Eylül 04, 2009

STORE




Gecen postumda vintage avina ciktigimi yazmistim Washington'da hatirliyor musunuz? Iste bunlar o avin urunlerinden 2'si! Yilan derisi kovboy botlari ve son 2 yildir takintili bir sekilde aradigim diz ustu cizme! Niye takintili bir sekilde aradigima gelince bu tarz botlar muthis bir tehlike arz ediyor zira yanlis secimle "trashy" gozukmek pek mumkun ( bknz: Ozel Bir Kadin )

Neyse bu botlari artik kullanmadigim 2 skinny jean ve birkac (yine cok uzun suredir kullanmadigim) aksesuvar karşiliginda aldim! Yani degiş-tokuş yaptik magaza sahibiyle dolayisiyla cebimden para cikmadi ya pek bir mesudum ;)

Bu arada uzuuuun zamandir Ebay'de satis yapmam dogrultusunda mailler aliyorum. Ben zaten 2 yildir Ebay'de satiş yapiyordum ancak bugune dek sizlerle paylasmamistim pek yakinda bunu bloga yerlestirecegim bir linkle sizlerle paylasmaya karar verdim! Yaklasik 4 aydir sizler icin bu sezonun trendlerinden ve her gardropta bulunmasi gerektigine inandigim sezonsuz ( klasik) diyebilecegim birseyler topladim. Yeni birkac sey disinda urunlerin geneli vintage olucak! Eger arzu ettigim talebe ulasirsam devam edecegim eger astari yuzunden pahali bir durumda ise birakacagim! Cunku bu is gercekten cok zaman ve emek istiyor ( envai cesit vintage magazalarina git, binlerce kiyafetin arasindan tarzina uygun birseyler ara, dene, kontrolunu yap, eve getir, giy, fotograf cek vs.) ustune bir de edilen kâra Ebay ve Paypal ortak olup komisyon alinca offf diyorsunuz bunaliyorsunuz :(

Hadi bakalim hayirlisi haftasonu cekimleri yapacagim bakalim gelecek haftaya koyarim diye dusunuyorum cevherleri ;)

14 yorum:

  1. heyecanla bekliyoruz denizcim:)

    YanıtlaSil
  2. Iste budur nihayet bekledigimm an =) ayrica botlara ve çizmee çok guzeller. ve cok haklisin dogru kullanilmazlarsa inanilmaz avam gorunuyorlar.ayrica bizim ulkemiz de ne yazik ki giymek biraz zor arabadan in eve gir araban in mekana gir arabadan in ofise gir seklindee =))

    YanıtlaSil
  3. konseptıne bayıldım:))konu mankenin harika bisey:))hayirli olsun Deniz cim...

    YanıtlaSil
  4. Sabırsızlıkla bekliyoruz :) Maya'yı da istiyorum ben yaa peluş gibi çok tatlı ^^ :D

    YanıtlaSil
  5. Çok iyi fikir Deniz.Bir çok blogger yapıyor.İnşallah iyi satış olur.
    Bu arada senin kuçu oyuncak gibi çıkmış fotolarda.Çok sevimli:)
    Botlara gelince ikisi de çok güzel.Diz üstü çizme kesinlikle düz modellerde daha iyi duruyor.Ama ben minik hem de biraz topişim:) o yüzden kullanacağım bi şi değil:)Güle güle giyin şekoş:)

    YanıtlaSil
  6. Canim diz üstü cizmelerin cok güzel, bende istiyorum mümkünse düz olanindan, cok asiri dikkat cekmesinden cekiniyorum biraz. :) Degis tokus yapmak ne kadar güzel birseymis bayilirim ben bu tarz alisverislere. Ebayden satacagin ürünleri merak ediyorum!

    kendine iyi bak

    Nesli

    YanıtlaSil
  7. ben moda dan çakmıyorum ama bu güzel kalpli kızı çok sevdim ;)özge

    YanıtlaSil
  8. Köpeğine bayıldımm :))

    YanıtlaSil
  9. Ben bu küçük hanımı yerimmmm :)

    Denizcim bu sene bu diz üstü çizmeler çok modaymış bence süper bir değiş tokuş olmuş iyi günlerde giy tatlısı !!!

    YanıtlaSil
  10. Adsizlar ;),Eliente,Itir,Nesli,Ozge,Hande, Betul, Adasim;) ve Nonicim zaman ayirip yazdiginiz yorumlara, Mayama iltifatlara,magazami;)sabirsizlikla beklemenize cook tesekkurler! Derslerden kafami kaldirabilirsem cektigim fotolara ayrintilari yazip acicam dukkani ama nerde ;)
    Tek tek operim!

    YanıtlaSil
  11. merhabaa :) saat gece 01:17 olmuş ben yeni bi ziaretçiyim üds'ye çalışmam gerekirken nasıl olduunu anlamadan bi iki saattir bloguna bakıoken buldum kendimi (: en son herkes eşofmanlarını giymiş geserken senin takkıdı tukkudunda kendimi firenledim.. tebrik ediorum çok başarılı iç açıcı bi blog olmuş :)(:

    YanıtlaSil
  12. Cok tesekkur ederim hayallerimin renkleri!Ne guzel bir iltifat bu ;)

    YanıtlaSil