Haziran 14, 2010

My Playground






It rained nonstop this weekend. Normally I would hate but since I had lots of things to do, weather helped me focus on them. How was yours?

Araliksiz yagan yagmur, sauna mi sokak mi anlayamadigim bir tuhaf hava vardi haftasonu burada, normalde nefret ederdim ama zaten bir dolu isim oldugu icin iyi bile geldi diyebilirim bana. Sizin haftasonunuz nasildi?

Bustier: Victoria's Secret Skirt: Urban Outfitters
Pump: BCBG
Snake skin clutch: Vintage Carlos Falchi
Coral necklace: Gift from my mom
Belt:
Vintage
Sunglasses: Christian Dior

17 yorum:

  1. Looking fab darling!! :)

    YanıtlaSil
  2. Sanki bi film çekiminde set aralarında fotoğrafların çekiliyor gibi çok güzel gözüküyosun blogunu uzun zamandır takip ediyorum ama ilk yorumum bu oldu o zaman bir de MERHABA:)

    YanıtlaSil
  3. çoğu bloglara yorum yapıldığı halde cevap alınamıyor gözlemlediğim kadarıyla.fakat siz herkese teker teker cevap veriyorsunuz.insanları önemsemeniz cidden çok güzel.bloğunuzu ilgiyle takip ediyorum ;)

    YanıtlaSil
  4. ay pazar gününü arsız bir çocukla geçirdik.ve bi daha arsız çocukları olan ailelerle araya mesafe koymaya karar verdim.ne kadar sevsem de:)

    YanıtlaSil
  5. gerçekten muhteşem görünüyorsunuz! bu benim de uzun süredir sizi takip etmeme rağmen ilk yorumum ;) vintage olan her şeyinize bayılıorum, çoook beğeniyorum!

    www.utopikprenses.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Deniz hayrani:)14 Haziran 2010 22:32

    SLM DENIZ:Cok hossun cok guzelsin,bicir bicir bir halin var bugun:))FILM arasi cekilen fotolar gibi diyen takipcine katiliyorum.Kiyafetin tek kelimeyle MUHTESEM:))verdigin emekler icin cok tesekkur ederim kendi adima:))SEVIYORUM SENI:))

    YanıtlaSil
  7. Eğer sakıncası yoksa ruj rengini öğrenebilirmiyim?

    YanıtlaSil
  8. FashionHippieLoves thanks ;)

    Nil'cim tesekkur ederim tatlim benim :)

    fashionable princess tesekkur ederim,iltifat ediyorsun :) Merhaba!

    Adsiz yorum sayisi altindan kalkamayacagim kadar olmadigi surece ;) evet cevap vermeye calisiyorum! Cunku sanirim ben de (ozellikle bir sey sorduysam blog sahibine) cevap bekleyenlerdenim!

    Itircim valla burda cocuklar mum gibi ;) THY ucagina atlayip Turkiye'ye gelirken daha da bir anlasiliyor degerleri!!

    zep_bilgen tesekkur ederim! Bundan sonra beklerim devamini ama ;)

    Deniz hayrani tesekkur ederim, cok naziksin ;)

    Adsiz rujun markasi Mac, rengi Brave Red.

    YanıtlaSil
  9. Sadece iyi yorumlari acikliyorsun, iyi bir imaj cizmek senin tek derdinmi? Yorumlardan tek iyi olanlarini acikladigin icin seni cok kiniyorum, bir blogger birazda gercekci olmasi lazim! "Bu kiyafetini begenmedim" demektemi kötüki, sen hic bu sekil yorumlara izin vermiyorsun?!
    Hadi küfür ve benzeri yazilari tabiiki aciklamiyorsun anladikda.

