Ağustos 27, 2010

BaCk To ScHooL






Tank: Zara
Short\Skirt: Mom-made
Shoes: BCBG
Bag:Vintage Gucci
Sunglasses: Christian Dior
Necklace: Vintage
Belt: Thrifted
Bracelets: Armani Exchange
Watch: Michael Kors
Evil Eye bracelet:Kafkas

30 yorum:

  1. merhaba,

    bir sorum olcakdi...uzun zamandir blogunuz ilgimi cekiyor ve takip ediyorum. bundan önceki konuda ramazandan bahsetmisdiniz, simdi ize kolyeniz biraz ilgimi cekiyor. ben sakin yanlis anlamayin, sizi yargilamak istemiyor. ama kolyenizin bir anlami varmi acaba?

    bu arada türkcem pek iyi deyil:-/...

    YanıtlaSil
  2. Ayakkabılarından gözümü alamadım, harikalar Deniz güle güle giy. Aksesuarların da çok hoş. Bir haftaya kadar da benim okulum açılacak, ufaktan depresyona giriyorum:P

    YanıtlaSil
  3. Tatlım bu ne şıklık, harika bir iş kadını imajı bayıldım! :)

    YanıtlaSil
  4. tek kelimeyle harika!!!

    YanıtlaSil
  5. bir alt yazında ne kadar güzel ramazanla ilgili fikirlerini beyan etmişsin ve dine bakış açınıza değinmişsiniz ama bu postunuzda da haç kolye takmışsın sizce bu bir ironi değil mi asla şekilci bir insan olmadım,önce gönül önemlidir benim için ve cenabı hak katında ama başka bir dinin simgesini takmakta nasıl bir saçmalıktır ben çözebilmiş değilim eğer ki müslümanım diyorsanız ki hiristiyan olsaydınız kesinlikle saygı duyardım,yinede tabii sizin bileceğiniz bir şey ben naçizane fikrimi belirtmek istedim

    YanıtlaSil
  6. Wuu! Bir fıstık gördüm ;)

    YanıtlaSil
  7. Canim cok sik görünüyorsun ve fotolarini kim cekiyorsa, detaylara gösterdigi özene hayranim! :) Sort ilk bakista etek gibi geldi bana, sevdim boyunun uzun olmasini!

    Nesli

    YanıtlaSil
  8. Nazar Boncuklu künyen cok güzel :)
    Bir kac sene önce Bodrumda görmüstüm aynisini ama 350 € biraz bahali geldi bana ;)

    cok güzel giyiniyorsun :)

    YanıtlaSil
  9. Tuguna,Nil,Asli,Dilan,Nesli ve Gulnur yorumlariniza cook tesekkur ederim ;)

    Adsiz ve Ozlem arkadasim boynumdaki vintage kolyenin detayli resmini cekip koymama ragmen hac olarak gormeniz, dusunmeniz oldukca dikkatimi cekti :( O bir hac degil Aztec simgesi. Gecen sene gittigim San Antonia'da kucuk bir antikacidan almistim. Takanlara, kendi adima gereksiz oldugunu dusunsem de saygi duyarim ama benim de tercih ettigim birsey degil hac takmak! Ama yine de bir onceki postdaki hikaye gibi sekilllere cok takilmamak lazim diye dusunuyorum!
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  10. Merhaba nazar boncuklu kunyenizi nerden ve ne kadara aldiginizi sorabilirmiyim?Cok begendim.

    YanıtlaSil
  11. canım ayakkabıların ojelerin saatin künyen vs vs.. hepsi harika çok classy olmuşsun herzamanki gibi:) tugba

    YanıtlaSil
  12. Denizcigim cok güzel olmussun, bende su an aceba böyle giyinip üniversteye gitsem nekadari ilgi cekerim diye düsündüm, masallah sana : )
    Ama gercekten ilk fotolara bakinca sasirdim hac taktin sandim, ya hiristiyanmiydi yoksa diye soru isareti oldu kafamda, gecmis yazilari okumamistim daha- seninde oruc tuttugunu, ramazinin kutsalligini vs.

    Sekillere takilmayalim okey, ama asla bir hiristiyani boynunda Allah yazisiyla görmedim daha : )

    Yakindan bakinca aztek kolyesi gercekten degisik bir aksesuar, en cok hosuma giden ama kemerin oldu!

    YanıtlaSil
  13. Blogumda seni ödüllendirdim : )

    YanıtlaSil
  14. Deniz sanırım arkadaşlar detaylı fotoğrafa pek dikkat etmemişler, çünkü ilk foto da ben de şaşırdım sonra haaa, haç değilmiş dedim. Ki olsa da herkesin kendi düşüncesi. Kıyafetlerine yine bayıldım. Süpersin. Benim de merak ettiğim bir şey var: Okul bitince TR ye dönecek misin, hani Mr. T Amerika da çalışıyor ya belki dönmezsin diye aklıma geldi. Gel ama bence burda senin gibi içi (ve dışı) güzel, başarılı insalara ihtiyaç var diye düşünüyorum. Evet çok uzattım :(

