Haziran 26, 2010

Rose Garden



I'm wearing vintage silk pants and folding sunglasses which are the very first vintage additions to my wardrobe excluding my mom's. Both I got from Siena\Italy about 3 years ago. Pants are %100 silk and they are soo comfy (like pajama) and because of that they have been promoted to be my loyal servants in these hot summer days.

Yukarida giydigim pantalon ve taktigim gunes gozlugunu, T'yle 3 sene once ciktigimiz Italya gezisinin Siena duragindaki bir vintage butikten inanilmaz komik bir fiyata satin almistim. Dolabima anneminkiler haricinde eklenen ilk vintage kiyafet bu pantalon diyebilirim. Pantalon %100 ipek ve havalarin isinmasiyla birlikte sokaga pijamayla cikmisim konforunu bana yasattigi icin bugunlerdeki uniformam. Ama soyle bir fotograflara bakinca biraz kilolu mu gostermis ne??

Pants&Sunglasses&Necklace: Vintage
Bustier: Urban Outfitters
Bangle: Old Navy
Sandals: Cole Haan
Mesh Clutch: JLo

10 yorum:

  1. Çok hoş olmuşsun sen de pembeli yeşilli çiçek gibisin zaten:)

    YanıtlaSil
  2. cok yakismis bence gayat hos görünüyorsun:)

    YanıtlaSil
  3. kilolu mu göstermiş??? hangi kilo??:))) harika yakışmış bence, büstiyerin rengiyle mükemmel uymuş ipek pantolon, ne güzel serin serin tutar o. tam bu nemli İstanbul'da ihtiyacımız olan bir parça.

    YanıtlaSil
  4. hiç de değil.yakışmış bence:)

    YanıtlaSil
  5. takilari yakindan gorebilseydik:)
    kilo mu? saka ediyosun..
    pantolon mu desem kapri mi,gayet sevimli...

    YanıtlaSil
  6. Bende pijama gibi durmus pantalon diyecektim, sende pijama kadari rahat yazmissin : ), pembe üstde cok kisa oldugu icin kalcalarin cok ortaya cikmis. : (

    YanıtlaSil
  7. ıyyy çok kilolu duruyorsun, desenli pantalondanmı sadece:) daha yeni detox yapmadınmı kilo verdiriyor sanıyordum bende:))

    YanıtlaSil
  8. denizcüm, cilt ve makyajla ilgili bir post yazar mısın rica etsem :*

    YanıtlaSil
  9. Çok şeker bir kombinasyon olmuş, büstiyerine bayıldım. Bence de pantolonun zemin renginden dolayı olduğundan biraz tombik çıkmışsın ama abartılacak birşey yok tabiki,
    ıyyy bu adsız da fena sardı sana :( çok gereksiz yorumlar...

    YanıtlaSil
  10. Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim! Pantalonu kara listeye aldim 20 kilo!! verene kadar bir daha giymeyecegim, kararliyim ;)

    Kedi Sonbahar'a kadar bekletsem bu projeyi olur mu? ;) Sonbahar'a soz ama!

    YanıtlaSil