    Yukardakiler bence hic yakismamis sana!
    Etek cok fazla kisa, hic yakismamis. Korse´nin dekolte kisminin sekli gögüslerini dahada kücük göstermis. Ayakkabinin topugu cok cirkin, belliki yürüyemiyorsun bile icinde. Saclarin cok kuru duruyor. Bogazindaki Kirmizi teninin rengine uymamis, tenin cok acik. Canta cok eski, kemerinde rengi hic uymamis ne etege nede korseye. Just Terrible : (

    YanıtlaSil
  10. Adsiz: Acikcasi yorumunu alir almaz cok sasirdim cunku daha dun annemle neden bana hic olumsuz yorum gelmedigi hakkinda konustuk. Blogu actigimdan beri ne kufur ne de hakaret iceren bir yorum almadim. Dusundugunun ve hakkimdaki sert yarginin aksine elestiriye oldukca acik biriyimdir. Saygi sinirini asmadigi, cok keskin ve yanlis yargilar icermedigi surece elestirinin insani gelistirdigine daha iyiye ulastirdigina inananlardanim. Bu yorumu hangi sebeple yazdigini dusunuyorum ve aklima 2 secenek geliyor 1) Simdiye kadar bana hic olumsuz yorum gelmemis olmasina inanamiyorsun ve mutlaka gelmis oldugu yargisina ulasip benim yayinlamadigimi dusunuyorsun 2) Daha once herhangi bir postuma olumsuz yorum yaptin ve ben de bunu yayinlamadim.

    1. secenek dedigim gibi benim de aklima takilan bir durum acikcasi ben de anlayamiyorum her giydigim ya da yazdigim mukemmel olamayacagina gore olumsuz yorumlar da olmali diye dusunuyorum ben de 2. secenek ise soyle ki bana olumsuz bir yorum gelmedi! Eger gonderdiysen ve yayinlanmadiysa bil ki bana ulasmamistir. Eger vaktin varsa ve tekrar gonderirsen adaba uygun olmasi kosuluyla yayinlayacagimdan hic kuskun olmasin.

    Simdi gelelim olumsuz yorumlarina :)

    Etek senin zevkine ve sinirlarina gore kisa olabilir ama bana gore degil, kiyafetlerin vucut sekline gore goz yanilmalarina yol actigi bilinen bir durum ama beni rahatsiz edecek ya da cok sevdigim korsemi giymemi engelleyecek kadar kotu bir goruntuye yol actigini dusunmemisim ki giymisim ama elestirinde haklisin evet oyle gosteriyor, surekli ayni ayakkabiyi giymemeye calisirim genelde ama yaklasik 2 haftadir ayaklarimdan cikartmadim diyebilirim bu ayakkabilari cunku inanilmaz rahatlar dolayisiyla bugune kadar en kolay yurudugum ve en rahat ayakkabilarin bu oldugunu soyleyebilirim ayrica renginin tenimin rengine benzemesinden dolayi bacaklarimi cok daha uzun gosterdigini de dun Sephora'daki kizlar soyledi dolayisiyla ayakkabilarin ne icinde yuruyemedigim yargisi!! ne de cirkin oldugu elestirine katilmiyorum.Saclarim bu aralar oldukca kuru haklisin boyamadigim, sekil vermedigim hatta sac kurutma makinasi bile kullanmadigim halde neden boyle oldugunu anlamis degilim eger bu kuruluga bir tavsiyen varsa ve yazarsan bana cok sevinirim ;) Kolyem en sevdigim kolyelerimden birisi cunku annemin hediyesi ve cok yakistiriyorum kendime ve ten rengime buna da katilamayacagim ama fikrine saygi duyuyorum. Canta eski degil zamansiz bence en sevdigim canta tasarimcilarindan efsanevi Carlos Falchi'ye ait, vintage butigin birinde rastlayinca ciglik atip, ziplamistim o kadar begeniyorum artik sen anla ;) Kemere gelince eger blogumun devamli okuruysan uyumlu giyinmek gibi bir derdimin olmadigini zaten anlamis olman gerekir diye dusunuyorum! Just terrible ise senin zevkinle bu kiyafetimin pek ortusmediginden baska bir anlam ifade etmiyor benim icin!

