Aralık 12, 2011

Back to the Me




My mother thinks the outfits in my last few posts didn't represent me well. When I looked back I could see what she meant. Today, I picked this outfit for a visit to Metropolitan museum where we spent our entire day. I think this outfit totally represents me. Colorful, opulent, unexpected.. What do you think?


Gectigimiz gun annem, bu aralar kendin gibi giyinmiyorsun deyince, soyle bir geriye donup son zamanlardaki postlarima bakma ihtiyaci hissettim. Kisa bir turun ardindan beni yansitmadigini dusundugum postlari silip bugun butun gunumuzu gecirdigimiz Metropolitan muzesi icin bu kiyafeti sectim kendime. Tamamen beni yansittigini dusundugum bu kiyafet hakkinda sizler ne dusunuyorsunuz?

*Aslinda baska bir konu daha var sizlerle paylasmak istedigim. Bu aralar, fazlasiyla ozelime girdigini dusundugum sorular iceren merakli emailler ve yorumlar aliyorum. Kisisel hayatimda dahi herkesle her seyini paylasmayan, cok DiKKATLiCE! sectigim, hayal kirikligina ugratildigim anda elemeler yaptigim kucuk arkadas cevremden baska kimselere acmadigim hayatimi nicin kamuya acmam gerektigini dusunuyor bu kisiler hic anlamiyorum :( Lutfen beni anlayisla karsilayin ve cevap bekleyen sorularinizla, benim bu blogda verdigimin fazlasini almak icin ugrasmayin. Son zamanlarda gelen bazi yorumlari yayinlamama sebebim tamamen budur.

Neyi?, Ne zaman?, Nasil? paylasacagi birakin da bu blogun sahibine kalsin.


Herkese harika bir baslangic ve nefis bir hafta diliyorum. Sevgiler, saygilar..


Silk Blouse\ Ipek bluz:
Vintage
Leather jacket\Deri ceket: Vintage
Jean\Jean: Levi's 501
Boot\Bot: Tommy Hilfiger
Snake skin bag\Yilan derisi canta: Club Monaco
Sunglasses\Gunes gozlugu: Vintage Christian Dior
Necklaces\Kolyeler: Balenciaga, Vintage

14 yorum:

  1. Annen cok hakli Deniz'cigim, gorur gormez aaaa ne kadar da guzel diye dusundugum bir post olmus bu...bana icinden enerji fiskiran guzel bir kadini yansitiyor.. ozelin hakkinda cok haklisin, bazi seylerin siniri olmali... cok gorusemesek de,burada sizleri cok sevenlerin oldugunu bilin :))) Tuba La Capitana

    YanıtlaSil
  2. cok hoş olmussun herzamanki gibi cantanın rengi cok tatlı ♥ veee şapkan ♥ şapka tutkun oldugunu biliyorum süpersin :P

    YanıtlaSil
  3. hiii saçlarını mıı kestirdinn!

    YanıtlaSil
  4. bence gereksiz meraklılık..burda ne görüyorsa okuyorsa o kadar ..ama insanları bilirsin daha fazlasını istiyorum kafası yaşıyorlar :) iste ama böyle şeyler istenir mi ya :/

    cidden bu pos diğerlerine göre çok farklı :)tamamen farklı biri gibi gördüm :)

    sevgiler anneciğe de :)

    YanıtlaSil
  5. Düşüncelerin konusunda haklısın bende sana katılıyorum. Kıyafetine gelince renkler şapkan herşeyinle uyunlu ve tam bir kış kombini olmuş

    YanıtlaSil
  6. ceket şapka gözlük üçlüsü muhteşem görünüyor :)

    YanıtlaSil
  7. wuuuu o şapka nasıl bir şirin yaa, nasılda sıcak tutuyordur, gene çok tatlı çok pozitif görünüyorsun...

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. ÇOK güzel ve anlamlı bir post olmuş bu meraklı insanlar heryerde var canım malesef..Bazen ucundanda olsa sevinçlerimizi paylaşmamızmı buna sebep oluyor bilemiyorum kombine gelince tek kelimeyle bayıldım annen birazda olsa haklı galiba bu resimde tamda sen gibisin!

    YanıtlaSil
  9. Deniz cim evet yaa, kesinlikle bu sensin iste. Inanir misin bilmem ama ben de bir suredir ayni annen gibi dusunuyordum, soylemek istedim sana ama uygun kelimeleri bulamamistim ve seni kirmaktan korktum. Yanlis anlama gene cok guzel ve sIktin ama sen benim gozumde herkesten farklisin ve herkesten farkli giyinirsin. Tipki bu kombinde oldugu gibi. O tuylu sapkayi takip da, bu kadar tarz, bu kadar hos gorunecek baska birini tanimiyorum ben :) Cok sevindim seni tekrar gordugume

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. Tuba'cim tesekkur ederim, sevgi bizden..

    essu: Off sapka meraki yuzunden eve, dolaplara sigamiyorum. Cok yer kapliyorlar. Tesekkur ederim :)

    mylifebook: Malum oldu sanirim sana yarina sac kesimi randevum var :)

    Mustafa: Destek icin tesekkur ederim! Boyle devam edeyim bari :)

    madamB Fashion: Tesekkur ederim!

    nakedqueen: Tesekkurler :)

    darkolivee: Hem de nasil! Tesekkur ederim :)

    Nurjan'la moda: Evet maalesef her yerdeler :( Tesekkur ederim!

    Deniz: Ne guzel seyler soylemissin, tesekkur ederim. Her zaman olumlu\olumsuz her turlu fikre acigim lutfen icinden geldigi gibi yaz bana. Elestiri olmadan gelisme olmaz di mi ama ;) ?

    YanıtlaSil
  11. çok beğendim bu postu! zaten siteye erişim kapanınca bir eleme olduğunu sezdim diyebilirim=) çok sevindim adına boyle farkındalıklar güzeldir yeni başlangıçlar sağlar, bazı seylerı hatırlatır. özelin konusunda ise çook haklısın. kombin çok güzel olmuş! bu renkleri cesurca ve güzel kullanan blogger çok azzz!

    YanıtlaSil
  12. Bazen farketmiyor insan ne giydigini,ne yedigini,ne dedigini.Zaman, zaman yasanilir boyle seyler :)Iyiki sende yasamissin :)Kii boylesine guzel ciktin karsimiza :)Ben seni cok begeniyorum :)Emek veriyorsun,takipcilerine hayal kirikligina ugratmiyorsun.Seni takdir ediyorum. Harikasin :)

    YanıtlaSil
  13. Bazen farketmiyor insan, ne giydigini, ne yedigini, ne dedigini. Zaman zaman yasanir boyle seyler. Iyi ki sen de yasamissin ki boylesine guzel ciktin karsimiza :) Ben seni cok begeniyorum. Emek veriyorsun, takipcilerini hayal kirikligina ugratmiyorsun. Seni takdir ediyorum. Harikasin!

    YanıtlaSil
  14. kızdırmışlar seni ) ama haklısın meraklı milletiz vesselam.)
    bu arada vala ben de annenle aynı düşünen gruptaydım sanırım.Dönüşün tam özün gibi olmuş)
    ama bizler giyinirken ruh halimizle hareket ettiğimiz için ara ara da olsa kendimizden uzaklaşabiliyoruz.bu çok normal,ben de yapıyorum ara ara)
    öpüyorum canım arkadaşım

    YanıtlaSil