "oyle oldugunu varsayma durumu" soz konusu sanirim herkesde. Yoksa ben bu konuyla ilgili bu blogda tek kelime etmedim. Blogun baslarinda O'na sevgilim diye hitap ederken sonraki yazilarimda isminin bas harfi olan T'ye cevirdim hitap seklimi. Onun disinda, Esim kelimesi bana kendimi bildim bileli cok iddiali, kocis gibi yumusatilmis isimler ise cok komik gelirken; Partner, Hayat Arkadasi, Sevgili ya da belki de en dogrusu nikah memurunun da ilan ederken soyledigi gibi Koca kelimesi kulagima daha iyi gelenler arasinda ama ben yine de T'ye devam edecegim.

      Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim! Hepsine yurekten bir Amiiin!! diyorum. Sevgiler..

      Sil
  37. Tebrik ediyorum bebeğin annesi ve babasını :) ne güzel bir haber bu, sizin için de ne güzel bir duygudur günler sonra bebeğinizi kucağınıza alacak olmanız.

    Bu posttan önceki birkaç postunuza baktım da oradaki resimler eski mi çünkü hiç hamile gibi görünmüyorsunuz resimlerde ve postların tarihi de ocak, aralık 2011 falan.Bu posttaki resimde de çok fitsiniz sadece biraz karın var .

    Canan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canan tesekkur ederim! Cok guzel ve heyecan verici bir surec tabii :)

      Sil
  38. Cok cok tebrik ederim sok oldum neden bilmiyorum ama cok guzel bir anne olacagin kesinnnn:)) tebriklerrrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gec acikladigim icin biraz saskinlik yaratti sanirim :) Cooook tesekkur ederim, sevgiler..

      Sil
  39. Denizcimmmmm, tebrik ederiiiim, harika bir haber, cok sevindim senin adina. Muthis guzel bir hamilesin ve eminim harika bir anne olacaksin. Oglusun cok sansli bence :)
    Opuyorum seni kocaman

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederiiiiiim guzel sozlerine :) Ben de cok mutlu ve heyecanliyim!

      Sil
  40. acayp mutlu oldum ve heyecanlandım, tebriklerrr:)) umarım huzur ve mutluluk dolu hayatlarınız olur birlikte, çok güzelsin ve içindeki minicik canla daha güzel görünüyosun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Coook tesekkur ederim ben de cok heyecanliyim :) Cok az kaldi cok, Amiiin!

      Sil
  41. tebrikler deniz,Allah anali babli büyütsün,saglikla kavus insallah:)

    YanıtlaSil
  42. Deniz her ne kadar birbirimizi tanimasak da cocuklari cok seven birisi olarak butun ictenligimle soyluyorum cok mutlu oldum senin adina. Eminim minik bebisinle birlikte hayatin yepyeni bir anlam kazanacak ve her seye bambaska acilardan bakmaya baslayacaksin. Tek uzuldugum sey seninle NY ta bulusup tanismamiz icin sanirim biraz daha beklemek olacak ama olsun minik oglusun her seyi geride birakmaya deger :) Ayrica bunu soylemeden bitiremeyecegim hamilelik her kadina oldugu gibi sana da cok cok yakismis sakin kaygilanma hala cok hossun :)
    Sevgiler,
    Ezgi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ezgi cok tesekkur ederim. Umarim her sey yolunda gider ve ben degisen hayatima adapte olabilirim :) Sevgiler benden..

      Sil
  43. Denizcim - senin ve esin icin cok sevindim. umarim geri kalan 70 kusur gun boyunca bizi tarzinla aydinlatirsin. zira hamile stili ve tarzini takip etmeyi cok seviyorum. senin yorumlarini cok merak ediyorum. ikinciye yol gorundugu zaman referans olarak tekrar tekrar ilham almak icin bakacagima eminim :) tekrar tebrik ediyorum. ps. 70 gunu sonuna kadar degerlendir! (bol bol uyu, gez, sinemaya git, dergi oku, ayaklari dik ve yattt :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estagfurullah benim ne haddime? ;) Havalar boyle giderse devam etmek istiyorum kiyafetlerimi fotograflamaya. Aslinda hala kendi kiyafetlerimin icine girebiliyorum ama sanirim 2-3 haftaya bu cok mumkun olmayacak :( O zaman da giyecek guzel seyler bulabilirsem neden olmasin? Bu aralar pek yatamiyorum ama o gunler de gelicek ;)

      Sil
  44. Tebrikler çok güzel bir haber, inşallah herşey istediğiniz gibi olur,ayrıca hamilelik çok yakışmış, süper gözüküyorsun,

    sevgilerle

    YanıtlaSil
  45. Tebrikler, cok güzel bir haber,hamilelik sana çok yakışmış, çok güzel gözüküyorsun, herşeyin gönlünüze göre olmasını gönülden dilerim.

    Sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygu cok tesekkur ederim, cok naziksin!Amiin, sevgiler benden..

      Sil
  46. Denizcimmmm uzun bir süredir girememiştim bloglara şimdi aklıma düştün prenses neler yapıyor diye bir bakıyım dedim ve haberi duyunca nasıl mutlu oldum anlatamam! Seni ve T.yi çok ama çoook tebrik ederim canım benim, hep güzeldin ama şu anda daha güzel görünüyorsun, çook zarif bir anne olacağına eminim!
    Bu arada ben de 3 aylık hamileyim ve blogumda daha yeni paylaştım ;) Ama daha yolun başında olmama rağmen inan senin yanında ben deniz anası gibi görünüyorum hii hii :) Fıstık gibisin maşallah!
    Çok öpüyorum canım bebişini sağlıkla kucağına almanı temenni ediyorum...
    Kocaman sevgilerimle,

    Noni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa boyle duserim aklina ;) Cok cok tesekkur ederim guzel sozlerine. Ben hala inanilmaz heyecanli ve saskinim!! Ben de seni cok cok tebrik ediyorum. Hic de oyle gorunmuyorsun gayet sevimli bir hamilesin bence. Ben de ayni pozitif dilekleri ve enerjiyi sana gonderiyorum buralardan. Sevgiler benden..

      Sil
  47. Deniz'cim bende evli olduğunu bilmeyen ve T'nin sadece erkek arkadaşın olduğunu sananlardanım..Birden hamile olduğunu öğrenmek bende de şok etkisi yarattı ama hamilelik sana muazzam yakışmış..Özendim sana birden ya..41 kere maşallah diyorum sana ve bebeğine..Sağlıklı sıhhatli onu dünyaya getirmeni ve kucağına almanı diliyorum..Sevgilerle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derya cok tesekkur ederim guzel sozlerine. Amiiin! Sevgiler benden..

      Sil
  48. Harika bi haber bu:)senin adına çoook sevindim,umarım herşey gönlünce,sıkıntısız devam eder ve bebeğine kavuşursun.Deniz uzun zamandır takip ediyorum seni ve sanki yakından tanıdığım biri gibi oldun,inan bugün okuduğum en güzel haberdi.Buarada çok tatlı görünüyosun,bol bol foto bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turkan guzel sozlerine cok tesekkur ederim, Amin! Ben de istiyorum bol bol post yapmak havalar boyle giderse tabii :) Sevgiler..

      Sil
  49. `bende uzun zamandir neden post yapmadiginizi merak edip duruyordum(: o kadar sevindim ki anlatamam....basligi okur okumaz gozum ister istemez fotograflara gitti(:....umarim saglikla sahatle bebegini kucagina alirsin(: butun pozitifimi yolladim bile sana(: mutlaka fotograflamani istiyoruz buarada(:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zezee cook tesekkur ederim iyi dileklerine, pozitif enerjine :)

      Sil
  50. ayyyyyyyyyy inanmıyorum deniz yaaa,harikasınnn,muhteşem bir anne olacaksın,daha doğrusu ebeveyn olacaksınız.İkinize de tebrikler,yaman bir oğlan geliyor desene heheee :))canım benim hep beraber çooooooookk mutlu oluunn :))
    izmirden sevgileeerr:***

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cooook tesekkur ederim! Insallah :) Valla tekmelerinden anladigim kadariyla az biraz hiperaktif Ozge Ablasi, gecesi gunduzu yok ;) Amiiin! Izmir'e, sana sevgiler benden..

      Sil
  51. Denicim hamilelik cok ama cok yakismis kiyafetler uzerinde ayri bir endamli durmus:) Turkiye'deki hamile kiyafetlerinde hic mi hic is yok. 76 gunluk zaman zarfinda tum hamile kadinlarimiza moral olacaksin! Lutfen hepimize isik tut nasil koca gobekli ve shik olunur goster herkese! Cok cok sevgiler:) Gizem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gizem tesekkur ederim! Uzerimdekiler hamile kiyafeti degil belki ondandir ;) Yalniz 2-3 haftaya en azindan bir jean almam gerekicek sanirim. Estagfurullah :) Sevgiler benden..

