Şubat 02, 2012

Aviator

Last week I found this leather aviator Rifat Ozbek jacket from 80's in my favorite vintage store. I couldn't believe my eyes when I saw it because he is one of my favorite designers ever, and I don't say this because he is Turkish. I think I'll wear it a lot since it's such a classical piece.

Gecen hafta ugradigim favori vintage butigimde, bu aviator deri saheseri bulunca gozlerime inanamadim. Favori tasarimcilarimdan olan Rifat Ozbek'in 80'lerden kalma bu ceketini dolabima ilave etmesem olmazdi ama degil mi?






Leather jacket \ Deri ceket: Rifat Ozbek
Pant\ Pantalon: Urban Outfitters
Sunglasses&Clutch
\ Gozluk&Canta:
Vintage
Boot \ Bot: Furla

16 yorum:

  1. yüzün o kadar güzelki,sen o kadar hoşsunki herşey yakışıyor :)

    YanıtlaSil
  2. süper bir parça, geçen post giydiğin cekette öyleydi. Gözlüklere de bayıldım ayrıca

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim! Gozluklerimi Italya'dan almistim katlana katlana sadece tek cam buyuklugune kadar dusuyor, cool bir sey yani :)

      Sil
  3. Harika bir parca gercekten Deniz ;))) 'Timeless' bir ceket... Bayildim... Gule gule kullan... ;))) Sanirim senin vintage parcalar uzerinde bir aura'n var, sana bir sekilde ulasiyorlar ve kendilerini gosteriyorlar ;))) Ben o kadar ariyorum cok nadir cikiyorlar karsima :((( Napalim belki zamanla benimde uzerime bir nur yagar vintage'ler icin :DDD Opuyorum xxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. T de oyle soyluyor :) Dun aksam da daha once hic girmedigim rastlanti olarak girdigim bir vintage butikten (hem de kapanmak uzereyken) harika bir "Vivienne Tam" ceket buldum. Ilkbahar'a anca giyerim ama simdi biraz kucuk geliyor ^_^ Sana da vintage nurlari yagsin, Amin ;)

      Sil
  4. Ceket de çanta da şahane. Ama dönüp dolaşıp çıktığım sonuç, asıl şahane olan sensiz Deniz! Maşallah*41!

    YanıtlaSil
  5. Great outfit.

    www.trendsbysevi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Cok guzel gozukuyorsunn,:) cok tebrik ederim , ilk takip ettigim turk bloggerin boyle guzel haberlerini duymak ayri bir hismis :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de sizlerden boyle guzel seyler duymam harika bir his inan :) Cok tesekkur ederim!

      Sil
  7. Tek kelime ile HARIKA görünüyorsun denizcim!

    Sevgilerle,
    AYlin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aylin COK tesekkur ederim! Sevgiler benden..

      Sil
  8. harika görünüyorsun..açıkçası uzun süredir takip ettiğim birinin minik bebeğine rastlamak bile çok değişik bi duygu :) takip ede ede okuya okuya resmen almışız seni hayatımızın bi köşesine :) gözlüğüne bayıldım, sevgiler.. Burçin Yüce

    YanıtlaSil
  9. Denizzzzzzzzzzzzzzzz ceketin bir harika sana 3 ay sonra hemen onu Denzi Baran vintage a koy ama sana bana haber ver ne olur :)

    şaka bir yana yine süper bir parça bulmuşsun, ayrıca botlarınada bayıldım.

    kiss kiss

    YanıtlaSil