Haziran 12, 2010

LaKe





Herkese merhaba ;) Dün gece sonunda 'Karl Lagerfeld Confidential' ı izleme firsati bulabildim. Kendisi cok kaçık bir kisilik. Ama bu zaten sanatla ilgilenen herkesle ilgili bir durum degil mi? Herneyse sizleri belgeselden aldigim ve benim de cok inandigim bir alinti ile basbasa birakiyorum

"En kötüsü arkadaşlarinin eski güzel günleri hatirliyor musun? demesi. Unut eski güzel günleri cünkü bu
şu ani 2.el yapar. Ilginc olan şu andir. Yok eger eski günlerin daha güzel oldugunu düsünüyorsan o zaman durma intihar et! "

Hi everyone :) Yesterday night, I finally had a chance to see 'Karl Lagerfeld Confidential'. He is a freak. But isn't this true for anyone who is involved in art anyway?
I hand-picked this quote from documentary which I also personally believe in ;)

"The worst thing is when friends say, ‘Remember the good old days?’ Forget about the good old days! That just makes your present secondhand. What is interesting is now. If you think it was better before, then you might as well commit suicide immediately."

Jumpsuit: Urban Outfitters
Tank: Urban Outfitters
Shoes: Kenzo
Bracelets: Bodrum\ Türkbükü local shops.

18 yorum:

  1. benimde ilgimi çeken bir alıntıyı yazmışsın:)süper!!
    allahım nasıl güzel bir yer öyle orası,dinlendim,cok kıskandımm,orda olmak istedim resmen!!! =)
    bu arada bu ayakkabılarını çok beğeniyorum ve de yüzük detayı gözümden kaçmadı,ayak parmağımda yüzük bende çok kullanırım
    öpüyorummmm xoxo

    http://fashionwithecem.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. ayakkabılar ve slopet süper..

    YanıtlaSil
  3. mükemmel bir alıntı..bende daha yeni izleme fırsatı bulabildim! bende tatile gidicem,(Hatta gittim 1 hafta öncede resimlerinide koydum keh keh keh=) ) cok özendim genede buraya,nasıl cıktın o oturulan yere ıslanmadan=))

    YanıtlaSil
  4. ayvalıkta da var böle biyer denizin içinde // orda kitap okumayı seviorm bende :) ve bu ayakkabıyla cidde nası girdin oraya deniz ? :D salopete de bayılmamış diilim hani (;

    YanıtlaSil
  5. Çok harika bir yer... Ama asıl merakım hiç ıslanmadan oraya çıkmayı nasıl başardın deniz?:)))

    YanıtlaSil
  6. fashion with ecem, adsiz,idil&melis yorumlariniza cok tesekkur ederim :)

    idil,Fashioncholic Girl, Elvan sir perdesi kalksin! gercekler aciklansin! Ben oraya sevgilimin kollarinda ciktim, sevgilimin kollarinda indim ;)

    YanıtlaSil
  7. nazar boncukları pek yerinde pek gerekli idi.
    fevkaladenin fevkinde olmuş..
    papuçlara bayıldım.
    göle de =)
    neresi burası neresi neresi
    hangi eyalet hımm??

    YanıtlaSil
  8. Selamlar olsun DENiZ! Bulundugun yer cok guzel,bilekliklerin sana cok yakismis,ayakkabilarin harika! Yuzunde vahsiligi, masumiyeti,afacanligi,savasa hazirligi birarada nasil barindirabiliyorsun? Peki her giydigin giysiyle nasil bu kadar farkli olabiliyorsun? Bulundugun her ortami nasil anlamlastirabiliyorsun? Sayet ben designer olsaydim (Keske :()seni bas modelim yapardim ;)
    Sevgilerle kal!

    YanıtlaSil
  9. Merhaba Deniz :) Oturdugun resmini tek GECIYOR ve klaslik,tarz bu olsa gerek diyorum!Sen bizim es secmemizi zorlastirdin bunu bil! Abin ve Mr.T ne kadar sansli adamlar ya :(

    Insanin senin gibi ya kizkardesi olmali, gurur duyacak iste bu da benim kizkardesim diyecek yada sevgilisi :)Seni yakindan taniyan biri olarak sen de bizim bacimizsin :)
    Basarilar arkadasimin guzel kizkardesi :)

    YanıtlaSil
  10. birkaç hafta önce bende aldım o filmi. aslına öyle bir filme para vermedim tabii ki. dergi hediyesiydi :) merak ettim şimdi sen bahsedince :) fotoğraflarda hep güzel mekanlar seçiyorsun ve inanılmaz hoş çıkıyorsun... tarzına bayılıyorum. xoxo

    YanıtlaSil
  11. keLebek, Esther, Adsiz 1 ve Adsiz 2 coook tesekkur ederim guzel yorumlariniza mahcup ediyorsunuz efendim beni ;)
    Sagolun, varolun!

    YanıtlaSil
  12. valla süper bir yere konuşlanmışsın :)))) alıntı söz de çok şeyi anlatıyor ..ben de bu ara arkadaşlıklardan bahsetmeyi düşünüyordum , bu sözler bir eyrlere götürdü beni zaman da...

    YanıtlaSil
  13. onun gibi büyük başarılara imza atmış ve yaşı da oldukça ilerlemiş birinin geçmişine değil hala geleceğine bakıyor olması büyük bir azmin ve yaşama sevincinin göstergesi.
    Fotoğraflar+ mekan + sen her şey süper görünüyor:))

    YanıtlaSil
  14. Ahhh dün yazmayı unutmuşum salopetin ve ayakkabıların harika Deniz'cim, ben de tam oraya nasıl çıktığını soracaktım ki superman'in seni oraya taşıdığını okudum, hiç sormuyorum bu yüzden :)

    YanıtlaSil
  15. Gofrett,Missred ve Noni tesekkur ederim size ve Supermanime ;)

    YanıtlaSil
  16. Merhaba,
    Mekanı da çok merak ettim. Mekanın neresi olduğunu söyler misiniz?
    Sevgiler
    Nihal

    YanıtlaSil
  17. Nihal merhaba mailine yollayabilirim adresi eger mail atarsan bana ;)
    Sevgiler!

    YanıtlaSil