Ocak 31, 2011

Shopping Spree



Artik haftada bir karsiniza cikar oldum, bir gelsin bahar soz affettiricem kendimi. Nasilsiniz? Umarim hepinizin keyfi yerindedir. Ben inanilmaz yorgun ama cok cok cok mutluyum zira gecen hafta beni cok heyecanlandiran, cok mutlu eden seyler yaptim. Blogum vasitasiyla beni taniyan ve neredeyse blogumun acildigi gunden beri beni takip eden dunyanin en tatli anne kizindan bir mail aldim gecen hafta sonunda. Bu sene 3.'sunu yaptiklari geleneksel 1 haftalik New York alisveris seyahatlerinde benim de kendilerine katilmamin mumkun olup olmadigini soruyorlardi epostalarinda. Hemen evet demeden once bu sorumlulugun altindan kalkip kalkamayacagimin hesaplarini yaptim, listeler hazirladim ve T'nin de verdigi cesaretle -Neden olmasin? diye cevap verdim bu guzel anne kiza. Onlar gelmeden 2 gun boyunca bana gonderdikleri fotograflara bakarak, alisveris icin nerelere gidebilecegimizin ve onumuzdeki sezondan onlara neler tavsiye edebilecegimin listesini hazirladim ve persembe ogleden sonra baslayan ve bugun yani pazar ogleden sonrasina dek devam eden cok hizli ama cok verimli bir alisveris turu hazirladim. Inanilmaz yorucu ama cok guzeldi her sey. Benim de ogrendigim bir suru sey oldu aslinda bu deneyimden mesela az ve oz alisveris yapmanin ne kadar onemli oldugu!!! Dunyanin en seker anne kizinin, cektigim birkac fotografini onlardan izin alamadigim icin maalesef paylasamiyorum ama bir kez daha anladim ki sansli kadinlarin kizi oluyor ;) Boyle bir paylasimi boyle bir sevgiyi yasamayi kim istemez? Annemle benim aramdaki iliskiye inanilmaz benzettim aralarindaki iliskiyi. Cok duygulandim :( Bana guvendikleri ve 4 gun boyunca beni hic uzmedikleri icin buradan bir kez daha tesekkur ederim onlara. Bu arada isterdim ki bu isten kazandigim para su an banka hesabimda olsun ama yok sifirlayarak dondum buraya :( ama bu sefer uzun yillar kullanabilecegim klasik hatta zamansiz diyebilecegim parcalara yatirim yaptim. Size de giydikce yazacagim neler aldigimi. Simdilik benden bu kadar. Hepinize harika bir hafta diliyorum.

*Blogumun FACEBOOK SAYFASINI sevdiniz mi? Sevenler, begenenler, paylasanlar icin Mart ayinin sonuna surprizler hazirliyorum haberiniz olsun ;)

12 yorum:

  1. Ne kadar guzel birsey seni bu blog sayesinde taniyipda beraber NY alisveris turuna cikmaniz!!! Bayildim:)

    Bu arada biran once havalarin duzelmesini diliyorumki daha cok postlar yapasin:))

    YanıtlaSil
  2. her zaman ki gibi yine harikasınn

    YanıtlaSil
  3. deniz merhaba,
    fotoğraf makinanın markasını ve modeli ne acaba? görüntüler çok kaliteli ve güzel.
    ellerine sağlık.
    sevgiler

    ps: stil danışmanlığı yorucu ama güzel. belki devam edersin bundan sonra :)

    Betül

    YanıtlaSil
  4. denizzz çok sevindim adınaaa :)eminim çok iyi iş çıkarmışsındır.kazandığını da klasik parçalara yatırman çok iyi olmuş,üzülmezsiinnn :))sevgiler...bu arada izmir çok soğukkkk freaking cold oldu yaniii:(nazar değdirdik :))

    YanıtlaSil
  5. Sen neye dokunsan başarırsın buna eminim üniversiteyken hepimiz sadece okulla ilgilenirken sen hafta sonları bile çalışıyordun autoshow-boatshow-dergi-reklam bunlar benim sadece hatırladıklarım,,, bambaşka bir enerjin var senin tuttuğunu koparan!Stil danışmanlığını da layıkıyla yapacağından eminim!!! istanbuldan bol bol sevgiler.....

    YanıtlaSil
  6. Denizcim "header"ın harika olmuş :) Bayıldım desem az :)

    YanıtlaSil
  7. Tek kelime : Harikasın..:)

    YanıtlaSil
  8. Ahhhh ne şahane bir fikir o anne kızın yerinde olmak isterdim seninle birlikte alışveriş yapmak hem çooook eğlenceli hem de eğitici olmalı! Kıskandım mı? EVEEETTTTTTTT :)

    YanıtlaSil
  9. deniz haftalardır fotoğraf makinanın söylecek misin diye girip bakıyorum bloguna :(

    betül

    YanıtlaSil
  10. Betulcum merhaba tamamen aklimdan cikmis lutfen kusura bakma :( Fotograflari genelde Canon Eos 7D ile cekiyoruz bir de 28-135 mm zoom lens ve 50 mm f:1.4 lens olmak uzere 2 farkli lens kullaniyoruz. Bu fotograf makinasi cok buyuk oldugu icin bunu yanimiza almadigimiz zamanlarda Canon PowerShot SD 870 IS'yi kullaniyoruz aslinda onu da yarin aksam blog uzerinden satisa cikarmayi planliyorum ilgilenirsen ;)

    YanıtlaSil
  11. Estağfurullah ne kusuru önemli değil :) Teşekkür ederim cevap verdiğin için, biraz modeli inceleyeyim belki ilgilenirim neden olmasın :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Style by Buett harika degil mi? Ben de cok gururlandim blogumla ;) Umarim isinir bir an once ben de istiyorum daha cok post yapmak!

    Retromoda tesekkur ederim :)

    fashiONözge aynen oyle!40 yasinda da giyicem hepsini ;)

    S.Y ;) Cok calistim gercekten iyi ki de calismisim paranin kiymetini,kazanmanin zorlugunu anladim kucuk yasimda. Soylediklerin cok guzel,cok tesekkur ederim. Senin kalbin,bakan gozlerin guzel de ondan oyle goruyorsun. Canimsin ya!

    Miss Sensible tesekkur ederim! T kolyemin fotograflarini cekip Corel-de yapti ;) Ben de cok begendim,omur boyu da degistirecegimi sanmiyorum!

    Elvan tesekkur ederim!

    Noni'cim kap prensini gel ben ne alisverisler yaparim sana ;)

    Betul bir sey degil! Yine sormak istedigin bir sey olursa emailimden de ulasabilirsin bana.

    YanıtlaSil