Haziran 19, 2010

Happy Bubbly Weekend




Like D-tox wasn't enough I fast yesterday for religious purposes and I'm not going to lie I was beaten. I had no energy whatsoever. After having spinach leaves with strawberry and pineapples I drank my delicious Miso soup and slept almost half day. I woke up around 7 am and I'm feeling great! I think I finally started getting rid of toxins ;) I hope you have a wonderful weekend! See you on Monday..

D-tox'un uzerine bir de kandil orucuna girince, dun gunduz kendimde degildim desem yeridir. Aksam 8:41'de Miso corbami icip, salatami yedikten yaklasik 19 dakika sonra yani 9'da bir yatmisim kiii kalktigimda saat sabahin 7'siydi. Neredeyse yarim gun uyumusum! Bugun cok iyiyim ama ;) kendimi inanilmaz zinde hissediyorum toksinleri yavas yavas atmaya mi basladim ne?? Hepinize harika bir hafta sonu diliyorum! Cok eglenin cok da dinlenin e mi? Pazartesi'ye gorusmek uzere..

Crochet cape & Leather short & Purse: Vintage
Sandals: Target

15 yorum:

  1. son resim çok şeker bayıldım

    YanıtlaSil
  2. cumartesi cumartesi ne güzel geldi seni görmek :)) yine çok güzelsin.öptüm.
    zeynebb

    YanıtlaSil
  3. Deniz hayrani:))19 Haziran 2010 14:59

    Cok hossun:))Baloncuklarla oynaman icindeki cocugunun olmedigini gosteriyor:)Cocuksulugunu kaybetmeyen insandan hic bir zaman kotuluk gelmez..Cok sik olmussun gene DENIZ CIM:))Kiskananlar varsa gene catlasinlar..SEVGILER.

    YanıtlaSil
  4. ne çorbası,ne çorbası?:))
    Ahh Denizim ahhh,eziyet ediyon kendine.
    İst'e geldiğinde bana gel,bu detoksu unutturayım sana.Nefis mamalar yapayım:)Brownie mesela,eşime söyleyeyim senin için bi deniz mahsullu pasta yapsın..:)
    kötüyüm de mi?:)hehhe

    YanıtlaSil
  5. Kum sepeti,Zeynebb,Deniz hayrani ve Gigi Gamze cok tesekkur ederim guzel yorumlariniza ;)

    Itir cok fenasin evet ;) sen spora surunerek giderken ben sana yapiyor muyum boyle twitterdan? Ama bir yandan da guzel davetin icin affettim seni ;) Operim cok cok!

    YanıtlaSil
  6. Geçenlerde Love Story izliyorduk, Jenny'nin tarzını seninkine çok benzettik. ya da seninkini onunkine =) fiziksel bir benzerliğinizde var gerçi. neyse, o karakterden ilham alıyor musun stil olarak?

    YanıtlaSil
  7. Adsiz: Ali MacGraw filmdeki adiyla Jenny cok cok begendigim bir kadin "Love Story" filmindeki kostumleri ise bana filmi 4-5 kez izleten unsurlardan biridir yani kesinlikle dogru saptama ;) ilham aldigim kesinlikle dogrudur! Hatta ilham aldigim Sonbaharda kendi stilime adapte etmek icin cildirdigim tarzlardan bir digerini de yakinda bir post yapmaya sen beni ilhamlandirdin desem ;) Ipucu: 1977 yapimi harika bir filmin bas aktristi!
    Guzel sorun icin tesekkurler, sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. kandilde oruç mu tutuyorsun deniz?

    YanıtlaSil
  9. Adsiz: Genelde tutmaya calisirim ;)

    YanıtlaSil
  10. beni yine şaşırttın:)her geçen gün farklı bir deniz...sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  11. Ozel olmazsa ben de sormak istedim: Ramazan ayinda da oruc tutuyor musunuz peki? Saglik ve guzellik icin mi gercek size carptiginda ruhunuz karanlikta kalmasin diye mi?

    YanıtlaSil
  12. Adsiz 1 sen de ;)

    Adsiz 2 Inanan biri olarak ruhen ve bedenen muazzam faydalari olduguna inandigim icin tutuyorum orucu!

    YanıtlaSil