      Sil
  52. sizi çok beğeniyorum epeydir de takip ediyorum, bu habere sizin adınıza çok sevindim. yorumlarda hep evli olduğunuzu bilmiyordum falan denmiş, ben hala evli olduğunuzu bilmiyorum ve emin olun hiç önemsemiyorum. eminim çok sevilen bir bebek olacak anne-babası tarafından. gerisi hikaye.. mutluluklar dilerim 3 kişilik dünyanızda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanem cok cok tesekkur ederim guzel dileklerine.. Simdiden seviyorum, kollarima alinca delirmekten korkuyorum :)

      Sil
  53. OMG DEnizzzzzz cok cok cok tebrik ederimmmm. o kadar guzel ve tatlı gorunuyorsun ki icim kıpır kıpır oldu.
    umarım cok saglıkla kavusursun minik futbolcuna : ))
    heyecanla takipteyim detayları....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ferhan'cim iyi dileklerine, heyecanina cok tesekkur ederim, operim :)

      Sil
  54. Denizcim merhaba seni blogundan Facebook den twitter dan sürekli takip ediyordum uzun zamandır bloguna yazmıyorsun diye her gün bakmayı bırakmıştım ister istemez...sen bı sekilde sürekli hayatimdasin yani...inanır misin bilmem ama daha dün aklıma geldin sebebi de su kardesimin bebeği olacak 33 haftalık hamile bı kızımız olacak ve ben teyze olucam...dün gece bebek odasının dekorasyonuyla uğraşırken dedim ki su deniz neden bebek yapmıyor bize kıyafet kombinasyonlarını gösterirken arada bebek odasından da postlar yapardı dedim böyle bisey olamaz su an cok şaşkınım daha yeni gordum postunu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cicada merhaba! Malum olmus sana o zaman ;) sasirmakta haklisin! Cok az kalmis teyzelige ben de seni tebrik ederim. Ev dekorasyonu, bebek, bebek odasi gibi konulari maalesef paylasamiyorum T'nin istegi bu yonde ben de saygi gosteriyorum ama su kadarini soyleyebilirim ki bebekler zaten yeterince guzel ve dikkat cekici dolayisiyla carsafindan, yatagina, battaniyesinden, cogu kiyafetine kadar herseyi bembeyaz oldu, olmaya devam edecek :)

      Sil
  55. Sevgili Deniz,
    Oncelikle cok tebrik ederim.
    Postunu gorunce, benim blogumda iki sene once biraktigin yorum aklima geldi:))
    http://www.blogger.com/comment.g?blogID=5391245887625600223&postID=2720314012841994974
    Sahiden bir kadin nasil karar veriyor anne olmaya?Artik sen bunun cevabini biliyorsun :)Ne güzel:)) Darisi benimde basima :))Ancak gene de benim icin hala korku dolu bir konu bu :)
    Sana bebisle coook kolay gelsin..Almanya'dan sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiz Kiza Toplandik tesekkur ederim! Pek karar vermeyle olmadi aslinda o yuzden ne sordugun sorunun cevabini ne de hazir olup olmadigimi hala bilmyorum. Tamamen icgudusel olarak bir seylerin gelisecegine inancim sonsuz olmasa coktan cildirip bir psikiyatri klinigine yatmistim zaten ;)

      Sil
  56. Yaaa bu çok duygu dolu çok güzel, şahane bir haber postu, çok sevindim güzel günlerde sağlık ve huzur içinde büyütün bebeğinizi, bu blog en çok da bu post inanılmaz bir yadigar olacak baby e, üstelik sen gördüğüm en stylish hamilesin :)
    Sevgiler, Elif

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elif cok tesekkur ederim, iltifat ediyorsun :) Sevgiler benden..

      Sil
  57. tanrımmmmmm ne güzel sürpriz :) uzun zamandır pek yazmıyorsun diye ümidi kesmiştim senden meğer ne de güzel haberin varmış çok çok çok mutluluklar :)))) ve karnın müthiş

    çok çok mutluluk ve daha fazla huzur getirsin sana umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ilk baslari benim icin baya zorlu gecince blogu biraz ihmal ettim :( Cok cok tesekkur ederim guzel dileklerine, Amin!!!

