Haziran 17, 2011

Winner


Hey, I can't believe how fast this week passed it's Friday already. Anyway please excuse my overly happy photos which were taken on Wednesday after our traditional "Wednesday Date Night" I always try to make my T happy by choosing clothes more like his taste every week in our dinner date. He likes to see me more feminine dressed. I chose pencil skirt for the night but it was a real pain in the a.s to walk in this skirt. I don't know if I would ever wear it :) Happy weekend to all..

Merhaba :) Bu hafta ne cabuk gecti, ne zaman cuma oldu hic anlamadim!?! Oncelikle herkese bir alttaki posta biraktigi guzel sozler, tavsiyeler, elestiriler icin cok tesekkur ederim. Benim de soylemek istediklerim var aslinda bazi noktalarla ilgili ama onlari bir sonraki posta birakiyorum.

Tamamen kisisel bir hobi olarak yani kendi tatminimi dusunerek actigim blogumu boyle sevmeniz, hic gormediginiz, tanimadiginiz halde her zaman pozitif enerjinizle yanimda olmaniz, "Gecmis olsun!", "Tebrik ederim!" ya da "Mutlu Yillar!" gibi insanin bazen en yakininda olanlardan bile duyamadigi moral desteginizi bugune kadar benden hic esirgemediginiz icin tesekkur ederim. Iyi ki varsiniz
:)

Silk blouse\Ipek bluz: Vintage
Pencil skirt\Kalem etek: Urban Outfitters
Necklace&Earrings&Purse\Kolye&Kupe&Canta: Vintage
Bangels\Bilezikler: Juicy Couture
Sunglasses\Gunes gozlugu: Christian Dior
Purse\Canta: Vintage
Shoes\Ayakkabi: Dolce Vita via Urban Outfitters


6 yorum:

  1. bu fizikle ne giysen yakışır Denizcim.

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Deniz'cim ben bu feminen kombine bayildim ;)) Vintage canta tam senlik ve benim de gozlerimi yuvalarindan cikardi :DD Opuyorum xxx

    YanıtlaSil
  3. Offf sen ne fena ne güzel bir şeysin yaaaa,,, T senin kıymetini biliyordur inşallaaaah. Kıyılmaz senin gibi bir güzelliğe :))

    YanıtlaSil
  4. bayildim, gercektende cok güzel bir kombin olmus!
    mim

    YanıtlaSil
  5. Denizcim, kalem etek harika olmuş, bluzun rengi de sana çok ama çok yakışmış. Aksesuar detayları her zamanki gibi çok şık. Valla Düşes Kate hikaye, benim moda ikonum sensin.

    YanıtlaSil
  6. nil simartiyorsun beni, tesekkur ederim ;)

    emilie tesekkurleeer :)

    Adsiz cok havalandim ;)

    mim tesekkur ederim :)

    Aslicim nu ne guzel iltifat boyle!?!Simardim cok cok.. Kate'nin tarzina bayiliyorum ben de ;)

    YanıtlaSil