Eylül 08, 2009

Obsession


Herkese merhaba ;) Bugun en vefali takipcilerimden Gozde uzun zaman once!!! vintage taki ve kemerlerimi paylasma konusunda ona verdigim sozu biraz sitemle bana hatirlatinca apar topar bu fotolari cektim. Bunlar tamami olmasa da en sevdiklerimden fil, aslan, kaplan, kelebek, yilan, kus, deniz ati ve deniz yildizli olanlari! En soldaki fili anali-kizli pek bir unlu olan bloggerlardan kiz tarafinin gecenlerde blogunda takmasi sebebiyle artan fiyatindan dolayi guzel bir karla bugun Ebay'de sattim kendisi yarin yeni evi ve sahibine New Orleans'a gidiyor :( Umarim benim gibi onu saten torbalarda saklayan bir sahibi olur, kiymeti bilinir!

Bu arada inanilmaz bir bas agrisi cekiyorum 2 gundur!!! Havanin birturlu dinmeyen yagmuru uzerine bir de derslerin okumalari basima dag gibi yigilinca keyif meyif kalmadi bende :( yani mazur gorun beni buaralar!

Hi everyone ;) Today I got an email from one of my follower Gozde she reminded me of a promise I gave to her long time ago. It was a request to share pictures of my vintage belts and accesories. Here you go Gozde! They are not everything I own but some of my favorites such as elephant, lion, tiger, butterfly, snake, bird, seahorse and sea star. The elephant in the bottom left corner has just been sold on Ebay. It has recently been featured in the blog of a famous mother-daughter, and therefore it has become a hot item on eBay, and I couldn't resist to this profit opportunity ;) Tomorrow it is going to its new home and owner in New Orleans. I hope she'd take care of my precious like I did.

By the way, for the last couple of days I have had a terrible headache. Add continuous rain and huge pile of reading material to that! I'm not in my best mood as you can imagine. Take care ;)

12 yorum:

  1. Ah bende bir keresinde 48 saat çekmiştim bu baş ağrısını ki sinüzitim var migrenim yok ..kafamı resmen duvara vurmuştum artık dinsin diye , apranax falan kar etmemişti ..en son annemle acile gitmiştik doktor zomig diye bir migren ilacı vermişti geçici kessin diye sonra emar çekilcekti ..gerçekten yarım satate geçti başım ve bir daha o kelide ağrımadı. sanırım stresle de çok ilgili... dinlenmeye vakit ayır yoğun derslerinden , hava geçişlerinde molalara çok ihtiyaç duyuyor bünye...

    YanıtlaSil
  2. bu arada bu hayvalar alemine bayıldımmmmmm :)))

    YanıtlaSil
  3. ben olsam kıyamazdım satmaya :) ama diğerleri de en az onun kadar güzel :D

    ve çokca geçmiş olsun bu arada , benim de sinüzitim var , baş ağrım yıllarca hep okul dönüşü başlardı ama son zamanlarda daha iyi sanki ...

    YanıtlaSil
  4. Denizcim dikkat et kendine kuzucum, sen bize lazımsın:) Vintage kolleksiyonuna bittim bir hazine bunlar.

    YanıtlaSil
  5. Haha Jane Austen-Sea of Shoes diyorsun, neyse sana yaramış en azından :) Hayvan temasını seviyorsun anlaşılan, takılar gayet güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
  6. muhteşem ötesi her biri ya bittim. satış yapsan bekliyorum:))bu güzelliklerden istiyorum

    YanıtlaSil
  7. Adasim neyse ki 4. gunun sabahina agrisiz kalktim!Allaha sukur gecti sanirim, ama cok fenaydi cook! Tesekkur ederim bu da benim hayvanlar alemim iste ;)

    Kiydim valla Melikecim ;)

    Tesekkur ederim Elvancim ;)

    Valla cadicim disarida cilgin bir topluluk var onlari takip eden.Neye dokunsalar altina ceviriyorlar daha once de bir kemer tokasi markasina dokundular sansima baliklisi vardi ben de tokanin aldigim fiyatin 14 katina sattim! Gonderirken icim yanmiyor degil ama yapilan kar oyle boyle olmayinca dayanamiyorum tuccarlik kanimda var ;)

    Moda-Yemek tarifleri ilk ekipte taki omayacak ama neden olmasin?

    YanıtlaSil
  8. çok teşekkür ederim:)bitanesin meleğim!Devamını bekliyorum ama bak:pkemerlerini birde ayakkabılarını hatta ve hatta tüm dolabını bekliyorum(dört gözle hemde)

    YanıtlaSil
  9. Ticarette her şey mübahtır :))) Jane'in bloguna bakıyorum ara sıra ama favori bloglarımdan diyemem çünkü belli ki fazla imkanları var, böyle olunca da herkesin istediği acaip parçalara sahip olabiliyor, bu da insanları ister istemez etkiliyor ama bu demek değildir ki tarzı çok başarılı, bana kalırsa çoğu zaman gereksiz detaylar içeren, yaşına hiç uymayan şeyler giyiyor, sen ne düşünüyorsun?

    YanıtlaSil
  10. Deniz hepsi cok guzel, coook. Ben de baykus figurlu vintage kolyelere bayiliyorum. Birkac tane var elimde. Amsterdam'da Zipper diye bir dukkan var vintage giysiler, gozlukler, kolyeler filan satan; orasi tam bir cennet. Eger bu taraflara gelirsen aklinda olsun, seecegini dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  11. Benim için hepsi fazla iri olsalar da taşıyabilen biri için çok hoş bir koleksiyon. Bu arada yorumculardan birine bir hatırlatma: Bahsedilen blogun sahibi Jane Aldridge'dir. Jane Austen ise ünlü İngiliz yazardır.

    YanıtlaSil
  12. Tugunacim hadi yaa!!tesekkur ederim ;) hemen yaziyorum bikenara "Zipper" diye oralara gelirsem ugrarim mutlaka ;)

    Duzeltme icin tesekkur ederim Melis ;)

    YanıtlaSil