Haziran 30, 2009

HoLiDaY




Herkese merhaba!Dun aksam ucagiyla New Orleans'a uctuk Mr.T ile ;) 3 saat rotarli o ayri! 2-3 gun orda kaldiktan sonra Miami ardindan da Key West'e gecicez! New Orleans gercekten cok gormek istedigim bir yerdi keza Miami ve Key West de ( yukaridaki resim Key West'te bir plaj). Ustteki kitaplarin hepsini karistirdim durdum tum hafta boyle de deli bir insanim! Gittigim yeri somurmek ve hatta bitirmek istiyorum ;)
Nerede kalicagimizi bile bilmeyerek yola ciktim. Zira Mr.T bu cok gormek istedigim 2 yeri birlestirip cilginlar gibi ugrasip durdu 3 haftadir!! herseyi buyuk bir gizlilikle tasarladi meraktan cildiriyordum ama hicbirsey sormuyordum ona ;) Ama gorur gormez anladim ki dunyada bir cennet ayarlamis, cok mutluyum, cok keyifliyim. Ben bir hafta ortalarda olmayacagim, kendinize iyi bakin, mutlu kalin! Ayrintilar ve fotograflar gelecek haftaya..

Hi everyone! We flew to New Orleans yesterday night with Mr.T ;) With a 3 hour delay! After staying 2-3 days there we'll move to Miami and Key West! I really wanted to see New Orleans as much as I wanted to see Miami and Key West(the picture above shows a beach in Key West).
I was very excited so I read all the books you see in the picture.If I go to a new place as a tourist I want to make most of it.
I had no idea about where we stay. Thanks to Mr. T who had been secretly working on organizing this trip for 3 weeks. I was dying of curiosity but I couldn't ask. Apparently, he found the heaven on earth. I am so happy right now. I won't be around for a week, take care and be happy! Details and photos next week..

11 yorum:

  1. süper eğlen gel canımmmmmmmmmm :)

    YanıtlaSil
  2. Itircim ve kelebekcim cok tesekkur ederim guzel dileklerinize! Cok sekersiniz ve hatta bitanesiniz!
    XOXO

    YanıtlaSil
  3. canıııım iyi eglenceler!!!! hersey güzel gecer umarıım!!

    YanıtlaSil
  4. valla gitmiş kadar mutlu oldum bana noluyosa?? umarım muhteşem bir tatil olur senin için:)

    YanıtlaSil
  5. Kendine iyi bak Demiz ve tadini cikar!! Yeni fotolari merakla bekliyoruz! ;)

    Nesli

    YanıtlaSil
  6. deniz you're sooo lucky:) enjoy.tuğba

    YanıtlaSil
  7. idil,missred, Nesli, moda cadisi ve Tugba guzel dileklere cok tesekkurler! Bol bol fotograf cekiyorum merak etmeyin ;)
    Haftaya gorusmek uzere!

    YanıtlaSil
  8. Çok şanslısın Adaşım, iyi dinlen , iyi eğlen :)))) İlişkinize nazar değmesin beybiiii

    YanıtlaSil
  9. Aaaa oyle mi bilmiyordum?? Cok tesekkur ederim canim ;)
    Amin!

    YanıtlaSil