Ocak 03, 2011

2011


Keep the smile, leave the tear, think of joy, forget the fear, hold the laugh, leave the pain, be joyous , coz its new year. I wish everyone a happy 2011!!!

Oncelikle herkese tum hayallerinin gercek oldugu harika bir 2011 diliyorum. Aslinda uzun bir yeni yil yazisi hazirlamistim ama yayinlayip yayinlamamakta kararsiz kalinca oyumu yayinlamamaktan yana kullandim. Her neyse, biz yeni yila T ile birlikte Washington'da girdik. Bilmem bu kacinci mini kacisimiz DC'ye ama her defasinda bu en iyisiydi diye geri donuyoruz bu guzel sehirden. Ikimiz de sehir insani olunca, koyumuze donuslerimiz de biraz sancili oluyor pek tabii. Bu arada yeni yila girerken ne giydigimi maalesef sizlerle paylasamiyorum cunku resmi bir davete katildik T'yle birlikte. Fotograf makinelerimizi kapida birakmadan once T yukaridaki fotografi cekebildi sadece :( Daha fazla detay veremiyorum ama oldukca keyifli, faydali ve degisik bir hafta sonu gezisiydi benim icin. Umarim senenin devami da baslangici gibi keyifle, heyecanla, saglik ve mutlulukla gecer.

Sevgiler,

Deniz

8 yorum:

  1. İyi senelr diliyorum Deniz'cim:)seni tekrar görmek güzel:)

    YanıtlaSil
  2. senin de tüm güzel hayallerin gerçek olsun 2011'de.. :)

    YanıtlaSil
  3. Yeni yılda bol keseden şans,uçsuz bucaksız hayaller, akıllara zarar fırsatlarla karşılaşman, dileğiyle.Kendine inancın her zamanki gibi tam, hayatın sana kıyagi bol olsun...

    2011'den iyisi Şam'da kayısı olsun...:)

    http://it-stylist.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. 2011 de herşey gönlünce olsun!! ;)

    YanıtlaSil
  5. ya deniz ben seni cok begeniyorum, bir suru blog takip ediyorum ama niyeyse sen digerlerinden cok daha farkliymissin gibi gelio bana. cok asil, cok zarif, cok hos, cok duru.. umarim hayatin boyunca her sey diledigin gibi olur, hep cok mutlu saglikli huzurlu olursun..

    YanıtlaSil
  6. Heeeeyy! Blogun sorunsuz açıldı ve benimkinde de son postunun tarihi düzeldi. 2011' e iyi girdik yani, umarım herşey hep böyle devam eder :) Mutlu yıllaaaar!

    YanıtlaSil
  7. Yeni yılın_2011 sana herseyden önce sağlık ve T ile birlikte mutlu olmayı daha sonra eğitiminde başarılı olmayı getirsin denizcim :))
    Mutlu senelere :)
    TUBA :)

    YanıtlaSil