      Sil
  58. harikaaa :) kocaman bir maşallah ozmn!
    bebek bekleme durumlarını paylaş bizimle keyifle okurum bu konuda git-geller yaşayan birisi olarak. Ayrıca bu süreç çok rahat geçer ve sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın umarım :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim guzel dileklerine, hepsine kocaman bir Amin!!! Benim gel-gitlerimin bittigini kim soyledi ;)

      Sil
  59. ben yeni gördüm , tebrik ederim. Ben de hamile kalmadan önce hamileyken kilolarını dert edenleri anlmazdım, sonuncta hamilelkten , bir amaç için derdim ama oyle olmuyormus insan epey takıyor. neyseki karnın buyudukce daha cok alısıyorsunuz.burda anlatmıstım ozamanlar ki hislerimi..
    http://aysstyle.blogspot.com/2010/08/hamilelik-ve-dugunler.html

    trendy bir hamile ve anne olarak herkese ilham vereceğine eminim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani bir amac icin de olsa vucudunun bu kadar cok degismesi farkli bir psikoloji. Kimseyi yadirgamamak elestirmemek lazim. Guzel sozlerin icin tesekkur ederim :)

      Sil
  60. O kadar uzun bir ara vermişimki Deniz seni takip etmeye bugün bu haberi okuyunca üzüldüm kendime:(
    ama senin için o kadar çok sevindimki anlatamam,çok ama çok farklı geldi 1-1,5 yıldır seni takip etmeye başlamıstım ve bugün anne olucan haberiini okuyorum bu çok güzel bir haber; ayrıca çok ama çok yakışmış şimdiden annelik sana..
    minik oğluşunun böyle bir annesi olucağı için öncelikle çok şanslı ve annesinin gençliğini takip edebilmesi için ayrıca bu bloğun daha da anlamlı olmuş diyebilirim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa niye vazgectin takip etmekten buna da ben uzuldum :( Neyse geri donmussun sonucta, tekrar hosgeldin! Blogu acma sebebim zaten buydu hem kendime, hem de ileride cocuklarima bir hatira. Guzel sozlerine tesekkur ederim :)

      Sil
  61. Öncelikle tebrik ederim her ikinizide, bebeğini kucağına aldığında anlayacaksın bu muhteşem duyguyu ama hamileliğininde keyfini çıkar bence, biran önce doğsun diye sabırsızlanıp o güzel anları kaçırma sakın çünkü hamilelik bir kadının yaşayabileceği en mucizevi şey, birde şu gereksiz can sıkıcı yorumları okuma bile kimsenin bu güzel anlara gölge düşürmesine izin verme bebeğin senin üzüldüğünü hisseder emin ol, dünyadaki en güzel şey yumuşak bir bebek cildi, ben 1 yaşında bir kız annesiyim ve onun bacaklarına ellerine her dokunduğumda içim titriyor, allaha şükrediyorum. Sen çok şanslı bir kadınsın unutma.

    Bebeğimi görmek istersen http://yaptimbegendim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim destegine.. Cikartmaya calisiyorum:) zaten cok az kaldi bitmesine 28 gun. Sevgiler!

      Sil
  62. Sevgili Deniz,
    Yukarıdaki tüm yorumları okuyamadım haliyle ancak en son yazan sevgili Hertelden'e katılıyorum. Dünyanın ennnnn güzelll duygusu bebek sahibi olmak ve yine ennnn güzel günler de hamilelik günleri. Her dakikasının kıymetini bil ve çok iyi değerlendir. Canın naz yapmak istiyorsa da yap:) çünkü bebek doğunca artık naz lüksü kalmayacak:))

    Onun yüzünü gördüğünde, onun mis kokusunu içine çektiğinde özgürlük de neymiş deyip keşke daha önce anne olsaydım diyeceksin. Ama öte yandan da bebek doğduğunda ilk bir ay belki dönem dönem gel-gitler yaşayabilirsin(post partum dönemi dene şey işte:)).Ama çok normal çünkü birden sadece kendi ekseninde olan hayatına yeni bir birey/canlı katılacak ona alışması ve odasına gidip gelip bu benim mi şimdi? demesi biraz zaman alabilir veya tam tersi de olabilir.Ben bu şekilde yaşadım. Ama onu bana veren Allah'a milyonlarca kez şükürler olsun. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

    YanıtlaSil
  63. Ne guzel yazmissin.. Cok tesekkur ederim duygularini ve tecrubelerini benimle paylastigin icin. Amin! Sevgiler..

    YanıtlaSil