    Uzun uzun yazdim sana bundan sonra belki bu kadar uzun olmaz cevaplarim ama olumsuz bir yorumun olursa lutfen cekinme yaz bana! Ne modayi ne de giyinmeyi cok cok ciddiye aldigimi soyleyemem ama genel olarak kucuklugumden beri giyinmeyi, karistirmayi, takip takistirmayi severim. Blogu acma sebebim ne herkesin takdirini, begenisini kazanmak ne de baska bir sey! Blogum benim kiyafet bazen de duygularimi paylastigim gunlugum eger bu gozle bakar ve okursan her seyi daha farkli gorecegine eminim ;) Zaman ayirip uzun uzun yazdigin icin cok tesekkur ederim ve olumlu ya da olumsuz yorumlarin olursa her zaman beklerim!
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. bence harika bir kíyafet olmuş.beğenmeyen namzet neden yemeden içmeden oturup bunu döşenir, başka işi yok mudur anlamam.hele ki just terrible kısmına gelirsek,yok artık,işte buna inanmam...

    YanıtlaSil
  12. Aman yapma Deniz, simdiye kadari olumlu olumsuz yorumlar yaptim, olumlulari yayinladin, biraz olumsuz birsey varsa yayinlamadan, bu 3-4 kez oldu, onun icin en sonunda tepki verdim.
    Iyi cevap yazmisin, ben bu seferde bir reaksiyon gelmez, ama en azindan kendi kendine düsünür belki bu durumu degistirir demistim..iyikide yazmisim.
    @Esra Bloglari okuyanlar, senin gibi mesela, birde tabii sen birde blog sahibisin, baska isleri gücleri olmadigi icin bunu yapiyorlar?! Senin okadari bos hayatinmi varki burda yorum yapabiliyorsun?
    Yazmadan önce bir düsün, kendi lafim bana geri gelirmi diye!
    Neyse, senin ve bir cok blogcunun gibi bende bos bos blog gezen bir insan oldugum icin, seninde bloguna baktim ve yorum biraktim!Yukaridaki kiyafeti begendiginide cok iyi anliyorum, cünki seninkiler daha feciymis : ((

    YanıtlaSil
  13. Adsiz daha once de kurk giydigim bir posta olumsuz yorum yaptigini, uzun uzun yazdigi halde benim yayinlamadigimi soyleyen biri olmustu oysa ki o postta olumsuz olan bir cok mesaj vardi neden onunkini yayinlamayayimki? Neyse inan bana olumsuz yorumlarin bana gelmedi, sana baska bir secenek sundum yorumlarini tekrar gonder dedim ama gondermemissin! Mevlana postunda da yazdigim gibi keskin yargilara bayiliyor bizim insanimiz bir aksilik olmus olabilecegine ise asla sen de onlardan misin yoksa??

    Bir de aklima su geliyor www.denizbaran.com'dan www.denizbaran.net'e gecince bugune kadar bloga yapilan tum yorumlar gitti :( bunu yayinlamiyorum olarak algilamis olmayasin?

    Kendi kendime dusunmedim yani yorumun beni kendime getirmedi daha once de soyledigim gibi adaba uygun olan her yorumu olumlu ya da olumsuz YAYINLIYORUM! Yeter ki adsizligin arkasina siginip gercek hayatta kimsenin yuzune soyleyemecegin seviyede olmasin!

    YanıtlaSil
  14. bu ayakkabılarını çok seviyorum.. çok tatlı bir kombin olmuş ayrıca =)

    http://queec.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  15. Denizcim etek çok sevimli :) çantayla uyumu güzel olmuş.
    Benzer ayakkabılar bende de var bacak boyumu uzun gösterdiği için günlerce ayağımdan çıkarmadığım oluyor bir de renk itibariyle herşeyle yakışıyor.
    Ayrıca adsız olarak yorum yapan arkadaşın derdi sen değilsin tamamiyle kendisi...
    Boş gezenin boş kalfası olduğu için bu kadar boş konuşmuş olmalı.
    Kendisini hoşgörüyoruz.

    YanıtlaSil
  16. Queec tesekkur ederim ;)

    Pinar tesekkurler ;)

    YanıtlaSil