Ekim 27, 2009

Sequins


Herkese merhaba ;) Bu aralar hep bir yerlere yetisme, hep birseyleri yetistirme halindeyim! Hayat akip gidiyor ve ben bana keyif veren hicbirseyi yapamiyormusum gibi geliyor. Ve hayatin bu hizi, bu ellerimden akip gidisi beni cok huzursuz ediyor!! 1 gun bana yetmiyor, ya da ben yetiremiyorum. Zamanimi guzel kullanamiyorum :( Keske bu degerli, istesek de asla geri alamayacagimiz zamani yonetmeyle ilgili bir seminer olsa gidip katilsam ve hayatima sihirli bir degnek degmiscesine 24 saat artik bana hep yetse!!
Benim gibi hissedenler var mi aranizda? Her turlu tavsiye, kitap,yontem vs. minnetle karsilanacaktir ;)

Hi everyone ;) Nowadays, I feel I am running to catch up with something or reach somewhere! I think life goes on very quickly and I feel as if I am not doing anything pleasant. The pace of life annoys me. Either 24 hours isn't enough or I can't make it enough. I can't use my day efficiently :( I wish I could attend some kind of a seminar that could magically change my life.
Have you ever felt the same? Any recommendations, books, methods etc. appreciated.

Top: Gap
Sequin jacket: Vintage
Jeans: Armani Exchange
Boots: Urban Outfitters
Sunglasses: Urban Outfitters

12 yorum:

  1. Bu sarılaci kombinasyonun özel bir anlamı yoksa bile anlam katmak istiyorum :P

    YanıtlaSil
  2. botlarına bayıldım..

    YanıtlaSil
  3. yazını okurken aa aynı ben dedim! şuan aynı durumu paylaşıyoruz. bu aralar vakitle ilgili bayağı bir sıkıntım var ve geçen günleri düşününce insan üzülüyor bu duruma. gecici bi olay olduğunu düşünmeye çalışarak kendimi avutuyorum
    fikri olan varsa bende uygulamak isterim(:
    botlarına ve bluzune bayıldım çok şıksın yine:)!

    YanıtlaSil
  4. Çok öslemiştim ii geldi valla :) Cekete bayıldım yine her zamanki gibi çok enerjik gözüküyosun :) Bu arada isimsiz kimliğimden de kurtuldum şükürler olsun sonunda :)

    YanıtlaSil
  5. tukucum ben Galatasarayliyim ama kat bakalim ;)

    Adsiz 1 tesekkurler ;)

    Adsiz 2 cagin hastaligi bu hizla akip giden zamana yetisememe durumu, hepimiz muzdaribiz :( Tesekkur ederim!

    Marshmallow hayirli olsun yeni ismin ve blogun ;) Tesekkur ederim!

    Moda Cadisi tesekkurler ;)

    Adsiz 3 <3 ;)

    YanıtlaSil
  6. BiR HAYRANIN28 Ekim 2009 20:49

    Gökhan Özen'in Vah Vah klibindeki kıza benzedigini söyleyen oldumu hiç merak ettim? Böyle acaip bir Brezilyali havan var orda seni kesin Latina sanıyorlardır kesin!!!

    YanıtlaSil
  7. denizcim selamlar söylediklerini bende aynılarını yaşıyordumm hiç birşeyim yetişmiyor keşke birgün 48 saat olsa diye ağlanıyordum ama bu konuyla alakalı zaman yönetimi sertifka programları var ve bende universitede bizim okulda tmi (pdr) nin duzenlemiş oldugu sertifika programı derslerini aldım zaman yönetimi dersiinde de senin söylediği herseyin cozumlerinden bahsedildi zaman yetmıyor diye birsey yok aslında hersey planlı programlı ve duzenlı olmaya dayanıyor eger kendine bir duzen kurarsan ınan ki herseye vaktın kalıyor ders, kıtap okuma , sosyal aktivite ve arkadaslarla vakit gecirmek gibi ama onemli olan birseyde gercekten erken kalkabılmek eger bunu yaparsan ınan gunun daha bır degerlı gecıyor ve bazı zamanları degerlendırebılmek cok onemlı mesela yolda vaktımız cok gecıyor ıstanbulda ozellıkle ama sen yurtdısında yasıyorsun sanırım o vakıtlerde kıtap okumak cok faydalı gercekten notlarımı bulursam zaman yonetımı ıle ılgılı senınle paylasıcam asagıdaki siteler belki simdilik yardıcı olur sevgiler

    http://ube.ege.edu.tr/content/presentations/zy/zaman_yonetimi2.ppt
    http://www.kobifinans.com.tr/tr/bilgi_merkezi/020609/9314
    http://www.projeyonetimi.com/downloads/mak19.pdf

    http://www.bilkent.edu.tr/~bilheal/uremesagligi/zamanyont.html

    http://psikoloji-psikiyatri.com/zaman_yonetimi.html


    www.thequeeenofdreaaams.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Bir Hayranin: Havalara girdim sabah sabah sayende sagolasin ;) Evet Latina zannediyorlar beni burda Hola! diyorlar hep bana Hi! yerine zira sagim,solum,onum,arkam onlarla kapli burada!!

    the Queen of Dreams: ilgine cok tesekkur ederim aksam koyucam kahvemi okuycam hepsini ;) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  9. Ceket cok nefis, renkler de oyle ama ben sana onceki posttaki gibi siyahlari daha cok yakistiriyorum. Gerci ben herkese siyah yakistiriyorum:)

    Ayni dertten ben de muzdaribim, sonbahara sucu atip rahatliyorum.

    YanıtlaSil
  10. Sequin ceket'e bayıldım.Tek kelimeyle enfes!!:)

    YanıtlaSil