    fatma

    YanıtlaSil
  15. öncelikle özür diliyorum kimsenin dini felsefesine karışmak haddim değil zaten hiç bir konuda da şekilci olmadım ama kendini belli bir kalıba sokup sonra onunla tezat oluşturmak müslümanım diyen bir insanın hac takması beni çok irite eden bir durum,o insanın blinç altında bağlı oluğu şeye karşı aşağılık kompleksi duyduğunu düşünüyorum ve böyle küçük insanlara tahammül edemiyorum helede bir alt yazınızda böyle anlamlı bir yazıdan sonra,çok keyifle okumuştum yurt dışınızda yaşamanıza rağmen birçokları gibi yozlaşmamanız değerlerinize sahip çıkmanız benim çok hoşuma gitmişti,bir an görünce afalladım sürçü lisan ettimse affolmaya diyorum çünkü yargısız infaz olmuş ama taktir edersiniz ki haçla epey bir benzerlik taşıyor astekler hakkında tarih bilgim çok detaylı olmadığı için simgesini bilmiyordum,altaki yazınız olmasaydı ve sizi severek,keyifle takip etmeseydim bir eleştiride bulmak için zahmet etmezdimde zaten,tekrar özür diliyorum ve sözü mevalanın bir sözüyle bitirmek istiyorum izninizle."sen şekillerde kalırsan putlara tapıyorsun demektir,her şeyin şeklini bırak manasına bak."

    YanıtlaSil
  16. egel kalbinizi kirdiysam kusuruma bakmayin. ama bende özlem gibi düsünüyorum. herkesin iste bakis acisi baska oluyor;)...

    yinede iyi aksamlar dilerim

    YanıtlaSil
  17. Merakli aslinda burdan ne kadara aldin sorularini cevaplamak cok hosuma gitmiyor ama mail adresini bilmedigim icin buradan cevapliyorum bu seferlik. Bileklik bana Mr.T'nin gecen yilki yildonumu hediyesi ve Kafkas'tan alinma!

    viva haklisin ben de gormedim! Bizim gereksiz ozentilik boyutlarimiza kolay kolay herhangibir toplum cikamaz kanimca ;)Bu kemerimi ben de cok seviyorum 2 dolara aldigimdan mi nedir???

    Fatmacigim insallah guzel firsatlar cikarsa karsimiza Turkiye'ye donmek istiyoruz. Guzel iltifatlarina cok tesekkur ederim ;)

    Ozlemcim estagfurullah! Detay fotosu gozunden kacmis olabilir ayrica bu simgeyi de bilmek zorunda degilsin ben de saticidan ogrenmistim;)
    Aslinda bence sekil olarak cok benzerlik tasimiyor hacla zira hacin ust ve yan kisimlari biraz daha kisa alti daha uzunken benim kolyem neredeyse bir + seklinde ;)

    Adsiz olur mu hic niye kirilayim ki? Dusuncelerinizi ozgurce belirtmeniz cok hos,cok guzel her zaman beklerim ;)Sana da iyi aksamlar!

    YanıtlaSil
  18. bence bişeye sen ne anlam yüklersen odur. belki uzaktan andırıyor ama kesinlikle haç değil. ayrıca onun ne olduğu konusunda sana eleştiride bulunmakta kimsenin haddine değil bence. kesinlikle üzerindeki herşey çok yakışmış. ayrıca çok pozitifsin hep boyle kal...

    YanıtlaSil
  19. adsizcim bir yanlis anlama olmus diyelim biz buna yine de cok tesekkur ederim canim ;)

    YanıtlaSil
  20. dönüşün muhteşem olmuş deniz. çok güzel görünüyorsun. hele o ayakkabılar...bayıldım yahu.
    nazik

    YanıtlaSil
  21. Thanks Mireira! I love everything you own ;)

    YanıtlaSil
  22. OMG! Those Dior sunnies and vintage Gucci are divine! Dare I say you are channeling a lil Rachel Roy and Nicy Hilton but better!? You are absolutely stunning!
    xoxo!
    -Gisela
    www.heightsoffashion.typepad.com

    YanıtlaSil
  23. Merhaba Denibaran! Blogunu uzun süredir takip ediyoruz ve bizde takip edilmek istiyoruz. Zamanın olursa blogumuza göz atar mısın? Seni izliyoruz...

    YanıtlaSil
  24. Denizcim o kadar güzel bir tarzın var ki anlatamam! Sana bayılıyorum! Bir dakika bir dakika lafımı geri alıyorum! sen ne taktın bakıyım? o boynundaki de ne öyle!!! Hiii inanmıyorum zaten sende sezmiştim dediydim bu kızda var bir hinlik gözüm seni hiç tutmamıştı seni kafir seniii :)


    Müslüman mahallesinde salyangoz satan Noni
    (ne alakaysa :P)

    YanıtlaSil
  25. ilk kolyen dikkatimi çekti benim...Bu aralar semboller üzerinde bir kitap okuduğum için hemen bir aztek sembolü olduğunu anladım ve kolyene bayıldım doğrusu:)...Kitaba bakıp araştırıp,bulabilirsem şayet ne anlama geldiğini yazmak istiyorum...

    YanıtlaSil
  26. Thanks Gisela ;)

    milkshakes atarim tabii ;)Tesekkurler!

    Nonicim komiksin sen bebegim ;)

    Sycorox tesekkurler ;)Cok sevinirim eger bulup bana yazabilirsen!

    KRISTAL KURE tesekkurler ;)

    YanıtlaSil
  27. Ayakkabılara bayıldım! Çok çok yakışmış!

    YanıtlaSil
  28. :D bayıldım saatin ve kemerin uyumuna renklerde harika uymuş. Çok tatlısın Seviyorum Deniz'i dış görünüşünden önce zekasını ve kalbini...
    özge k.

    YanıtlaSil